Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 já bych poradila totéž - koupit GT a pak si mezi nimi vybrat...
@renisco ach no ja niesom milionar....to ked tak predat najprv moj kocik a doplatit na gt....
@katrenka111 to chápu - ten kočar je dost drahý, ale je to jediné řešení (pokud se nepodaří v okolí někoho sehnat, kdo ho má). prodáš mini, vemeš GT a zjistíš, že mini bylo lepší... a nebo budeš ráda, žes to tak udělala...
@renisco ja myslim že budem rada aj mojmu mm sa viac pacia GT kolieska a to už ked on povie tak to už je co povedat..... 😎
@katrenka111 ja viem, ze je to dost, ale aj tym, ako kupujes a predavas dost stracas. ja by som tak nemohla.
@majamat no uvidime, ale ked si vezmem že este budeme kocik potrebovat este 1zimu tak neviem teda...radsej to GT....
@katrenka111 a mozno buducu zimu uz bude behat popri kociku 😵 inak CM je veru riadne lahucky. teraz neviem, ci som to uz pisala, ale vcera, ked som zamykala branu a mala nesedela v kociku, tak mi ho normalne vietor odfukol niekolko metrov a to nielen po chodniku, ale aj cez travu. vsak keby ho kamoska nechyti, tak sa mozno prevrati, ale vsak to by sa mu nic nestalo.
dobry den. chcem sa spytat ci je v ba v niektorom nakupnom centre mozne pozriet tento kocik.. dakujem
Serus devy, da sa BJCM vziat do lietadla ako prirucna batozina? Obavam sa, ze by mi ho v batozinovom priestore mohli dolamat 😒 Caka nas za tyzden let, prvykrat s dietatom krpatym, tak sondujem 🙂
@dazdovka Co ho uložit do tohoto: http://www.amazon.com/Baby-Jogger-Single-Carry-...
Hm, akorát až teď jsem si všimla, že ten obal posílají jen v rámci USA: Už jsem z toho nešťastná. Baby jogger jsou tak úžasný kočárky s neskutečným množstvím vychytaných doplňků, které se ale nedají sehnat v Evropě. Něco jsem už naobjednávala přes Amazon, ale holt jsou věci, které nepošlou ☹
@katrenka111 pozeram cez mobil - blbo to vidim... to je cierme gt?
@ifkael hej cierne, co povies parada nie?
@anjelicek26 mozem sa ta spytat, ty si uz cestovala letecky s tymto kocikom? Ak hej, ako to prebiehalo, brala si ho do kabiny? Dik
baby, objednala som si pred 4 mesiacmi 😀 😀 😀 madlo a plastenku na baby jogger city elite a DNES mi volali, ze im to prislo do obchodu. Samozrejme, ja som si uz pred 3 mesiacmi, ked nic nechodilo, objednala z amazon.co.uk a prislo to hned o 48h. Len ma napadlo, ze takto mozem posunut dalej, viem ako tazko sa to na sk da zohnat, je to na predajni babymarket.sk v BA ak by mal niekto zajem. Je to na Mini GT, Mini, Elite a Summit.
@dazdovka - este sme s nim neleteli, sli sme teraz autom 😖
Ahoj @moni, dik moc, je to od teba velmi mile, nie som z BA, uz mam projekt v hlave ako to usijem, ziadna veda 🙂
@anjelicek26 dik za odpoved 🙂
baby prosim vas tie co mate GT nemohli by ste mi odfotit koleso,vybrate? Asi si pomyslite,ze som šiši ale chcela by som vymenit kolesa na mini za tie GTckarske ak by sa dalo 🙂 a neviete ci niekde predavaju aj nahradne diely?
@mravvcek podle me to nepujde,kdyby to bylo tak snadny a kola pasovala,tak by GT nebyl drazsi nez mini a kazdy by to resil takto,nehlede na to,ze GT a Minimaji rozdilny system brzd,tudiz ty kola nejsou stejna a pasovat logicky nemuzou,a hlavne nevim jak bys chtela menit to predni,to je uplne jine..,
Ahojte, co sa tyka lietadla a BJCM, tak hlasim, ze sme obisli bez problemov aj bez obalu. Kocik sme cestou tam brali az k lietadlu, kde som ho pred vchodom zlozila a nechala tak, cakal nas potom na letisku na kolotoci kde byvaju bicykle, kociky a pod..., cestou spat sme ho zas odovzdali na special luggage, kde ho zabalili do igelitoveho vreca. Velmi prijemny kocik to je, aj nas prsiplast a nanoznik z X-landeru donho pasoval ako uliaty... Jednu fotocku z vyletiku prikladam 🙂
Pekny den vsetkym
ahojte, keby ste nahodou vedeli o niekom, kto ma zaujem o BJCM, tak ja predavam vo velmi dobrom stave, nema ziadne poskodenia, dokonca je este v zaruke, len neviem najst za ten svet ucet ☹
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/iz4s/bab...

@katrenka111 vsak som ti napisala, ze otestuj najskor GT a az potom, ak bude dobry, predaj mini.