icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

petka73
3. máj 2013

@ivett ďakujem. Ono to mini GT by aj bolo dobrý kompromis, ale to je iba trojkolka. A s tou to ja veľmi neviem, aspoň keď som v obchode skúšala nejakú trojkolku, nemanipulovalo sa mi s ňou dobre. Keby bola 4kolka, tak neváham. Ešte som rozmýšľala nad Versou, ale tá je už dosť ťažká...tak ja neviem, či ísť do tej CM4, alebo hľadať niečo iné. Ale keď BJ má takú super striešku 🙂

majamat
4. máj 2013

@petka73 my sme mali predtym 4-kolku a teraz mame CM 3 a v pohode. jedine vychadzanie a schadzania z chodnika mi robilo problem, ale kocky mi tu poradili ako na to a ide super. je to len zvyk. ja tiez preferujem 4-kolky, ale na druhej strane, ak by sa mi kocik pacil v 3kolesovej verzii, tak by som asi nevahala, lebo viem, ze je to v pohode.

renisco
4. máj 2013

@petka73 byla jsem a stále jsem zastáncem 4 kolek, ale můžu říct, že jediné GT jsem zatím nepřevrhla, najíždění na obrubník úplně bez problémů (oproti jiným kočárkům)... taky jsem se jí díky těm 3 kolům dlouho bránila, ale řekla jsem si - vem ho, když tak ho ve stanovené lhůtě vrátíš...
ta versa má korýtkové sezení, to je jediný důvod, proč bych do ní nešla...

ivett
4. máj 2013

@adag 6m dítě je malinké, takže nepolohovací nohy nehrají roli, moje malá ještě víc jak v roce neměla nohy tak dlouhé, aby jí visely přes hranu, zádová opěrka u všech třech je dost dlouá, stačí dítko posunout výše, resp. dál dozadu do kočárku a nohy mu viset nebudou, ale pokud trváš na polohování nohou, pak jedině Elite...

ivett
4. máj 2013

@petka73 CM 4kolka je určitě na jízdu lepší, ale má stejné kola jako klasické mini, tzn. že se brzy ojedou, odřou, může se navíc stát, že budou trochu hrkotat, mini GT má kola jako Elite, jen menší...já s 3kolkou problém nemám, jezdí se mi s ní dobře, to je asi o pocitu, chce se s tím projet dýl než jen párkrát v obchodě, kámoška měla stejný pocit, koupila 3kombinaci z polska 4kolku, že s 3kolkou jí to nejde a teď ji mění za 3kolový kočár a je naprosto spokojená a říkala, že ta jízda je se 4kolkou nesrovnatelná, pro ni teda, že i v zimě, když jim napadlo dost sněhu, tak s tou 3kolkou to bylo lepší, ta 4kolka byla těžká...
mě by víc jak ty kola ale vadila ta rukojeť nepolohovací, to je nedomyšlené, lidi jsou různě vysocí a každému vyhovuje něco jiného, nechápu, že to neudělali polohovací od začátku...
versa má korýtkové sezení, to mi nevyhovuje, a je stejně těžká tuším jak Elite, v té verzi GT, jinak jsou ty kola furt na jedno brdo...
no je to těžk rozhodování, já osobně bych byla pro mini GT nebo Elite, záleží jak velký kočár chceš, GT je super kompromis...

petka73
4. máj 2013

@majamat
@renisco
@ivett no dievčatá, začínam rozmýšľať o tom mini GT. Bojím sa síce tej trojkolky, ale keď hovoríte, že by to bolo v pohode, tak by som to riskla. Nemám možnosť ho vyskúšať tu v obchodoch. A kolieka na GT sú v pohode? To nie sú nafukovacie, však? Nezapichujú sa do nich kamienky? Myslíte, že bude potrebná nejaká vložka. Dcérka má 7 mesiacov, ešte nesedí. Kúpiť s madlom, či bez?

renisco
4. máj 2013

@petka73
kola - jsou plněná gelem - takže jsou měkké a nehrozí propíchnutí. kamínky se zapíchnou občas do těch mezer, ale ne do gumy jako takové

vložku bych určitě pořídila

vzala bych určitě i madlo. někomu přijde zbytečné, ale já ho musela mít vždy a všude 😀 😀 😀

tady u toho GT bych se trojkolky fakt nebála. je stabilní, což jsem hleděla, protože každý jiný jsem převracela...

