Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Baby nemate problem s popruhami ze su velmi kratke? Kocik som vyuzila pri dcere do 2.5r. ale moj syn je dost velky ma 13 mesiacov (obleceny 13 kil) + fusak a ja ho neviem zapnut. Jedine mu natiahnem popruhy okolo ruk a koniec!!! Ma niekto podobny problem 😒 Neexistuje ze kocik o rok vyuzijem!
@bambina82 S fusakem taky zapnu jen okolo pasu, ale nevadí mi to, syn by mi úplně připoutaný stejně protestoval... Ale určitě se dají samodomo prodloužit 🙂
Zdravím, nemá někdo na prodej baby jogger city mini 4kolku? Nebo nebude někdo na jaře prodávat? Děkuji
@ameliejulliette my s tym problem nemame, ale malu nepriputavam okolo ruk. iba okolo pasu. no ma 12 kg. na vysku vsak bude mozno trosku vyssia, aj ked na svoj vek je malicka.
@ameliejulliette juj, ano. asi som sa netrafila :D
ja malu tiez putam len kolo pasa, ale ja som si odmontovala uplne tie vrchne zacvakavace takze sa mi to vlastne smyka na tom za pasom ale drzi to 🙂
@alzbet124 no tak to ste vacsi ako my, aj ked mame 3r.
@zipsy jedine predlzenie ktore tam je, ze sa daju popruhy potiahnut, ako napr. ramienka a podprde. ide to dost tazko. nam to staci a dokonca ani nevim, ako to malej sedi, kedze ju nepriputavam okolo ramien.
@stazina1 no moja sa vozi rada. ked ho vytiahnem, ani v nom nemusi ist, ale chce. je to celkom nezvycajne, kedze deti radsej behaju.
@majamat ja som to skusala potiahnut /ako na podprsenke/ ale nejako mi to neslo, tak som sa na to vykaslala a objednala madlo 🙂
@stazina1 aj moj sa rad vozi, ale ja vytahujem kocik von len tak raz do tyzdna...teraz nedavno som mala iny kocik a v nom sa napr. nechcel vozit, jeho chcel len "kocikovat - tahat", ale v BJCM si rad sedka 🙂
My to mame na maxime + fusak ale aj tak to obide len ruky. Nemozem ho priputat len okolo pasu lebo je len rocny a s fusakom sa to smyka dolu ☹
Ahojte. ak by mal nieko zaujem tak predavam BJ city mini bordovy a bunker lodger sivy
@pajuliii ahoj, budu zrejme prodavat 4kolku Baby jogger city mini, je v zaruke, kupovany minuly rok, mas jeste zajem?
@alzbet124 my sme tie popruhy nosili podobne, ale stalo sa mi, ze mimala Veronka amok a tak som ju musela priputat. tak to teraz mame normalne pripnute na chrbtovej opierke, ale nedavam jej to cez ramena, ale okolo pasu. tusim som to tiez niekde fotila. ozaj a mame rovnaku farbu kocika 😵
@majamat no Miška je asi nadpriemer 😀 ale zato malý bol taký slížik, keď bol v jej veku...mal cca 82cm a ledva 12kg 🙂 Ale každý je nejaký a nemôžu byť zas všetky deti rovnaké 😀 hlavne že sú zdravé 🙂 a ja som hlavne rada, že sa Miška "narve" aspoň do tohoto kočíka a nevyzerá v ňom až tak moc prerastene 😀

Jasne ze sa daju dat dole