icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

monika0612
4. apr 2014

@duska88
Ďakujem.

monika0612
4. apr 2014

@duska88
Ďakujem.

katrenka111
8. apr 2014

babule ak by ste chceli cierne mini GT tak budem predavat aj s podložkou a fusakom Elodie details...., v super stave ako nový....mam aj v bazari

branki
9. apr 2014

ahojte chcem sa opytat na plastenku, mate niekto nejaku univerzalnu. Ta original sa mi zda dost draha, ci neviete o niecom lacnejsom. Vyskusala som uz asi tri ale ani jedna nesedi 😖

alzbet124
9. apr 2014

@branki ahoj, ja som kúpila v obchode, kde predávajú kočíky, univerzálnu...za cca 6-7€ 🙂

branki
9. apr 2014

@alzbet124 ahoj vdaka za radu a nevies znacku, a na sportovy kociar, alebo golfac, ja som skusila uz dve na golfac, a jednu na sportovy a vobec nesedia

alzbet124
9. apr 2014

@branki ja som pýtala na športový kočík 🙂 , ale aj som skúšala...značku netuším, ale je to , zdá sa mi poľský výrobca...keď budem doma z práce, tak môžem pozrieť a večer Ti napísať 🙂

lienka1601
9. apr 2014

http://www.kociky-babymania.sk/35-skateboardy?n...[]=67
baby ktory skateboard bude lepsi? mam 4 rocneho syna.. baby jogger city mini s vanickou... ja som zatial za ten sirsi.. ci? mate skusenosti? diky

tehula
9. apr 2014

@branki od emitexu sedi na trojkolky dobre na BJMC

branki
9. apr 2014

@tehula aha super dik to ma nenapadlo, ja mam stvorkolesovy, ale ani jedna zatial nesadla, skusala som aj od emitexu ale na stvorkolku, a nesadol tak super pojdem kupit 😉

tehula
9. apr 2014

@branki ja som mala BJMC4 a ta na trojkolky emitex sadla

teedynka
9. apr 2014

Ahojte. zvažujem kúpu bjmc4, chcela by som vedieť, či sa dieťa pri sedení nešmýka? pretože mám šporťák camarelo a malá sa vkuse šúcha, povrchová látka je otrasná...a má aj nejaké odpruženie? nie je veľmi tvrdý? ďakujem.

yahooodka
9. apr 2014

@katrenka111 za kolik budete prodavat,prosim?Brala bych bez fusaku a bez podlozky.Dekuji

mojong
10. apr 2014

predavam nasu bjcm 4 kolku keby mal niekto zaujem, aj s podlozkou a nanoznikom, ak by mal niekto zaujem 🙂

alexyn
10. apr 2014

@branki taky jsem koupila plastenku na sportak od Emitexu a sedi nam.

svirky
10. apr 2014

prosim ,mozte mi odporucit nejaky link na plastenku na BJ city mini GT? prijala by som nieco v dobrej cene a hlavne,zeby sedela...velmi pekne dakujem 😉 😉 😉

mariuskaa
11. apr 2014

Skúšal niekto odcvokovat latku z kočíka a oprat v pracke? Neviem ci sa to sa. Dakujem

alzbet124
11. apr 2014

@mariuskaa ja som prala v práčke bez aviváže a na najnižšom stupni 🙂

prinzesz
13. apr 2014

@mariuskaa moze sa prat v studenej vode bez avivaze a pisu ze po vyprati sa ma mokre nasadit na kocik a nechat uschnut priamo na kociku.. nema sa zmykat latka

prinzesz
13. apr 2014

kocky ja ho mam teraz uplne novucky, som nesmierne happy lebo som si ho velmi zelala.. uz mame city select a super.. ale teraz som sa docitala ze nemozem si dat moju tasku na kocik, myslim prebalovacu tasku co som mala k selectu hmm ako to robite vy? ja ju tam potrebujem mat 😕 sak v nej mam vsetko..
mam tuto: http://www.malvik.sk/Kociky-doplnky/brasne-na-r...

safirah
14. apr 2014

Ahoj Joggerky máte některá BJCM v barvě Navy Blue/Gray (2014), Blue/gray (kolekce 2013) a nebo Lime/gray (2014)? Jak vypadají v reálu? Mám možnost koupit za super cenu 5900,– úplně nový, ale barvu teal/gray, kterou jsem chtěla už mají vyprodanou. :(

safirah
15. apr 2014

Nikdo nemá?

majamat
21. apr 2014

@prinzesz ja si davam cez rukovat kabelu a je to v pohode. dlho som to nerobila, ale vadilo mi, ked som musela vytahovat vsetko z kocika. no urcite nesmie byt moc tazka, lebo hrozi, ze by sa ti kocik mohol preklopit.

vevericka262
25. apr 2014

@liga ja som si dala spravit nanoznik na sashe, vyrobia ti aky len chces okolo 35 eur

liga
29. apr 2014

@katrenka111 jj .. krása ... máme doň presne taký fusák 😉 ... a capačky na zimu a šatku ... len.. malý už je "veľký" xix, tak už kočík netrebaaa fňuk... bola som s ním fakt spokojná 🙂

tanickaskorokubikova
8. máj 2014

@katrenka111 už si ho predala?? nenašla som ho v tvojom bazáry ☹

katrenka111
8. máj 2014

@tanickaskorokubikova ano hned a aj trosku lutujem....teraz mam armadilo modrý no ta modra je do fialova nic moc a zajtra cakam este Greentom upp modry na bielej konstrukcii tak uvidim pre ktorý sa rozhodneme🙂

tanickaskorokubikova
8. máj 2014

@katrenka111 a bola si spokojná? ja chcem teraz kúpiť malému tento kočík síce chcem nový ale kedď som zbadala tvoj aku super vyzeral s tou podložkou a taškou tak by som bola kúpila aj od ruky 🙂

katrenka111
8. máj 2014

@tanickaskorokubikova no super bol nas naj kocik aký som mala...ale už dost velký a tažký pre nas...už nam staci nejaka buggy len🙂

tanickaskorokubikova
8. máj 2014

@katrenka111 tak ja mám teraz x-landera takže myslím že s váhou nebude problém 😀 ďakujem za info 😉