marges
4. máj 2013

@petka73
no.. k tomu prevráteniu trojkolky. V zime na snehovej kaši + vysoké obrubníky, som si s kamarátkou prehodila môj city elite za štvorkolku teutoniu, úplne ma zamrazilo, skoro som jej pri ktoromsi manévri na obrubníku dieťa do snehu vysypala 🙂 BJ trojkolky sú pevné konštrukcie, neviem si predstaviť že by som to prekotila, ten elite je okrem toho fakt široký vzadu, a teda stabilný. Zavesené je to sedadlo na konštrukcii, takže sa to za jazdy trocha húpe, nie je to celkom tvrdé, ale od kolies k rúčke to je pevné, pružina je iba v prednom kolese. Inak teraz si viac všímam tie trojkolky, videla som viaceré so zadnými kolesami do A, tak jogger neuhol za dva roky ani pol milimetra, furt to je jak prvý deň. To bude určite platiť aj o city mini.

petka73
4. máj 2013

A ešte som sa chcela spýtať, dá sa tá podnožka u mini GT zospodu vypchať, tak ako ju klasického mini? Ďakujem 🙂

renisco
4. máj 2013

@petka73 ano - dá...

renisco
4. máj 2013
petka73
4. máj 2013

@renisco Dakujem pekne 🙂

adag
4. máj 2013

@ivett netrvám na tých polohovacích nôžkach, teda neviem či to bude OK, ked si nebude môcť vyrovnať nohy ked bude väčší, ja len chcem presť z hlbokého na tento BJ, len som stále na vážkach. Rada by som ho vlastne využila od tých jeho 6mesiacov do 3 rokov. Už dlhšie totiš pokukávam práve po mini GT.

ivett
5. máj 2013

@petka73 určitě koupit s madlem, podložka je na každém, já jsem na ně zvyklá, já je mívám...kola jsou nahuštěná, nejde je píchnout, sjet, nezapichují se do nich kamínky, jsou perfektní...ta podnožka se vycpat dá, ale mě to nějak extra nedrží, zvlášť, když kočár pořád skládám do auta a ven, ale pokud si s tím dáš práci, tak to určitě vyřešit jde a je to v pohdoě...

ivett
5. máj 2013

@adag já myslím, že spokojená budeš, ty visící nožky nejsou až takový problém, mě už dcera v kočáru nespí a skoro nejezdí, má necleých 2,5roku, takže ježdění do 3 let mnohdy ani není nutné a když dítko v kočáru usne, i větší dítko, tak stejně neleží jak prkno, moje dcera si třeba hodí jednu nohu na madlo, druhou si skrčí pod sebe na sedák apod., jako prkno natažená nikdy nespala, takže mě ty nožky fakt nevadily u GT, u Elite jsem jí je zvedala, ale pak jsem taky přestala, protože jsem poznala, že to opravdu není nutné...

evelyin
5. máj 2013

Baby nepredavate niektora BJCM 4-kolesovu verziu? 😕 😉

katrenka111
6. máj 2013

@evelyin ahoj ja uvažujem že predam ale neviem som si zvykla na neho len ma laka GT 😀

petka73
6. máj 2013

@majamat
@renisco
@ivett Ahojte. Hlásim sa už s novím kočiarikom. Boli sme s mm v All toys-e, a mali tam BJ city mini klasické aj GT. Pozrela som oba, rúčka na klasickom bola o pár cm vyššia, ako som zvyknutá, na GT som si to pekne nastavila. Proste samé plusy má to GT. Tak sme nakoniec vzali to. Farba síce nebola, ako som chcela, ale i tak je krásny a stabilný. A k tomu bol ešte v akcii za super cenu, čo som na nete nenašla 🙂 Boli sme ho už otestovať von, išlo sa super, len tie obrubníky trošku ťažšie...Aký máte na to fígeľ? Ďakujem ešte raz za rady. Akú pláštenku naň máte? Originál sa mi zdá dosť predražený. A zavesujete si na rúčku tašku? Ja sa tú moju bojím, je dosť ťažká. Máte nejakú špeciálnu?

petka73
6. máj 2013

Ešte pridávam fotečku 🙂
@adag Dcérka má 7 m., a ešte má nožičky v tej sedacej časti, a potom keď vyrastie, snáď jej to vadiť nebude 🙂

majamat
6. máj 2013

@petka73 super.
na chodnik mozes vyjst 2 sposobmi.
jeden je taky, ze si otocis kocik a ides ajskor ty a potom kocik, aj ked neviem ako je to, ked ides dole. toto ja nepouzivam a druhy je, ze si das predne koleso normalne na chodnik a zadne pritlacis k obrubniku a nedvihnes ich do vzduchu, ale akoby s nimi vylezies po tom obrubniku. takze sa budu stale dotykat niecoho a nebudu vo vzduchu. takto sa ti nestane, ze by si drzala kocik len na prednom kolese. rovnako ides aj dole. dufam, ze som to napisala zrozumitelne.

