Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
babule tak volal mi prave ujo z upc ze za chvilu je kocik tu, tak potom pofotim ze ako vyzera ta zelena, len ja mam ten elite ako som uz pisala 😉 tesiim 😀
baby tak ja som unesena max. spokojnost uz som pofotila idem pridat foto.ta zelena je taka tmavsia a viac zelena 😀
písala som si s babyshopom poslali mi foto zleého ale tie sú presne ako na mimibazáre atie akože šedého- tak tan je ja to volám ,že kakuková atá je lepšia ako u nich na obrázku-mimibazár,už len objednať aj keď sesternica mi povedala,že ona by kľudne kúpila synivi aj vínový 🙂
Ahojte kocky mna tiez zaujal Baby jogger sice si neviem vybrat farbu ci cerveny cierny alebo ten bledy chcem ho pre chlapca.
Ake ste spokojne s kocikom ma aj nejake nevyhody?
@lucula73 ahoj chcem sa ta opytat ten cierny mas teraz 3-kolieskovy alebo 4 citala som ze si mala aj cerveny ten bol 3-kolieskovy,ze s ktorym sa ti lepsie jazdilo... 🙂
a som zabudla ze chcem ten City mini
Tak konečne som videla BCJM naživo vďaka Tilly 😀 je suprový 😀
Videla som čierny je krásny 😀
už som si zasa není s tou zelenou istá ☹
@lucula73 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11102733&tab=0
myslíš tento??? ono to je šedé nie?
@lucula73 ešte nemám ale stále rozmýšľam, najskôr som pôvodne chcela golfáč ale keď som prišla do obchodu tak som bola nemilo prekvapená aký je dlhý po zložení , tak to by som toho moc nevyriešila, keď som chcela niečo menšie ako slalom
to je sila idem si po kľúčik do druhej izby a najdem mm ako si číta mk- jogger city mini a len krúti hlavou 😀

@zuzana581 Ďakujem za info
Zuzka inak já mám peg perego Pliko je to tiež jedna s tých lepší značiek a by si sa divila čo je pod tým poťahom, pod zadkom je len pásik koženky bola som v šoku ked som ho išla 1x prať, ale kočík je to skvelý len ma to šoklo nakolko som mala už vela kočík PP a všade bol plast pod ritkou 😀