icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

ifkael
8. jan 2014

Jasne ze sa daju dat dole

bambina82
21. jan 2014

Baby nemate problem s popruhami ze su velmi kratke? Kocik som vyuzila pri dcere do 2.5r. ale moj syn je dost velky ma 13 mesiacov (obleceny 13 kil) + fusak a ja ho neviem zapnut. Jedine mu natiahnem popruhy okolo ruk a koniec!!! Ma niekto podobny problem 😒 Neexistuje ze kocik o rok vyuzijem!

ameliejulliette
21. jan 2014

@bambina82 S fusakem taky zapnu jen okolo pasu, ale nevadí mi to, syn by mi úplně připoutaný stejně protestoval... Ale určitě se dají samodomo prodloužit 🙂

pajuliii
21. jan 2014

Zdravím, nemá někdo na prodej baby jogger city mini 4kolku? Nebo nebude někdo na jaře prodávat? Děkuji

majamat
22. jan 2014

@ameliejulliette my s tym problem nemame, ale malu nepriputavam okolo ruk. iba okolo pasu. no ma 12 kg. na vysku vsak bude mozno trosku vyssia, aj ked na svoj vek je malicka.

ameliejulliette
22. jan 2014

@majamat To bylo asi spíš pro @bambina82 😉

majamat
22. jan 2014

@ameliejulliette juj, ano. asi som sa netrafila :D

majamat
22. jan 2014

@bambina82 hore vyssie som ti pisala.

zipsy
22. jan 2014

@majamat
@bambina82 ani ja neviem maleho do kocika priputat,... ma skoro 3 roky... nie je na to predlzenie nejaka finta?

mojong
23. jan 2014

ja malu tiez putam len kolo pasa, ale ja som si odmontovala uplne tie vrchne zacvakavace takze sa mi to vlastne smyka na tom za pasom ale drzi to 🙂

alzbet124
23. jan 2014

@bambina82
@zipsy ja malú pásujem len okolo pása...hore cez ramená mi to nejde...má 2 roky a 4 mesiace, výšku cca 98cm a váži 19kg... 😉

zipsy
23. jan 2014

@alzbet124 hmm, okolo pasa? neodfotis mi to? nejako specialne? moj ma za mesiac 3 roky a 14,5 kg 🙂 a tiez 98 cm

stazina1
23. jan 2014

@zipsy
holky tak to teda máte super,že sa vám chcú detičky este voziť v kočiari.Ja som svoj BJ predala v synových 2 rokoch,lebo uz nechcel sadnut do kočiara,taká škoda 🙂

alzbet124
23. jan 2014

@zipsy jasné odfotím 🙂 Ale teraz som ešte v robote, tak keď budem doma 🙂 ...okolo 17:00 🙂

majamat
23. jan 2014

@alzbet124 no tak to ste vacsi ako my, aj ked mame 3r.
@zipsy jedine predlzenie ktore tam je, ze sa daju popruhy potiahnut, ako napr. ramienka a podprde. ide to dost tazko. nam to staci a dokonca ani nevim, ako to malej sedi, kedze ju nepriputavam okolo ramien.
@stazina1 no moja sa vozi rada. ked ho vytiahnem, ani v nom nemusi ist, ale chce. je to celkom nezvycajne, kedze deti radsej behaju.

zipsy
23. jan 2014

@majamat ja som to skusala potiahnut /ako na podprsenke/ ale nejako mi to neslo, tak som sa na to vykaslala a objednala madlo 🙂
@stazina1 aj moj sa rad vozi, ale ja vytahujem kocik von len tak raz do tyzdna...teraz nedavno som mala iny kocik a v nom sa napr. nechcel vozit, jeho chcel len "kocikovat - tahat", ale v BJCM si rad sedka 🙂

majamat
23. jan 2014

@zipsy da sa to, ale ide to tazko. úpripadne ak to nejde tak, tak si vytiahni najskor jeden ten pasik cez tu plastovu blbost a potom potiahni druhy.

zipsy
23. jan 2014

@majamat ok, vdaka, vyskusam teda...

bambina82
24. jan 2014

My to mame na maxime + fusak ale aj tak to obide len ruky. Nemozem ho priputat len okolo pasu lebo je len rocny a s fusakom sa to smyka dolu ☹

ivka1985
24. jan 2014

Ahojte. ak by mal nieko zaujem tak predavam BJ city mini bordovy a bunker lodger sivy

alzbet124
24. jan 2014

@zipsy ahoj, no konečne som to nafotila 🙂 Prepáč, že až dnes...tu sú fotky, ako pásujem malú ja a keby ti náhodou nebolo niečo jasné podľa foto, kľudne mi napíš 🙂

zipsy
24. jan 2014

@alzbet124 dakujem 🙂)

petkaally
24. jan 2014

@pajuliii ahoj, budu zrejme prodavat 4kolku Baby jogger city mini, je v zaruke, kupovany minuly rok, mas jeste zajem?

majamat
24. jan 2014

@alzbet124 my sme tie popruhy nosili podobne, ale stalo sa mi, ze mimala Veronka amok a tak som ju musela priputat. tak to teraz mame normalne pripnute na chrbtovej opierke, ale nedavam jej to cez ramena, ale okolo pasu. tusim som to tiez niekde fotila. ozaj a mame rovnaku farbu kocika 😵

majamat
24. jan 2014

@alzbet124 este pozeram, aka je tvoja velka. ved moja je mensia a to je starsia. ale zlata, ako sti poctivo robi modelku v kociku

alzbet124
24. jan 2014

@majamat aj ja som jej tak zvykla zapínať popruhy, ale vadilo jej to...tak jej zapínam takto...no je trošku prerastenejšia 🙂 ale Miška bola väčšia aj keď sa narodila a akosi jej to zostalo 🙂

majamat
24. jan 2014

@alzbet124 moja bola vacsia len do 6m. vtedy mala 8kg a vysku priemernu. teraz je vyskovo aj hmotnostne pod priemerom. neviem po kom to podedila. v jej veku som mala urcite aspon o 2-3kg viac urcite som bola aj vyssia.

bambina82
24. jan 2014

@alzbet124 dakujem za nazornu ukazku 🙂 Dievcatko v kociku je uz velka slecna a ked posedi tak to je super ale neviem si predstavit ako by to moj 13 mesacny knedlik ustal. Na jar to vyskusame, pri najhorsiom kociar predame 😖

alzbet124
24. jan 2014

@majamat no Miška je asi nadpriemer 😀 ale zato malý bol taký slížik, keď bol v jej veku...mal cca 82cm a ledva 12kg 🙂 Ale každý je nejaký a nemôžu byť zas všetky deti rovnaké 😀 hlavne že sú zdravé 🙂 a ja som hlavne rada, že sa Miška "narve" aspoň do tohoto kočíka a nevyzerá v ňom až tak moc prerastene 😀

pajuliii
24. jan 2014

@petkaally ahoj, v úterý se jedu na jeden bj kouknout. Ale můžeš mi poslat fotky a info?? Děkuji 🙂