plastenku som kupovala u nas v obchode. vraj si to dava majitel sit, tak ti moc neporadim, ale tusim ze pasuju plastenky na trojkolky. aj tie univerzalne. vsak mozes ist s kocikom a odskusat v obchodoch.
a tasku si tam nedavam. to sa bojim. vacsinou nosim kabelu a tam mam co potrebujem. vodu a pod si dam dole do kosika, alebo za opierku a von chodime len tu na 2-3 hod. to nepotrebujem toho moc. ked ideme dalej, vacsinou autom a k babicke chodime busom, ale to bez kocika. takze ani v tomto ti az tak moc neporadim.

renisco
6. máj 2013

@petka73 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8770631&tab=8
mám tuhle a sedí opravdu SUPER! kryje mi i tašku, dole košík...

a kočárek SUPER. já nemám tašku, ale ledvinku (organizer) - už mám dítko větší, tak mi to stačí. tašku jsem tam nikdy neměla, tak neporadím. ale super tašky mají v DM drogerii

majamat
6. máj 2013

@petka73 jeeej, krasny. mne sa orandzova jedno obdobie velmi pacila - som si na seba kupovala, ked som mala tmave vlasy. ked voli aj vlasy orandzove, tak som zmenila farbu oblecka 😀 no mm sa taka farba nepaci. ani teraz moc take nekupujem, ale neiekedy musim aj malej nieco. je to pekna jasna a letna farba.

majamat
6. máj 2013

teraz mi napadlo, ja mam plastenku, ktoru prevliekam cez vrch. je vcelku. je to dost neprakticke. predtym sme mali kocik Hauck a ten mal super plastenku. od rukovate dole, po oboch stranach sa zapinala na suchy zips. to bola parada. skoda, ze je takych plasteniek malo.

majamat
6. máj 2013

@petka73 az teraz som si vsimla, ze tam mas malu. ved ju tam ani nevidno skoro. je to super, ze aj ked tam nie je polohovanie noziciek, nevadi to aj pre male babo. staci, e sa vysunie vyssie. male babatka maju skoro stale nozicky pokrcene.aj to je vyhoda. este mi napadlo, niekedy sa deticky priecia. mozno by bol dobry zlepsovak na podlozku (napr emitex a pod) nasit kus latky a suchym zipsom pripnut o madlo, aby sa malo dieta o co zapriet.

ivett
6. máj 2013

@petka73 super, určitě budeš spokojená...pláštěnku jsem měla uni od emitexu na 3kolku, tašku jsem na rukojeti vozila, byť se to nemá a co se obrubníků týče, na to fígla asi není, prostě to chce vychytat jak nejpohodlněji to půjde, já najížděla předním kolem tak, že jsem kočár zvedla a to přední jsem dala na chodník až jakoby když jsem popojela těma zadníma k němu, nebalancuje to potom...dolů když není obrubník vysoký moc, tak jsem sjela normálně předním kolem napřed a když byl vyšší, tak jsem kočár lehce zvedla a sjela zadníma, jakoby ze schodu...na to asi rada není, každý si to musí vychytat sám...

kika7786
6. máj 2013

@renisco Ahoj, prosim ta tu tašku- organizer na kocik, kde si kúpila?

renisco
6. máj 2013

@kika7786 tu jsem si šila... žádná, která se prodává, mi nevyhovovala...

kika7786
6. máj 2013

sikovná mamina, no presne lebo ani ja si neviem vybrať s tých čo sú v ponuke a na tej tvojej sa mi páči že sa dá celá zatvoriť

renisco
6. máj 2013

@kika7786 právě proto... když už se mi nějaká líbila, tak měla málo prostoru, nebo byla moc veliká, nebo se nedala zavřít...nebo měla blbé kapsy na bocích na pití... prostě žádný ideál... 😀 😀 ale já jsem cvok, já si vymyšlím vše dle svých představ - i vložky... všechny sjíždí, ale já jsem si ušila takovou, která nesjede, i když nejsou provlečené pásy... nebo že se nedal uchytit fusak... jen škoda, že už jsou to poslední kočárky, už je malá velká, tak jsem dotunila. jen teda mám v plánu ještě nějaké vložky, protože ty jediné ještě tunit můžu 😢 😢 😢

kika7786
6. máj 2013

@renisco ...a ako si vymyslela tu vlozku, lebo mne tiez pada ☹ ...mamw Britax a som si donho sila, ale akosi sa mi nepaci, ano nie je ta vlozka dost pevna dala som tam ako vxpln vatelin, ale nepaci sa mi, ty co davas ako vypln? inak to si dobra, ja by som ai na tu tasku netrufla, zda sa mi zlozita 🙂