icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majamat
13. mar 2013

a nestihla som vyfotit v kociku, lebo sme sa teraz vratili domov.

erika1985
14. mar 2013

Maminky, které máte madlo před dítětem v kočárku, mám dotaz. Jde otevřít jako branka? Případně pasuje nějaké uni madlo místo originálu? Děkuji.

ivett
14. mar 2013

@erika1985 na BJ CM nejde otevřít jako branka, je polohovací jen nahoru dolů, ale vycvaknout jen na jedné straně nejde...podle mě tam žádné uni pasovat nebude...

erika1985
14. mar 2013

@ivett to je škoda, ta "branka" mi přijde docela praktická. Prostě žádný kočárek není dokonalý 😀

ivett
14. mar 2013

@erika1985 dokonalý není žáden no 🙂 ale mě zrovna tohle nevadilo, dcera do kočáru uměla vlízt i skrz to madlo 😀

erika1985
14. mar 2013

@ivett a ještě dotaz. Může se dát na rukojeť taška? 🙂 Když je tam napsané nevěšet tašky? 😀

erika1985
14. mar 2013

@ivett jo a ještě poslední dotaz 🙂 Sedí na něj pláštěnka na tříkolku od Emitexu? Nebo máte origo?

majamat
14. mar 2013

@erika1985 moc ti neporadim. taska neviem cisa da dat, ked mas dieta v dese, ale ked lezi, neviem, ci by mu nebuchala do opierky. a palstenku mame od naseho predajcu detskych potrieb. on spominal nieco take, ze si to dava sit.

maryem
14. mar 2013

@erika1985 Ked je napisane nevesat, tak nevesat. Asi sa zichruju 🙂) Ale v niektorych navodoch pri kocikoch to normalne pisu, nevesat, aby sa rodicia vyhli prevrateniu. Samozrejme, ze tam tu tasku vesiam.. Kde by som ju dala, tam je dobre poruke 😉

majamat
14. mar 2013

@maryem ja si ju strkam do kocsika, ale teda nejde to moc dobre. mohli ho viac otvorit. minule sme tam chceli dat batoh, tak som si kocik z jdnej strany odopla, aby bol poddajnejsi a slo to. na ostatnych cvokoch to drzalo a tak som to zapla za ked sme prisli domov.

inak to pocasie ma uz stve. uz by som potrebovala oprat kocik, ale teraz sa neda. aj mala ho viac vyuziva, ked je zima a nemam ho kde dat vyschnut, ked vonku skoro mrzne.

majamat
14. mar 2013

tu su slubene fotky podsedaku do kocika. ta kvietkovana strana je super, ale kym sa naucime nepocikat sa, pouzijeme tu bordovu.

ivka1985
14. mar 2013

@katrenka111 Ahoj ta preco predavas nie si spokojna? Ci mas iny vyjliadnuty?

katrenka111
14. mar 2013

@ivka1985 ahoj som nadmieru spokojna ale robim si zalusk predsa na mini GT celý cierny.... 🙂 tie gt kolieska su lepsie do terenu🙂

ifkael
14. mar 2013

@katrenka111 nechaj si bjcm. nevadi Ti trojkolka?

ivett
14. mar 2013

@erika1985 tasku jsem na rukojeti normalne vozila a plastenku jsem mela uni od emitexu 🙂

maryem
14. mar 2013

@majamat Fakt je pravda, ze na to, ako robili upravy s tou konstrukciou na kosiku, asi sa nic k lepsiemu nezmenilo, lebo tiez davam veci i tak vacsinou zboku, je tam vacsia vola. Ta kvietkovana strana je velmi pekna. A to mas teda len na tej sedacej casti? Ja mam situ vlozku, ale je modra, nehodi sa mi do cerveneho, tak zatial nemam nic.. Inak ked ste pisali o tom skladani, neviem, kto..ze ked vlozka nema otvor na to skladanie v sedacej casti, ze sa to bude zle.. Myslim, ze v pohode. Mala som takto celu zimu fusak bez toho otvoru na skladanie a uplne bez problemov som zlozila.
@katrenka111 a co tak si nechat aj tento na cas, ked bude Petko uz vacsi a ked uz prioritou nebudu kolieska,ale co najnizsia vaha..? 😉 Hovorim, ako to ja vnimam. Keby som mala mensie dieta, mozno tiez uvazujem ako ty, ale kedze je mala vacsia, uz som ozaj ratala s kazdym dekom, preto mi tie kolieska teraz max.vyhovuju.

