icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

namarie
29. dec 2013

@kaja79
@ifkael baby mňa už drbe z tých kočíkov fakt ☹ 1000x ľahšie byt vybrať 😀 😀

ifkael
29. dec 2013

@namarie s gtckom budes spokojnaa

namarie
29. dec 2013

@ifkael keď tu v KE na hlavnej je tá dlažba či čo to je tie kocky a malú na tom večne zobudím, potrebujem kočík s kolesami čo to pohltia, keďže ak nespí v kočíku už nespí vôbec cez deň...

tehula
29. dec 2013

@namarie ved teda ber GT verziu a tam mas kolesa gumene, co nebudu na kockach hrkotat. Je zas ale tazsi trosku a drahsi. A tusim GT nema 4kolesovu verziu, co u mna bola jedna z podmienok/

kaja79
29. dec 2013

@namarie
@ifkael ak som ho kupila tak som aj citala, z coho su kolesa, ale ani za svet ma to nenapadne...material nie je tvrdy, da sa stlacit, ale je odolny. ale najsamlepsi sportak to je aspon podla mna. 😀

namarie
29. dec 2013

@kaja79 mne sa páči kvôli mame, bývame na druhom poschodí bez výťahu a keď mi bude strážiť malú tak ten kočík sa musí ľahko zložiť aby sa dal vyniesť a pri tom držať malú za ruku, ale zase kolesá nech znesú ten terén a nie drahý, lebo ťaháme už na 2 roky, to už nebude tak dlhodobá investícia 😀 do 150 sa v bazári chcem zmestiť...

tehula
29. dec 2013

@kaja79 EVA

ifkael
29. dec 2013

@namarie gtcko tie narazy tlmi ;) neboj nic

namarie
29. dec 2013

@ifkael gt v bazári neviem nájsť a na nový nemám, ale dík za radu...

zipsy
30. dec 2013

@namarie aj ja hladam GT po bazaroch, u nas nic, v cechach su 3 ks, najlacnejsi vychadza 250 e s nanoznikom, taskou a pod. a ostatne su tak isto po 250 e alebo viac. Vcera predali jeden za 140 euro, skoda, ze som bola 2. zaujemca 😉

namarie
30. dec 2013

@zipsy 140€ GT-čko? Ani nesranduj 😀

zipsy
30. dec 2013

@namarie nesrandujem, 4000 CZK 🙂 aj s madlom, len malo trosku poskodeny kosik pod kocikom, zacinal sa trhat, ale bol este rok a pol v zaruke 🙂 Skoda, ze mi to nevyslo, predala 1. zaujemkyni ☹

namarie
30. dec 2013

@zipsy no škoda ☹

zipsy
30. dec 2013

@namarie uz je tam ten inzerat Znova, ale osobne prevzatie. Z ba to je asi 125 km.

namarie
30. dec 2013

@zipsy daj link pls

namarie
30. dec 2013

prosím som chcela napísať...

zipsy
30. dec 2013

@namarie ano, to je on

namarie
30. dec 2013

@zipsy sakra, pol rodiny v čechách ae tam poblíž nikto 😀

zipsy
30. dec 2013

@namarie keby som sa nebala soferovat, uz ho mam doma 😉

namarie
30. dec 2013

@zipsy 😀 tak ja sa vypytujem či tam nemám predsa nejakých známych o ktorých neviem, zatiaľ 0 bodov 😀

zipsy
30. dec 2013

@lenulice @kaja79
@izina9 baby, prosim, neodfotite mi spodok kocika (sedacky), ako je to tam uchytene? Prave som ho oprala, a zlozila naspat, a neda sa mi zlozit, cize som to tam nedala dobre, ked potiahnem - tak sa nezlozi .... pomooocc

zipsy
30. dec 2013

@lenulice @kaja79
@izina9 uz netreba 🙂 ja som tam mala tu cervenu snurku /poistku/

monyccka
6. jan 2014

Ahkjte, ak by mal nahpdou niekto cierne alebo fialove city mini a mal zaujem o vymenu za cervene este rok v zaruke, sup mi spravu do IP 🙂 potrebujem zmenu ;)

ifkael
6. jan 2014
ifkael
6. jan 2014

http://www.babyjogger.com/product/city-mini-gt/ a nove farby.... Ta pieskova bude waaau

mojong
7. jan 2014

mam otazku ako susite potahy? prave ho periem a na stitku bolo ze sa da aj natiahnuty na kociku? tak alebo len zavesit a nechat uschnut a natiahnut potom? dakujem

mojong
7. jan 2014

a este takto vyzera nas tuning...

sjuzocka
8. jan 2014

baby, daju sa na GT odkliknut vsetky kolieska? keby som chcela poskladany len tak ze placka z neho a kolesa pohadzane po aute :D

alzbet124
8. jan 2014

@sjuzocka ja síce nemám Gt, ale City mini...a na tom sa dajú 🙂 tak by sa mali aj na Gt 🙂