icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

karchinka
20. apr 2013

@mirka0703 @kosatka2 já mám sice Valco Snap, ale problém máme stejný, nožky jdou zvednout jenom mírně - stačí provléknout třeba šňůrku nebo mašličku (já mám sešitý suchý zip) přes díru od dolního pásu, přehodit přes madlo a dole zavázat (zalepit suchý zip), zvedne se tím ta nožičková část, jak budete chtít... ale nevím, jestli máte u BJCM madlo, vím, že není v základní výbavě... já to tak u Snapa mám a je to funkční, navíc skladné 🙂

kosatka2
20. apr 2013

@karchinka ja maaam madlo

majamat
20. apr 2013

@mirka0703 nie, vobec nevadi, ze ma nozicky dole. uz moc v kociku nespime, ale obcas sa stane a ako sme vymenili stary sportak za BJ, tak mi v tom obdoby opat zaspavala v kociku, co sa v starom sportaku dlhsie nestalo.

majamat
20. apr 2013

@mirka0703 ozaj a mala si niekedy vylozi nozicky na madlo, zvlast, ked je trochu nizsie. to sa jej celkom paci, ked lezi.

alexyn
20. apr 2013

@tatranocka plastemku máme univerzální od Emitexu, jaka patrí na větší sportaky jako např. Janě Slalom apod. Stala 200 Kč.

alexyn
20. apr 2013

@mirka0703 syn je větší, madlo nemáme a spí v pohode, nohy dole nevadí. 🙂

mirka0703
20. apr 2013

@karchinka
@majamat
@alexyn dakujem... 🙂

redbubbles
21. apr 2013

Na Baby Jogger by měla pasovat univerzální polohovací podložka nožek od Easywalker. Sama nemám ještě vyzkoušeno, ale jedna známá to tak má na BJCM gt. Nevím, zda to sedí na klasické city mini, protože GT má trochu větší sedák. Bylo by třeba poměřit/vyzkoušet.
http://www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/ma...

majamat
21. apr 2013

@redbubbles jej, to je super

pente123
21. apr 2013

Mamičky, neviete v ktorom obchode v BA by som si mohla pozriet nazivo Baby jogger city mini?? Dakujem

renisco
21. apr 2013

@majamat no zas až tak super to není.... v leže to u zadku tlačí a dlouho to věčné lámání nevydrží

evelyin
21. apr 2013

@kosatka2 ano, zhanam city mini v dobrom stave za dobru cenu, najlepsie ten bezovy. 🙂

majamat
22. apr 2013

@renisco poznam maminu, ktora do BJ davala syna od 6m. tym, ze je proestranny, dala ho vyssie a malicke deti maju prirodzene pokrcene nozicky. takze da sa aj bez toho. jasne, ze je lepsie mat kocik s polohovanim noziciek, ale ked sa neda, tak sa da pouzit aj BJ.

redbubbles
22. apr 2013

@renisco A máte sama odzkoušeno? Je to možné, že to může tlačit či jinak dělat neplechu....mám to v plánu zkusit, protože naše dcerka si nohy ráda natáhne, ale kočárek měnit nechci🙂 Ta naše známá si to polohování nožek naopak velice pochvaluje...

evelyin
23. apr 2013

Ahojte baby, nemate niektora BJCM vo farbe Sand/Stone ?
Zaujimalo by ma, ako vyzera v reale, aspon na fotke a ci sa velmi spini tato farba. Dakujem.

eda28
23. apr 2013

Baby neplanujete niekto predat BJ city mini, v ciernej farbe.

marges
29. apr 2013

@evelyin ahoj, ja teraz budem predávať bj city elite, v tej farbe stone. Špinil sa minimálne, len tam kde mával opreté obuté nohy, je to taká umelina tak sa tam špina nejak nedržala. Strecha sa nešpinila vôbec, aspoň teda vidno nebolo, len pri praní som bola prekvapená, aká ostala voda špinavá. V sobotu som to celé prala vo vaničke, a vyzerá ako nový. Nejaké fotky som dala na svoj fotoblog

marges
29. apr 2013

@drobec33 ahoj.. to s tým prasknutím ma trochu šokovalo. Čo si spomínam, tak v papieroch od BJ bolo napísané že výrobca dáva doživotnú záruku na kostru - to by sa snáď mohlo vzťahovať aj na tie plasty v spojoch, nie ? Ak by sa predajca priečil, že on musí len 2 roky dávať, tak opráš angličtinu a píš výrobcovi, ktovie , možno by ti poslali nový kus aj s kvetnatými omluvami... na západe takéto veci fungujú.

