icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kajca50
3. aug 2011

@lucula73 ešte že som sa nedala nahovoriť mamou, akú pláštenku si to kúpila, lebo ja som na jané mala s odopínateľným otvorom ,čiže keď fúkalo tak to bolo super, nenasnežilo, nenapršalo 😀
včera som pri slabom svetle fotila

zuzkasu
3. aug 2011

@lucula73 lebo mi to prišlo smiešne 🙂 zmerám zmerám aj já som zvedavá ale viem kolko váži 😀 12,8 kg 😀

Inak trochu je vysoko ten pultík to mi trochen vadí ☹

lucula73
3. aug 2011

@zuzkasu ja mám madlo obyčajné a to sa dá polohovať.takmer ku kolenám a až pod bradu skoro 😒
Však pultík možeš predať a kúp si madlo 😉

lucula73
3. aug 2011

@kajca50 vyzerá veru viac do hneda...........fakt zvláštna farba,ale je pekný 🙂
Zle sa fotia tieto kočíky,ja myslím,že nie sú také lesklé ako na fotkách.......................

zuzkasu
3. aug 2011

@lucula73 tak to není zasa také zlé 🙂 som mu tam nasypala kukuričné guličky a bol happy má to aj svoje výhody, ale proste musí dávať vysoko ruky , a ked sme boli na zmrzke nevedel ani lízať lebo mu zavadzalo ☹ ale inak je všetko super !!! a som strašne happy aj muž to predýchal 😝

kajca50
4. aug 2011

@lucula73 to máš pravdu s tým leskom, v skutočnosti sa neleskne 🙂

kajca50
4. aug 2011

@lucula73 akú to máš pláštenku?

zuzkasu
4. aug 2011

@lucula73 takže Maroško merá 93cm 🙂

kajca50
4. aug 2011

@zuzkasu lutuješ ,že si kúpila pultík ja som zvažovala ale som kúpila som madlo 🙂

zuzkasu
4. aug 2011

@kajca50 ahojky , nie nelutujem len sa mi zdá vysoko, ale aj dnes len mnamky pýtal aby si ich tam mohol položiť a hrá sa tam aj s autíčkami, takže určité výhody pultík má 😀

kajca50
4. aug 2011

@zuzkasu okrem pultika si uz dokupovala nejake doplnky

zuzkasu
4. aug 2011

@kajca50 nie ale ten nánožník emitex som dnes prešpekulovala a aj som hned využila nakolko pršalo 😀 malý neznáša igelit a tu ho ani nepotrebuje vdaka super streche 😀 som rada že som ten nánožník mala lebo by som sa ani von nedostala

zuziatko
4. aug 2011

@kajca50 @zuzkasu krásne kočíky 😉 😉

@kajca50 keď si ho brala z originalbaby, tak bola v cene aj pláštenka ?? Alebo len to madlo ?? Lebo tak nejasne je to tam napísané.

kajca50
4. aug 2011

@zuziatko veď aj ja som bola z toho napochybách a napísala som tam a odpoveď len jeden doplnok je v cene, kočky tu mi povedali , že pláštenku kúpim do 10€ a madlo stojí okolo tuším23€ a to budem využívať viac ako pláštenku 🙂 , inak sranda mala som rok jané a pláštenku som využila možno 6x a teraz je počasie fuj

kajca50
4. aug 2011

@zuzkasu takže strecha nepremokne?

lucula73
4. aug 2011

@kajca50 na str. 18 dolu som tú plštenku odfotila 😉

zuzkasu
4. aug 2011

@kajca50 určite nepremokne na 100% dnes som to riadne otestovala voda tečie pekne dole pos trieška, žiadne vpíjanie ani nič podobné 😀

kajca50
4. aug 2011

@lucula73 vďaka pozriem

kajca50
4. aug 2011

@zuzkasu ten nanoznik z emitexu je nepremokavy a to mas cierny

zuzkasu
4. aug 2011

@kajca50 ano nepremokavý ten čo je stým límcom, ano čierny.

kajca50
4. aug 2011

@lucula73 plaštenka z emitexu na trojkoly tak si to mam pytat,na spodku nie je siroka

kajca50
4. aug 2011

@zuzkasu pozriem na nete

zuzkasu
4. aug 2011

pošlekm ti link a ešte som našla asi aj lepší na trojkolku

kajca50
4. aug 2011
zuzkasu
4. aug 2011

@kajca50 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9567718&tab=0
já mám tento v skutočnosti je krajší,
ale myslím, že tento druhý by lepšie sedel
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11072169&tab=2

lucula73
4. aug 2011

@kajca50 ja som si pýtala v obchode pláštenku na trojkolku a dali mi túto,stála 9,50.Pasuje akurát.Myslím,že to je univerzálna pláštenka na trojkolky aj štvorkolky 😉 Akože tá striška zakryje fakt dosť,ale nohy od kolien nie.......ja som ju preto kúpila 😉

frlka
5. aug 2011

ja mam ku kociku tuto plastenku:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3963128&tab=5
tu v teme mamicky pisali, ze je super, veru aj je 😀 skusala som ju na moj bjcm.

kajca50
6. aug 2011

@zuzkasu
@frlka
@lucula73
vďaka za vašu ochotu už len kúpiť 😉

lucula73
6. aug 2011

@kajca50 ahoj a s kočíkom si spokojná?
Včera tu bola kamoška a ide si objednať tiež bjcm,len nevie farbu 😀

kajca50
6. aug 2011

@lucula73 áno som spokojná, uvažuje nad nejakou farbou??