Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
no po snehu by sa s ním xodiť nemalo ..... všade, kde som ho pred kúpou "študovala" som sa dočítala, že by sa s ním malo xodiť len po rovných povrchoch - na to som ho aj kupovala (flákanie po obxodox, rýxlo k lekárovi, do mesta a tak 😉 ), ale xceme ho vziať aj na dovolenku, tak uvidím ..... to kliesko nie je pokazené, len ložisko asi "povolilo" 😒 a troxa hrká, keď ds ním idem
@laurika173
v pohode stačí, prikryje Ti skoro celý kočík
@laurika173 kolieska sú gumené a preklápacia rúčka na kočíku je zbytočná (podľa mňa)
@liga Dakujem pekne :D ja uz som kupila nakoniec iny kocik... :D
@lucula73 ahoj🙂 dakujem za info, hned to pojdem pozriet. Ja BJCM nemam, ale bol jednym z mojich favoritov 😀 dostal sa do velmi uzkeho vyberu, ale nakoniec som si vybrala Cybex Callisto a som nadmieru spokojna 😀 😀 Ale verim, ze aj bjcm je skvely. Dost dlho som vahala, tak uz radsej nechcem rozmyslat co by bolo keby 🙂 mozno ak este budem menit kocik, tak ho vyskusam, predsa ma vyssiu nosnost, takze je vhodny aj pre vacsie dieta. Ale zatial si moje Callisto nedam ani za svet 😀 vdaka pekny vecer
@lucula73 zámkové dlažby nevadia, horšie je to, keď narazíš na väčšiu kopu zmrznutého snehu 😖 , no pozerala som, že tohto roku sú nové BJCM - štvorkolky - podľa mňa budú lepšie (stabilnejšie) ... ináč som s ním spokojná, malý si v ňom v poho pospí, perfektne sa s ním manipuluje, strieška je super (zakryje skoro celý kočík) zmestí sa doň hocijaký fusak (už sú dostať aj origo), nevymenila by som ho za iný (máme veľký - štvorkolka Bebecar, a ten sa už používa zriedka) ... my máme zelený (aj stone sa mi páčil, no neviem, či sa skoro nezašpiní 🙂 )
no a pri prvom som mala obyčajné golfky ... a tie sú s BJCM neporovnateľné!!!!! (škoda 105 a Audi 😀 )
Baby aké je nosnosť toho 4-kolesového ??
@zuziatko toto som našla
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...
takže 23kg 🙂
baby a nevadi ze sa nepolohuju nohy a nema madlo???
A ešte sa chcem opýtať na rozmery sedacej časti. Neviete mi ho niektorá pomerať ??
@lucula73 ja mam cierny, podla mna v nom nie je teplo, praveze ta strecha robi super tien, tak tam nejde slnko a malemu sa to paci, stiahne strechu az pred seba a cuci... mam v nom bledu podlozku, takze palit nepali a n podstate je jedno aka je farba, ked budu upeky, bude teplo vsade... ja som si doobjednala madlo, ale tiez mi odpisali, ze pridu az koncom mesiaca, tak asi v jednej dodavke 😅
@megg ahoj,neviem či ho teda budeš kupovať ešte,ale dnes som bola u nás v PD na predajni a akurát tam prišiel taaký starší pán...počul že sa bavíme o city mini.on bol totiž sám zástupca baby jogger,len čakal na majiteľa predajne....tak včera dorazila zásielka do čiech,dnes zajtra by mali byť už kočíky v Blave a vo štvrtok aj u nás 🙂 ,takže budú sa dať vidieť.
Ale čo ma trochu sklamalo,že prišli len tri farby-červené,zelené a oranžové.........ja som chcela buď ten šedý alebo čierny,no ale pozrieť pojdem 🙂
@lucula73 ahojček 🙂, tiež uvažujem nad kúpou tohto kočíku, chcem sa spýtať koľko mesiacov má tvoj drobček?? keď tu niekto písal, že je to určené pre väčšie deti...môj má skoro 9 mesiacov ale doteraz je naučený sedieť aj spať v kočíku so zdvihnutými nožičkami, teda má ich v polohe rovno

@liga to chceš povedať,že po snehu sa s ním nesmie chodiť?nedá sa ti to koliesko opraviť?