icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

renisco
6. máj 2013

@kika7786 jestli chceš, tak koukni na můj bazar, tam je to vyfoceno... do kočárků předtím jsem měla vatelin, dávala jsem výpln minimálně 300, protože když jí bylo mín, tak to bylo jak deka - neforemné, padající...
já těch tašek našila taky hodně, než jsem ušila tu pravou ořechovou... pořád se mi tam něco nelíbílo... 😀 😀 😀

petka73
6. máj 2013

@majamat ďakujem za rady 🙂 pochopila som ako na tie obrubníky. Niekedy to ide v pohode, ale keď je obrubník do oblúka, tak trošku ťažšie, ale ide o zvyk. Dnes som si kočíkovanie poriadne užila (včera k tomu mm nechcel veľmi pustiť :D) a musím, že paráda, že kočiar ide sám 🙂
Tento sivo-oranžový mali jediný. Mne sa oranžová síce páči, ale chcela som sivo-čiernu kombináciu, ľahšie by sa mi dolaďovali doplnky, ako podložka. Teraz neviem, s akou farbou tú oranžovú skombinujem. Inak aj ja som mala istý čas oranžové vlasy 😀

petka73
6. máj 2013

@renisco ďakujem za pláštenku, idem objednať 🙂 A ten organizér si kde kupovala?

renisco
6. máj 2013

@petka73 ten jsem si šila

petka73
6. máj 2013

šikovná 🙂 inak pozerám tvoje podložky, nádherné sú.. 🙂

kika7786
6. máj 2013

@renisco ...no ja som tam dala vypln-vatelin- neviem aka gramaž, ale nic moc....preto rozmyslam nad molitánom .... presne ako máš ty, más ich krásne ušité a aj super nápad s tým putkom na skaldanie 🙂 ...nedočítala som ako drží? ...ale to je asi tajomstvo 🙂 🙂 ..... máš ich naozaj krásne prepracované, ja ju skúsim ušiť ešte z molitánom mám krásnu látku, no len ju dobre ušiť 🙂

renisco
6. máj 2013

@petka73 děkuju

renisco
6. máj 2013

@kika7786 ono i záleží, jaký dáš molitan, je jich šíleně moc druhů a různé tloušťky, ale cena molitanu je šílená...
jak drží? super 😀 nesjíždí, malá na tom může dělat opičky a nemusím vložku absolutně upravovat. sama nastoupí a vystoupí a vložka se nepohne... já teda nepoužívám vůbec pásy, nepoužívala jsem je nikdy a pokud šly sundat, tak jsem je na kočárku neměla... vložky z vatelínu jsem si šila hodně tlusté a nahoře jsem dávala vždy poutka, takže se mi taky nestávalo, že by sjížděly... akorát se s tím molitanem dost blbě pracuje - hůř jak s vatelínem, ten je brnkačka... no uvidíš sama...

kika7786
6. máj 2013

@renisco ...no presne to som rozmýšlala ze ako sa s bude ten molitan prešívať, ...no vyskúšam, ja by som tiež chcela takú krásnu dokonalú ušitú ako ich máš ty 🙂 🙂 ďakujem za rady moc

adag
6. máj 2013

@petka73 Ďakujem, ani vidni ju tam nieje,super, a ešte ako je to s chrbátikom? čítala som o nejakej vložke čo sa tam vsúva. Malý ešte nevie sám sedieť tak aby som mu nejako neublížila.................Ďakujem moc za ďalšie odpovede

renisco
6. máj 2013

@adag GT má pevnou zádovou opěrku, už tu desku v chrbátiku má. to Elite ji nemá (nebo dříve nemělo, jak je to teď nevím), tam se musela deska dokupovat - podle toho, jak to komu vyhovovalo....

renisco
6. máj 2013

@petka73 fíííha, jakou vložku? se přiznám, že u této barvy nemám potuchy... napadá mě jen černo oranžová 😀 😀 😀

renisco
6. máj 2013

@kika7786 bych ti klidně udělala cenu, ale s poštou k vám je to horší 😀 😀 😀 😀
no ono to akorát ujíždí a když se to hooodně zle ušije, tak se pokřivý a vlní se to neskutečným způsobem

adag
6. máj 2013

@renisco Ďakujem za odpoveď a máš krásne vychytávky na GT.............

renisco
6. máj 2013

@adag děkuju... jak já bych byla ráda, kdybych koupila kočar a šmitec... a ne tam pořád něco upravovat k obrazu svému...

