Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@duska88
Ďakujem.
ahojte chcem sa opytat na plastenku, mate niekto nejaku univerzalnu. Ta original sa mi zda dost draha, ci neviete o niecom lacnejsom. Vyskusala som uz asi tri ale ani jedna nesedi 😖
http://www.kociky-babymania.sk/35-skateboardy?n...[]=67
baby ktory skateboard bude lepsi? mam 4 rocneho syna.. baby jogger city mini s vanickou... ja som zatial za ten sirsi.. ci? mate skusenosti? diky
Ahojte. zvažujem kúpu bjmc4, chcela by som vedieť, či sa dieťa pri sedení nešmýka? pretože mám šporťák camarelo a malá sa vkuse šúcha, povrchová látka je otrasná...a má aj nejaké odpruženie? nie je veľmi tvrdý? ďakujem.
@katrenka111 za kolik budete prodavat,prosim?Brala bych bez fusaku a bez podlozky.Dekuji
predavam nasu bjcm 4 kolku keby mal niekto zaujem, aj s podlozkou a nanoznikom, ak by mal niekto zaujem 🙂
prosim ,mozte mi odporucit nejaky link na plastenku na BJ city mini GT? prijala by som nieco v dobrej cene a hlavne,zeby sedela...velmi pekne dakujem 😉 😉 😉
Skúšal niekto odcvokovat latku z kočíka a oprat v pracke? Neviem ci sa to sa. Dakujem
kocky ja ho mam teraz uplne novucky, som nesmierne happy lebo som si ho velmi zelala.. uz mame city select a super.. ale teraz som sa docitala ze nemozem si dat moju tasku na kocik, myslim prebalovacu tasku co som mala k selectu hmm ako to robite vy? ja ju tam potrebujem mat 😕 sak v nej mam vsetko..
mam tuto: http://www.malvik.sk/Kociky-doplnky/brasne-na-r...
Ahoj Joggerky máte některá BJCM v barvě Navy Blue/Gray (2014), Blue/gray (kolekce 2013) a nebo Lime/gray (2014)? Jak vypadají v reálu? Mám možnost koupit za super cenu 5900,– úplně nový, ale barvu teal/gray, kterou jsem chtěla už mají vyprodanou. :(
Nikdo nemá?
@liga ja som si dala spravit nanoznik na sashe, vyrobia ti aky len chces okolo 35 eur
@katrenka111 jj .. krása ... máme doň presne taký fusák 😉 ... a capačky na zimu a šatku ... len.. malý už je "veľký" xix, tak už kočík netrebaaa fňuk... bola som s ním fakt spokojná 🙂
@katrenka111 už si ho predala?? nenašla som ho v tvojom bazáry ☹
@tanickaskorokubikova ano hned a aj trosku lutujem....teraz mam armadilo modrý no ta modra je do fialova nic moc a zajtra cakam este Greentom upp modry na bielej konstrukcii tak uvidim pre ktorý sa rozhodneme🙂
@katrenka111 a bola si spokojná? ja chcem teraz kúpiť malému tento kočík síce chcem nový ale kedď som zbadala tvoj aku super vyzeral s tou podložkou a taškou tak by som bola kúpila aj od ruky 🙂
@tanickaskorokubikova no super bol nas naj kocik aký som mala...ale už dost velký a tažký pre nas...už nam staci nejaka buggy len🙂
@katrenka111 tak ja mám teraz x-landera takže myslím že s váhou nebude problém 😀 ďakujem za info 😉

@duska88
Ďakujem.