drobec33
29. apr 2013

@marges Dakujem pekne za tip 🙂 Uvidime ako to dopadne, kocik isiel do servisu zo Ziliny do Prahy do centralneho servisu. Ked bude nahodou problem, budem pisat do Ameriky 😀 O tej zaruke na konstrukciu viem, ale pochybujem ze sa to vztahuje naplast. Skor na ram, ako taky. Dam vediet, ako to dopadlo 😉

marges
29. apr 2013

@drobec33 Tak držím palce.. ja si tú konštrukciu vysvetlujem ako rám so všetkými plastami a aj s kolesami. Len ten textil na tom by som z toho vylúčila. Ten môj po dvoch rokoch nejaví na sebe žiadne zmeny, stále to je jak nové, možno nejaký škrabanec mikroskopický niekde na plastových častiach. Kedysi pred 13 rokmi som zlomila na obrubníku kĺb na rúčke, keď bol kočiar super naložený aj s nákupom, ale BJ keď nás očaril, tak práve tie plastové časti sa nám zdali velmi kvalitné, aj to že to má vždy tie nity zdvojené.

kosatka2
30. apr 2013

@eda28 ja predávam

petka73
3. máj 2013

Baby, ako vysoko je rúčka BJ City Mini? Mám 162 cm, či to nebude na mňa veľmi vysoko. Ďakujem

baraka27
3. máj 2013

@petka73 nevím přesně,ale měřím taky tak a v pohodě,ale na to kolik jsme vyzkoušela kočárů bych si tento nezvolila,super je pouze leh, prostorná bouda a hlavně skládání,ale jízda je tvrdá,nájezdy na obrubníky přšerné, zkuste radši typ city elite,ten je super,tento šel hned pryč

petka73
3. máj 2013

@baraka27 Ďakujem. Ono, keď elite je trojkolka, to sa bojím ovládateľnosti, a k tomu je ešte dosť dlhá, by sa nám nezmestil do výťahu. Ja chcem niečo ľahšie, skladné, ale aj aby to vydržalo každodenné kočíkovanie, aspoň teraz jar, leto, jeseň. Ďakujem za postreh s tou jazdou s mini. Už som bola preň rozhodnutá, ale tak zas neviem...ťažko vybrať vhodný kočík :/

ivett
3. máj 2013

@petka73 klasické mini má rukojeť pro menší lidi v pohodě, u vyšších je to horší...co se jízdy týče, nic moc, to přední dvojkolo jde těžko, mě to nepřišo moc pohodlné, Citi Mini GT je nesrovnatelně pohodlnější na manévrování, a má rukojeť polohovací už, takže i pro vysoké, i pro malé lidi...Elite je už velký sporťák, měla jsem ho a pěju na něj jen chválu, nevadilo mi na něm vůbec nic, zvládne i terén, jede krásně, není těžký, je skladný, nemáme velký výtah a vlezl se v pohodě, pokud váháš, asi by bylo nejlepší mrknout na ten Mini GT, je to kombinace klasického Mini a Elite a je už dost vychytaný, pokud nepotřebuješ vyloženě terénní sporťák nebo velký kočár konstrukčně, tak Mini GT na všechno stačí...já ho měla, teď ho má sestra a zvládá celý rok bez problémů všechno...

renisco
3. máj 2013

@petka73 já měřím 158 a byla na mě vysoko 😀 mám radši rukojeti u pupku 😀 😀

adag
3. máj 2013

Ahoj mám otázočku na Tie kočky čo máte BJ, ktorý by bol vhodný pre 6mesačné dieťa? city mini, gt alebo elite. Ďakujem za každú radu................

renisco
3. máj 2013

@adag jediné elite má polohovatelné nožky - pokud na tom netrváte, tak GT.

majamat
3. máj 2013

@petka73 ja mam 163cm a rukovat je akurat. keby mam o par cm menej, asi by mi bola uz vysoko.