icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuzkasu
25. júl 2011

@zuzana581 Ďakujem za info
Zuzka inak já mám peg perego Pliko je to tiež jedna s tých lepší značiek a by si sa divila čo je pod tým poťahom, pod zadkom je len pásik koženky bola som v šoku ked som ho išla 1x prať, ale kočík je to skvelý len ma to šoklo nakolko som mala už vela kočík PP a všade bol plast pod ritkou 😀

lenka47
25. júl 2011

babule tak volal mi prave ujo z upc ze za chvilu je kocik tu, tak potom pofotim ze ako vyzera ta zelena, len ja mam ten elite ako som uz pisala 😉 tesiim 😀

zuzkasu
25. júl 2011

@zuzana581 Zuzka a akú farbu tam mali??

zuziatko
25. júl 2011

@kaja79 krásny je. Odkiaľ si objednávala ??
A ako si spokojná ??

zuzana581
25. júl 2011

@zuzkasu ako som už písala to sedenie nie je vyslovene problém. Aj ja mám na golfáci len látku pod zadkom ale takú hrubšiu, vyplnenú a pevnejšiu, ako bola na tomto. Ale sedieť sa tam dá, nie je to vada. Farbu tam mali tú oranžovo šedú.

lenka47
25. júl 2011

baby tak ja som unesena max. spokojnost uz som pofotila idem pridat foto.ta zelena je taka tmavsia a viac zelena 😀

kajca50
25. júl 2011

@kaja79 paráda

kajca50
25. júl 2011

písala som si s babyshopom poslali mi foto zleého ale tie sú presne ako na mimibazáre atie akože šedého- tak tan je ja to volám ,že kakuková atá je lepšia ako u nich na obrázku-mimibazár,už len objednať aj keď sesternica mi povedala,že ona by kľudne kúpila synivi aj vínový 🙂

lenka47
25. júl 2011
katka512
25. júl 2011

Ahojte kocky mna tiez zaujal Baby jogger sice si neviem vybrat farbu ci cerveny cierny alebo ten bledy chcem ho pre chlapca.
Ake ste spokojne s kocikom ma aj nejake nevyhody?
@lucula73 ahoj chcem sa ta opytat ten cierny mas teraz 3-kolieskovy alebo 4 citala som ze si mala aj cerveny ten bol 3-kolieskovy,ze s ktorym sa ti lepsie jazdilo... 🙂

katka512
25. júl 2011

a som zabudla ze chcem ten City mini

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 a pre ktorý si sa nakoniec rozhodla? 😉
@katka512 obidva boli trojkolky 🙂 .a každý kočík má aj výhody aj nevýhody,záleží čo od neho očakávaš 😉
nevýhodou je možno že sa nedajú polohovať nožičky,výhodou ľahkosť,super skladanie,veľká strieška... 🙂

katka512
25. júl 2011

@lucula73 aha dakujem 🙂 som si vsimla ze idealny kocik nezozeniem a asi ani neexistuje 😒

A este sa chcem baby opytat ze aj cez zimu ked tam je fusak sa sklada dobre alebo ten fusak treba vytiahnut

lucula73
25. júl 2011

@katka512 veru,ideálny kočík neexistuje,len nájsť kompromis 😉 .Neviem či ho mal niekto v zime s fusakom,ale podla mňa fusak nebude treba dať celkom preč,len tá šnúrka za ktorú sa to skladá bude pod fusakom,takže ruku vsunieš pod fusak a zložíš.....ale nemám vyskúšané 🙂

frlka
25. júl 2011

@kajca50 a ten moj teda nechces? 😀

zuzkasu
25. júl 2011

Tak konečne som videla BCJM naživo vďaka Tilly 😀 je suprový 😀

zuzkasu
25. júl 2011

@lenka47 velmi velmi pekný a tánzelená je superná 😀

lucula73
25. júl 2011

@zuzkasu takže si sa k nemu dopátrala 🙂 ,a ako si sa rozhodla?akú farbu si videla?

zuzkasu
25. júl 2011

Videla som čierny je krásny 😀
už som si zasa není s tou zelenou istá ☹

kaja79
25. júl 2011

@zuziatko cez originalbabyshop. uz niekde som tu pisala, ze velka priestranna sedacia cast- drobec sami zmesti aj s fusakom, velke kolesa, ide potichu a strieska tiez dobra velka, a hlavne jednou rukou ho zlozim a prenesiem kam potrebujem.

lucula73
25. júl 2011

@zuzkasu tak si kúp ten šedočierny..on má vnútro čierne 🙂

zuzkasu
25. júl 2011

@lucula73 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11102733&tab=0
myslíš tento??? ono to je šedé nie?

lucula73
25. júl 2011

@zuzkasu ano ten,nie je to šedé,daj mi adresu pošlem ti foto od tej holky čo mi ho nafotila vtedy 😉

kajca50
25. júl 2011

@frlka keby som mala dievčatko tak ho hneď beriem ale tu mi niečo vadí, takže nie 😉

kajca50
25. júl 2011

@lucula73 na 98%ten hnedý , lebo on nie je šedý ale hnedý 🙂

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 viem,je taký šedo hnedý...ach ,aj by som ho vyskúšala,vymenila,ale to by moj muž určo neprežil....najprv červený,teraz čierny a potom šedý-hnedý 😕 😀 😝
Ty si ho videla naživo?

kajca50
25. júl 2011

@lucula73 ty si už mala červený, teraz čierny a uvažuješ o hnedom? ja som im písala, či mi môžu poslať fotky tak mi poslai nafotený hnedý vonku, mne sa páči 🙂

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 ano,červený som mala dva týždne,nemohla som si na tú farbu nejak zvyknúť,mám chlapca,tak som predala a kúpila čierny 😀
Ja som ho tiež videla len na foto,čo mi poslali z babyshopu.... 😉 .ten šedý hnedý 🙂
ale meniť nejdem,zatiaľ 😀

lucula73
25. júl 2011

@kajca50 a ty máš aký?už to nestíham sledovať,nejak sa to tu rozmáha 😀

kajca50
25. júl 2011

@lucula73 ešte nemám ale stále rozmýšľam, najskôr som pôvodne chcela golfáč ale keď som prišla do obchodu tak som bola nemilo prekvapená aký je dlhý po zložení , tak to by som toho moc nevyriešila, keď som chcela niečo menšie ako slalom
to je sila idem si po kľúčik do druhej izby a najdem mm ako si číta mk- jogger city mini a len krúti hlavou 😀