maryem
14. mar 2013

Este..ktosi sa pytal na MHD, vykladanie. Ozaj sa da, nosim niekedy aj viac schodov aj s dietatom v kociku, a mala teda nepatri medzi tie tenucke deti 😀 Ale je pravda, ze ak mam problem, je to kvoli uzkym dveram, niektore primestske autobusy maju len tie velmi uzke dvere.. Kocik sa, jasne, zmesti, ale ja sa nezmestim vedla neho, aby som ho odniesla 😀. Vtedy sa da lahko zlozit a vyniest.

tehula
14. mar 2013

@erika1985 ja tasku som na rucku vesala a najma treba mat kratsie ucho, ked ide kocik do lahu, aby sa dalo tlacit a neokopavat tasku a netlacila do hlavy dietatu. Mala som tasku z DM, prosto uchytky suchy zips a ta sedela super.
Plastenku mam od emitex ale neviem, ci je na trojkolky, ja mam 4kolku a sedi mi super

tehula
14. mar 2013

@siskin podla mna uplne naj je mat aj madlo. Ja som bezne nosila po schodoch BJMC4 aj s dietatom v rukach...uplne lahucky, ale bez madla neviem kadial by som to dvihala....

katrenka111
14. mar 2013

@ifkael no prave toho sa trochu bojim ci sa bude 3ka dobre ovladat....

maryem
14. mar 2013
katrenka111
14. mar 2013

@maryem ja ti nevim moja tie kolieska nas s mužom dost stvu, nieže by boli zle ale GT su proste GT 🙂

maryem
14. mar 2013

@tehula Ja madlo ani nemam a dviham, kludne od kraja ku kraju. ASi zavisi aj od vysky mamicky 🙂 A ty to drzis za madlo?? Nebojis sa, ze to raz povoli?

maryem
14. mar 2013

@katrenka111 Ved hej, isto su tie GT este kvalitnejsie, mna odradila len ta vyssia vaha. Inak osobne mi trojkolka vobec nevadila. Ved som aj chcela 3-kolku, keby neboli tie GT na nich 🙂)) -zdvojene predne som nechcela. Kazdy chce nieco ine, ze.. Treba si zvyknut na iny system nachadzania na chodnik pri 3kolesach, ale je to bez problemov. Este si nikoho nezohnala, kto ho ma osobne, niekde pri tebe?

tehula
14. mar 2013

@maryem ja mam 168, bala by som sa, ze nejako dozadu sa mi to prevrati...nie, to madlo je uplne pevne, na tych par schodov to je ok.

renisco
14. mar 2013

@erika1985 http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/pla...

mám tuhle a sedí úplně bombasticky. zakrývá i ledvinku, co mám na rukojeti

renisco
14. mar 2013

@erika1985 to madlo mě hodně štve. já mám na něm všitý nánožník a když malou dávám do kočaru, tak musím sundat celé madlo, nabambušit ji do fusaku a pak to madlo znovu zapnout... jednou ho někde zapomenu... 🤐

tehula
14. mar 2013

@renisco aha. tak je mozne, ze plastenku mam vlastne rovnaku ako ty 🙂

majamat
14. mar 2013

@maryem ano, to bude mat mala len pod ritulkou. mne sa kocik paci tak ako je a nepotrebujem tam moc nieco kladat, ale toto som si vymyslela koli tomu, aby sa neznicil, ked ho nahodou pocika. moc moze byt agresivny aj k latkam a ked sa k tomu prida silne slnko, aby to nieco nespravilo s farbou. je to vyrobene z jednoducheho podsedaku na stolicky, co som kedysi kupila v kauflande po 1e. vyrobila som to pred necelym rokom, ale to bola taka cervenoruzova a bez tej nepremokavej vrstvy. mala to obcas precikala, ked som jej davala latkovky namiesto jednorazoviek. nepacilo sa mi to, tak som si to takto prerobila. ta bordova latka mi zostala z potahou na stolicky. teraz som spokojna, len uchytenie musim doriesit.
a ja tiez dviham kocik za okraje, lebo si myslim, ze madlo nie je na to dost pevne a to nie som vysoka. da sa, aj ked mala ma necelych 11kg. taky drobec.

katrenka111
15. mar 2013

@maryem
@ifkael
@majamat ach baby ja vam neviem,mini je super lahky ale tie kolieska....neviem teda.... zas u mini gt sa bojim že bude moc ťažky a ci sa bude dobre ovladat kedže to je 3kolka.... 😒 hmm??