Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Tak po mojom predošlom príspevku som sa rozhodla prečítať celú tuto diskusiu a práve som skončila 😀 . Nedozvedela som sa síce, kolko váži, ale predpokladám z vaších komentárov, že to 16,8 kg nie je určite a na tej stránke majú asi chybu. Ja som sa naozaj do toho kočíka zalúbila 🙂 Nikdy som nemala trojkolesový a ešte ako posledný kočík by som ho asi skúsila. Iné deti už neplánujeme a malý už moc dlho v kočíku nebude, tak ak predám teutonku, asi tento kúpim. Neviem, či ma už muž potom nedá zavrieť do blázninca, že ďalší kočík 😀 ale stojí mi to za pokus 😝
A sranda, že som tuto farbu našla iba na jednej anglickej stránke, to bude asi nejaký podvrh 🙂 Idem už spať, lebo som taká vykolajená z toho kočíka, že si tu píšem sama so sebou. 😀
@zuzana581 pozri si stránku originalbabyshop.sk, tam je hmotnosť aj nosnosť, a ak napíšeš tej kočke, určite ti poradí aj ˇo tej modrej farbe 🙂. Ona vie o nich vsetko asi... 🙂) Ja som si ho skúšala, je super ľahký a odnesies v jednej ruke v pohode a strašne sa mi páči. Tak asi bude tiež náš posledný.
@ratocha
@zuzkasu ja sa divím, že som ho nenašla skôr, lebo kočíky často pozerám, ale možno aj našla, len kvôli tomu, že nemal opierku na nohy, som ho asi neregistrovala, ale teraz ako som videla aj tie videá a nespočetne vela fotiek toho kočíka, tak som unesená neskutočne.
Do toho originalbabyshopu som už pozerala, tam uvádzajú 9,5 kg. Ale na zahraničných stránkach je 16,8 pounds (kocikovo.sk si pomýlilo kg s pounds, keď písali info o kočíku), čo by malo byť asi 7,7 kg. Ja mám teraz golfáč 8,7 kg a je to vcelku v pohode, len neviem ako by to bolo už keby mal 9,5 kg a ešte 15 kilové dieťa v ňom. Musím ho ísť určite omrknúť, lebo zas nestojí málo, aby som ho len tak objednala a druhá vec že musím predať Teutoniu 🙂 Ale lubi sa mi naozaj velmi. Aj v tej bledej farbe (bielo šedá, alebo aká to je?) Nemusím mať extra farbu. Ak by bola taká tyrkisová dostupná, tak neváham, ale ak nie, tak vyberiem z čoho bude.
@zuzana581 já som ho tiež ešte naživo nevidela ☹ ale mne sa páči aj tá zelená na videách vyzerá úplne inak ako na uvádzacej fotke,aj na MMB sú nové fotky BCJM aj s vložkami do nich a tam zelené vyzerá tiež pekne. Škoda že ju nikdo nemá asi budem prvá 😀 tiež čakám až sa mi predá kočík ☹
ALe keby bola taká modrá alebo tyrkysová není o čom 😀 len aby sme nekúpili čo je teraz a v auguste prídu aj iné farby potom ma porazí ☹
@zuzkasu ja myslím, že ktorú kolvek farebnú kombináciu by sme kúpili, tak sa vždy dá doladiť nejakými farebnými vložkami a bude krasny tak či tak. U mňa vedie tá bledá ale pozerala som aj na tú zelenú. Cez týždeň ho pôjdem omrknúť. Zatial som v BA našla len jednu predajňu čo ho má, to kočíkovo, tak pohladám, či aj niekto iný. Našla som k nemu takéto priehradky na madlo, alebo ako to mám nazvať. http://www.cityministrollers.com/Belly-Bar-Cons... Asi ste to zatial nikde nevideli, alebo áno? To by sa mi páčilo asi viac ako tá tácka miesto madla. Máte niekto tú "tácku"?
@zuzana581 ja som ju videla, vyskušala a Myslím že to je dobrá voľba, lebo s tackou sa zúži priestor pre dieťa, ak máš madlo s touto "kapsičkou", má drobec viac miesta, Myslím že hlavne v zime na fusak je to lepšie keďže tam zostane viac priestoru. 😒
Baby máte niektorá aj tu originál bcjm tasku? Čo sa nosí na boku na kočíku? Strašne sa mi to páčilo - taká vychytavka 🙂)
Ešte som sa chcela spýtať aj na tú tašku na kočík. Ak sa zavesí taška na ručku, tak nie je kočík nestabilný?
ahojte, ste tu pisali o tej zelenej, mne ma zajtra dojst sice verzia Elite,ale farba je taka ista zelena, tak potom mozem hodit foto. ja uz sa ho neviem dockat, som strasne zvedava, lebo tiez som sa zalubila do bjcm ale kvoli moznosti vyjst si do terenu a snehu som nakoniec zvolila elite, tak dufam ze nebudem sklamana 😅
@kajca50 hneď na prvej strane je odfotený ten zelený...a asi stranu dozadu aj ten bežový,ale trošku je skreslená tá foto,vyzerá skor do zelena 🙂
Ja madlo mám,malý je zvyknutý sa prevesiť cez to madlo a kukať...a nemusím ho pripasovať zakaždým,ak mám madlo..ale my máme už 18 mesiacov 😉
@kajca50 kupovala som cez originalbabyshop cierny 4- kolesovy, R. madlo vyuziva- bud je nahnuty dopredu alebo ak chce sediet len tak bez opierania, tak sa pomocou madla vytiahne. tiez na madle ma pripnuteho svojho havka 😀
A nozicky? zatial neprotestuje....on nespi v kociku, takze to nevadi.

Ahojte. Môžete mi prosím napísať, kolko ten kočík váži? Na jednej stránke píšu že 16,8 kg? To je ale hrozne moc, tak ma zaujíma, či tam nie je chyba, alebo je to tak. Ďakujem.