Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@tatranocka plastemku máme univerzální od Emitexu, jaka patrí na větší sportaky jako např. Janě Slalom apod. Stala 200 Kč.
@tatranocka tahle sedí fakt super http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/pla...
Na Baby Jogger by měla pasovat univerzální polohovací podložka nožek od Easywalker. Sama nemám ještě vyzkoušeno, ale jedna známá to tak má na BJCM gt. Nevím, zda to sedí na klasické city mini, protože GT má trochu větší sedák. Bylo by třeba poměřit/vyzkoušet.
http://www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/ma...
@redbubbles jej, to je super
Mamičky, neviete v ktorom obchode v BA by som si mohla pozriet nazivo Baby jogger city mini?? Dakujem
@renisco A máte sama odzkoušeno? Je to možné, že to může tlačit či jinak dělat neplechu....mám to v plánu zkusit, protože naše dcerka si nohy ráda natáhne, ale kočárek měnit nechci🙂 Ta naše známá si to polohování nožek naopak velice pochvaluje...
Ahojte baby, nemate niektora BJCM vo farbe Sand/Stone ?
Zaujimalo by ma, ako vyzera v reale, aspon na fotke a ci sa velmi spini tato farba. Dakujem.
Baby neplanujete niekto predat BJ city mini, v ciernej farbe.
@evelyin ahoj, ja teraz budem predávať bj city elite, v tej farbe stone. Špinil sa minimálne, len tam kde mával opreté obuté nohy, je to taká umelina tak sa tam špina nejak nedržala. Strecha sa nešpinila vôbec, aspoň teda vidno nebolo, len pri praní som bola prekvapená, aká ostala voda špinavá. V sobotu som to celé prala vo vaničke, a vyzerá ako nový. Nejaké fotky som dala na svoj fotoblog
@drobec33 ahoj.. to s tým prasknutím ma trochu šokovalo. Čo si spomínam, tak v papieroch od BJ bolo napísané že výrobca dáva doživotnú záruku na kostru - to by sa snáď mohlo vzťahovať aj na tie plasty v spojoch, nie ? Ak by sa predajca priečil, že on musí len 2 roky dávať, tak opráš angličtinu a píš výrobcovi, ktovie , možno by ti poslali nový kus aj s kvetnatými omluvami... na západe takéto veci fungujú.
@marges Dakujem pekne za tip 🙂 Uvidime ako to dopadne, kocik isiel do servisu zo Ziliny do Prahy do centralneho servisu. Ked bude nahodou problem, budem pisat do Ameriky 😀 O tej zaruke na konstrukciu viem, ale pochybujem ze sa to vztahuje naplast. Skor na ram, ako taky. Dam vediet, ako to dopadlo 😉
@drobec33 Tak držím palce.. ja si tú konštrukciu vysvetlujem ako rám so všetkými plastami a aj s kolesami. Len ten textil na tom by som z toho vylúčila. Ten môj po dvoch rokoch nejaví na sebe žiadne zmeny, stále to je jak nové, možno nejaký škrabanec mikroskopický niekde na plastových častiach. Kedysi pred 13 rokmi som zlomila na obrubníku kĺb na rúčke, keď bol kočiar super naložený aj s nákupom, ale BJ keď nás očaril, tak práve tie plastové časti sa nám zdali velmi kvalitné, aj to že to má vždy tie nity zdvojené.
Baby, ako vysoko je rúčka BJ City Mini? Mám 162 cm, či to nebude na mňa veľmi vysoko. Ďakujem
@baraka27 Ďakujem. Ono, keď elite je trojkolka, to sa bojím ovládateľnosti, a k tomu je ešte dosť dlhá, by sa nám nezmestil do výťahu. Ja chcem niečo ľahšie, skladné, ale aj aby to vydržalo každodenné kočíkovanie, aspoň teraz jar, leto, jeseň. Ďakujem za postreh s tou jazdou s mini. Už som bola preň rozhodnutá, ale tak zas neviem...ťažko vybrať vhodný kočík :/
@petka73 klasické mini má rukojeť pro menší lidi v pohodě, u vyšších je to horší...co se jízdy týče, nic moc, to přední dvojkolo jde těžko, mě to nepřišo moc pohodlné, Citi Mini GT je nesrovnatelně pohodlnější na manévrování, a má rukojeť polohovací už, takže i pro vysoké, i pro malé lidi...Elite je už velký sporťák, měla jsem ho a pěju na něj jen chválu, nevadilo mi na něm vůbec nic, zvládne i terén, jede krásně, není těžký, je skladný, nemáme velký výtah a vlezl se v pohodě, pokud váháš, asi by bylo nejlepší mrknout na ten Mini GT, je to kombinace klasického Mini a Elite a je už dost vychytaný, pokud nepotřebuješ vyloženě terénní sporťák nebo velký kočár konstrukčně, tak Mini GT na všechno stačí...já ho měla, teď ho má sestra a zvládá celý rok bez problémů všechno...
Ahoj mám otázočku na Tie kočky čo máte BJ, ktorý by bol vhodný pre 6mesačné dieťa? city mini, gt alebo elite. Ďakujem za každú radu................

@mirka0703 @kosatka2 já mám sice Valco Snap, ale problém máme stejný, nožky jdou zvednout jenom mírně - stačí provléknout třeba šňůrku nebo mašličku (já mám sešitý suchý zip) přes díru od dolního pásu, přehodit přes madlo a dole zavázat (zalepit suchý zip), zvedne se tím ta nožičková část, jak budete chtít... ale nevím, jestli máte u BJCM madlo, vím, že není v základní výbavě... já to tak u Snapa mám a je to funkční, navíc skladné 🙂