kika7786
6. máj 2013

@renisco sak prave ta posta, a este ja uz mam latku s ktorej chcem podložku, škoda že nebývaš tu za kopcom len 🙂 🙂 by som doniesla látku a bolo vy vyriešené 🙂

renisco
6. máj 2013

@kika7786 je paradox, že já na zakázku šít neumím... pokud si to šiju pro sebe, vím, že na to mám čas kolik chci a když se mi to nepodaří, tak pářu a pářu a pářu.... dokud to prostě není ok. když jsem jednou šila kamarádce, vůbec mi to nešlo... pořád se mi to zdálo špatné (i když ona byla děsně spokojená), ale já tam pořád viděla ty nejhorší chyby - nevím, jak to popsat. prostě pro ni mi to trvalo 3x delší dobu než pro sebe....

a jakou máš látku? hod mi inspiraci... já si ještě objednala černou se zeleno bílými květy (v realu to může být jinak) a ještě se chystám na proužek, ale dál mě nic nenapadá...

petka73
6. máj 2013

@adag nič som tam nevsúvala, je to myslím dobre spravené, aj pre ležiace bábo pohodlné. Moja tiež ešte nesedí 🙂 Ono jedine, čo môže vadiť sú tie pútka, čo sa pripútavajú pásy, preto chcem tam chcem vložku. Ale neviem, akú farbu teraz, keď kočík mám inej, ako som plánovala.

@renisco však práve, tých farieb na výber moc nie je :/ ale táto tvoja sa mi moc ľúbi https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/iw1c/vl...

renisco
6. máj 2013

@petka73 čéče, tu chtělo víc lidí, ale nikdo ne na baby jogger 😀 😀 😀 ale neseděla rozměrově, protože všichni měli u kočárku menší vnitřní rozměry než je BJ

si řekni cenu i s poštou a já popřemýšlím 😀

kika7786
6. máj 2013

@petka73 ta je nadherna 🙂

kika7786
6. máj 2013

@renisco http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=406... toto nie je nas, ale takuto latku mam na druhu stranu tyrkysová modra 🙂 ...len ju ušiť ☹
ty si ako ja, ja tak troška sa hram 🙂 / ak chceš kukni v mojom fotoblogu/ sijem dekorač. srdiecky a domceky len tak ako darceky a pre seba a ked si nahodou niekto ze objednal- tak som mala pocit ze nie je dobré a pritom im sa páčil - sme na tom stejne 🙂

petka73
6. máj 2013

@renisco si milá :D ale keď neviem, či by to do tej sivo-oranžovej pasovalo. Čo myslíš?

@kika7786 však práve, len by mi asi nešla ku kočíku :/ ty máš tiež krásnu 🙂

renisco
6. máj 2013

@kika7786 ta je krásná, ale pro nás už nepraktická - tu bychom mít nemohly 😀 😀 😀

renisco
6. máj 2013

@petka73 já si objednala takovouto látku http://i.mimibazar.cz/h/bc/4/120310/21/d4836132...
už se hrozně těším...
hmmm, já nemám dobrou představivost, takže neporadím... třeba holky poradí...

majamat
6. máj 2013

@petka73 ta vlozka do kocika je super. keby som ju videa skor, tak mozno nad nou uvazujem. uz som si nieco usila. mam len taku, co je na sedacke, ale na opierke chrbatika nie je. taka mi staci.

petka73
7. máj 2013

@renisco krásnu budeš mať, taká je elegantná 🙂
waaw, ďakujeeem, si moc zlatá 🙂 na fotkách to k sebe vôbec nepasuje, naživo by to nebolo tak ostré, asi nie...škoda, lebo sú fakt nádherné 🙂 ďakujeeem 🙂

@majamat jooj baby, vy ste všetky také šikovné, ja tak maximálne gombík zašijem 😀

renisco
7. máj 2013

@petka73 se přiznám, že na těch fotkách mi to k sobě taky nějak nejde... to chce nějakou neutrální barvu... mi by se tam líbila i tahle, ale kdyby nebyl podklad hnědý... http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46337172&tab=6 ale jen proto, že nemám ráda hnědou 😀

petka73
7. máj 2013

@renisco tá hnedá mi tam tiež nepasuje...jooj ťažké to mám 😀 páči sa mi táto látka, ale tú už nemá predajkyňa v ponuke http://www.sashe.sk/konvalinka/detail/ozivovack...