icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

katrenka111
8. máj 2014

@tanickaskorokubikova no ma nejak okolo 9-10kg myslim... teraz nam staci 7kg 🙂

katrenka111
13. máj 2014

baby ja asi znova kupim aha...co poviete

katrenka111
13. máj 2014

tie farby su svetove

katrenka111
14. máj 2014

@laurka15 pocuj mna zaujima to predne koliesko, v pohode je? lebo tuto 3kolku som este nemala a je lahucky vsak? no ja neviem ci nechat greentom alebo kupit znova mini 3 pre zmenu🙂

katrenka111
14. máj 2014

baby co poviete nechat tento alebo kupit blue navy mini 3 hmm???

katrenka111
14. máj 2014
laurka15
14. máj 2014

@katrenka111 no ja si to pochvaľujem 🙂 ja som mala aj predtým kočíky všetko trojkolky, akurát Quinny Buzz som mala kúpenú ako štvokolku, ale nedalo mi to a aj tak som dokúpila koleso do terénu a jazdila s 3-kolkou.... a veru je ľahký a to skladanie je super 🙂 zatiaľ si pochvaľujem 🙂 nemám problém 🙂

katrenka111
14. máj 2014

@laurka15 no ja asi tiež pojdem do neho...znova 🙂

katrenka111
15. máj 2014

@majamat ahoj a aj ine kocky ako sa jazdi s mini 3kolkou lebo pocula som že ťažsie...hmmm???

zuzkaamiska
15. máj 2014

my ho mame a som max.spokojna 🙂 da sa zlozit jednou rukou. a je lahky. super jazdi. velka strecha, co sa da komplet sklopit... dala som si k tomu usit dovnutra vlozku a v rovnakej latke aj tasku. a vyzera to super.
milujem tento kocik. kupila som ho cez bazar. ale je stale ako novy.

katrenka111
15. máj 2014

@zuzkaamiska mate 3kolku, to ja viem že je super len 3ku mini som nemala inak som mala už GT, mini 4 aj Versu naj kociky toto🙂

majamat
17. máj 2014

@katrenka111 nemam to s cim porovnat. mne sa s nim jazdi dobre. no mam pocit, ze hauck lepsie vychadzal na chodnik so znizenym okrajom.

katrenka111
17. máj 2014

@majamat no uz je objednany tak som zvedava teda BJ sú pre mňa asi naj kociky

majamat
17. máj 2014

@katrenka111 ty si ho nemala este? ved si si ho chcela kupit, ci to si si kupila GT?

katrenka111
17. máj 2014

@majamat ja som mala Versu, mini 4 a mini GT ten bol naj

7katka
18. máj 2014

@katrenka111 ahoj, prosim ta, ako sa ide po snehu BJ mini4?

katrenka111
19. máj 2014

@7katka v pohode zvlada

7katka
19. máj 2014

@katrenka111 dakujem

katrenka111
27. máj 2014

@silvos ahoj mate 2013 alebo 2014? lebo 2014 je len black/grey tak neviem ci neni sedý lebo bue grey mal teda otrasnu farbu

saska2208
28. máj 2014

Aj my ho mame uz vyse roka a nemozem nan povedat jedno krive slovo. Bola to najlepsia investicia. Vela miesta vnom ma mala, lahucko sa sklada, nezabere vela miesta, strieska je tiez uzasna aj proti vetru aj slnku, jedina vec co sa mi nepaci je ze sa nedaju polohovat nozky, ale nevadi. Aa aj fusak ten original nanoznik donho vojde a mala tam ma stale dost miesta 🙂 ak rozmyslate nad nim nebahajte, urcite neolutujete 🙂
A vydrzi ozaj dost (manzel ma vnom viezol kusok cesty :D a mam 40kg) 🙂

majamat
29. máj 2014

ozaj len pre info. reklamovali sme BJCM, lebo uz dlhsie mi vrzgalo jedno koleso. uz sme s nim boli na predajni asi pred rokom a namazal mi ho, potom som si ho vzdy ja namazala a mala som pocit, ze to aj trochu zabera. no neskor sa to zhorsilo, ale uz sme ho moc nepouzivali, tak som na to pozabudla. teraz pred koncom zaruky som sa zbadala a isli sme do predajne. vraj to bude poskodena pena v kolese, pod gumou a zrejme to budu povazovat za opotrebenie, takze len kupit nove koleso. uvidime, ako sa vybavi reklamacia. dam potom vediet.

veronka
8. jún 2014

Ak mate niektora zaujem o mini GT, cierno sede, uplne ako nove, pouzite max 10 krat, tak sa ozvite. Neskoro som ho kupila a uz sme ho nestihli vyuzit, co mi je luto, lebo je to naozaj super kocik, lepsi ako klasicky city mini.

macica7
10. jún 2014

Ahojte koceny prosím vss drzi vam dobre madlo na city mini?ja som kupila starší kočík je vo velmi dobrom stave ale madlo ked potiahnem z predu kočík a náhodou chytím zamádlo zostane mi v ruke.uz aj maly ho dal ppár krat dole ked sa zaprel.alebo poraďte dik moc

jakubkoadamko
10. jún 2014

Musíš to riadne zatlačiť, musí ti to zacvaknúť. Mne to tiež na začiatku vyskakovalo, aj malý to vykopával nožičkami, ale už viem ako na to 🙂 jednoducho to musí urobiť "cvak" 🙂 A keď ho vyberám, tak stisnem tie sivé čudlíky na boku.

kiwi82
11. jún 2014

ahojte babule, chcem sa spýtať, či ste niektorá mali na city mini aj vaničku ak ano akú? dakujem

kiwi82
11. jún 2014

@mojong ahoj, prosim ťa, ešte máš vaničku na baby joger city mini? ak ano nebudeš predávať? dakujem

mojong
12. jún 2014

@kiwi82 ahoj ano este ju mam ale zatial sa nechystam ju predat, ale dakujem za zaujem ak by som zmenila nazor tak sa ozvem 🙂

slafka234
12. jún 2014

Ahojte, mal by niekto záujem o jogger city mini 2014 vo farbe teal/gray ? 🙂 Dnes mi dorazil, takže nový kočík 🙂. Farba je super (pre mňa) u nej zostanem, ale vymením za verziu s GT - kolesami. Nevedela som sa rozhodnúť pre akú verziu a nakoľko som mala versu, tak asi presedlám na GT verziu. Uvidíme, či neoľutujem tento môj výmysel. Na cene sa dohodneme v IP.

kiwi82
12. jún 2014

@mojong a prosím ťa, ked si ju kúpila a za koľko? a ešte ty máš trojkolesový či štvor? je to stabilné. dakujem

mojong
12. jún 2014

@kiwi82 kupila som ju tu na bazare, cenu uz velmi nepamatam myslim ze kolo 40nieco eur, a mam 4 kolku a je to stabilne......aj ked rozmyslam ze sportiak predam a kupim gt ale zatial je to len vo fazy premyslania, este by som ho musela mat v ruke 🙂