Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@kaja79 mne sa páči kvôli mame, bývame na druhom poschodí bez výťahu a keď mi bude strážiť malú tak ten kočík sa musí ľahko zložiť aby sa dal vyniesť a pri tom držať malú za ruku, ale zase kolesá nech znesú ten terén a nie drahý, lebo ťaháme už na 2 roky, to už nebude tak dlhodobá investícia 😀 do 150 sa v bazári chcem zmestiť...
prosím som chcela napísať...
Ahkjte, ak by mal nahpdou niekto cierne alebo fialove city mini a mal zaujem o vymenu za cervene este rok v zaruke, sup mi spravu do IP 🙂 potrebujem zmenu ;)
http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/ a nove farby.... Ta pieskova bude waaau
mam otazku ako susite potahy? prave ho periem a na stitku bolo ze sa da aj natiahnuty na kociku? tak alebo len zavesit a nechat uschnut a natiahnut potom? dakujem
baby, daju sa na GT odkliknut vsetky kolieska? keby som chcela poskladany len tak ze placka z neho a kolesa pohadzane po aute :D

@kaja79
@ifkael baby mňa už drbe z tých kočíkov fakt ☹ 1000x ľahšie byt vybrať 😀 😀