icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
6. aug 2011

@kajca50 ano,má tiež chlapca,tak večný problém 😀 ,chcela čierny,ale neviem,možno aj ten bledý,leen musí predať ten čo má,to jej muž nakázal 😠 ,ach tí naši chlapi 😝

zuzkasu
6. aug 2011

@lucula73 veru ach ach aj moj stále frfle že máme tri kočíky v byte ☹ pritomsom ich tak upratala že ich ani vidno není len BCJM je na príslušnom mieste 😀

kajca50
6. aug 2011

@lucula73 aj ja som tiež musela najskôr predať kočík 😀 , ktorý som mala doma mám síce doma ešte jeden moon ale ten som nestihla vrátiť sesternici, teraz používamlen bjcm, mám dosť schodov ale v jednej ruke kočík a v druhej Michal v pohode 😉
vidíš aj ja som bola v rozpakoch , ktorý objednať a vôbec neľutujme farbu , lebo vôbec nie je taký bledý ako na fotkách

zuzkasu
6. aug 2011

Baby skúšala som dať do kočíka univerzálnu podložku od EMITEXU, mám ju doma v cyklosedačke 😝 čo poviete není to tak hrozné nie???? len škoda že je šedá 😒
@kajca50
@lucula73

zuzkasu
6. aug 2011

http://static.sashe.sk/photos/c/3/7/7/6/c-37768...
a túto si dám ušiť 😀 a z druhej strany bude asi tyrkysová alebo zelená 😀

lucula73
6. aug 2011

@zuzkasu tá emitex je asi trošku široká.ale myslím že v pohode,ja mám od Pinkie a tá je trochu užšia na sedacej časti.
Inak tú pásikavú som obzerala aj ja,neviem všaak či sa mi oplatí ju dávať šIť 🙂

peach
7. aug 2011

@strapadielko Ahoj, pisala si ze tvojmu malemu netrcia nozicky. My mame rovnakeho doma 6m a dnes sme kupili tento kocik, a nozicky mu visia od kolien dolu. Mozes mi poslat fotku ako ho tam mas? mame opraty na najmensom

zuzkasu
7. aug 2011

@lucula73 prečo myslíš že sa neoplatí šiť?

lucula73
7. aug 2011

@zuzkasu myslela som mne či sa ju oplatí šiť......lebo jednu mám a v novembri vytiahnem fusak,takže mi ju nebude treba,a či sa na jar budeme voziť,neviem,asi už málo,tak preto 😉

@peach skús dve možnosti............buď si daj tie traky na najvyšší bod a kočík ak dáš úplne do ľahu,tak malého daj čo najviac na opierku.............
............alebo skús vypodložiť tú časť,kde má nožičky akože ,ono sa to dá vydvihnúť,daj tam poskladanú deku alebo nejaký vankúš a malému nebudú visieť nožky,som to tu fotila,pár strán dozadu

lucula73
7. aug 2011

@peach na str. 18 skoro dolu sú tie fotky......a na str. 19 ešte jednaa s malým..........a tá deka alebo vankúš ti odtiaľ nevypadnú,lebo je tam taký popruh.však pokukaj 😉

strapadielko
7. aug 2011

@peach
odfotim ho
ja ked ho dam tak ako lucula pise, ze v lahu ho dam uplne k tej sietke, tak je to akurat

strapadielko
7. aug 2011

@lucula73
inak super napad🙂

zuzikkaa
autor
7. aug 2011

@lucula73
@zuzkasu ja som teraz sila jednu na objednavku na BJCM,,len podla rozmerov ze kocik som ani nevidela :

su tam vysite otvory na popruhy aj na otvor na to skladanie ,,co poviete?? zajtra ju idem poslat tak uvidim ci bude sediet 😅 😅 😅

lucula73
7. aug 2011

@zuzikkaa peknučká,vyzerá super 😉 ......nech ti pošlú foto potom,ako to sedí 🙂

zuzikkaa
autor
7. aug 2011

@lucula73 no skusim vypytat foto na kociku...podlozka je vlastne sita bez tych bokov-to je uz podla poziadaviek 🙂

frlka
8. aug 2011

dievcata, viete mi prosim poradit, kde sa daju SAMOSTATNE dokupit adaptery vajicko/autosedacku na BJCM? + madlo/alebo pultik na kocik bjcm? Vdaka.

zuzkasu
9. aug 2011

@frlka originalbabyshop.sk oni majú všetko 😀 tak si sa rozhodla si ho nechať?

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu ahoj, nie, len som mala kupcu a pytali sa na to. ked som pozrela na webe, nasla som len info, ze "madlo sa da kupit LEN spolu s kocikom", tak som bola v soku. A original...sa mi zda, ze maju adaptery na city select, tak neviem, ci su to tie iste ako na bjcm.
😉

zuzkasu
9. aug 2011

@frlka vela som si písala stým shopom a isto majú všetko, a ak nie priamo na sklade vedia to objednať, sú tam velmi velmi milý 😀

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu dakujem, si zlata, ved im dam to info, ked bude chciet, nech si doobjednaju. Ale im sa ma este len narodit babo, takze si myslim, ze na 99% kocik nekupia. Takze tak ☹ Nejako sa mi nedari ho predat, co uz. Asi to chce cas, ...mozno po vyplatach 😀 Este raz, vdaka, si zlata. 😉

zuzkasu
9. aug 2011

@frlka je to velmi ťažké s tým kočíkmi nechápem ☹ já som kočík predala tak pod cenu že až , je to katastrofa , ale ver tomu chce to čas! a vraj máš zappa 🙂 ideme v rovnakých šlapajách 😀

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu mali mi ho doniest vcera ☹ , ale nestihali (jej mm bol v BA na sluzobke, ze cestou z BA do Ziliny mi ho donesie, nestihal), tak mi pride postou zajtra/pozajtra. Cierny, tesim sa. ale len skusim a potom predam. ved budem mat xlr. To nam nateraz bude stacit. este tak predat vsetky ostatne kociky, co mam doma a budem spokojna. Ale s bjcm by som nerada isla velmi vela pod cenu, ved ten kocik nebol ani vonku, je zabaleny v original krabici, ako ked pride z obchodu!!! 🙂

zuzkasu
9. aug 2011

@frlka ☹ čo je to xlr??? ver mi že odskúšaš zappa už ho nepustíš 🙂 ten ja fakt super ovaldatelný aj s ťažším krpcom 😀

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu ved uvidime, skusim a potom ti poviem, 😀
Myslela som Maclaren XLR. Je do 30 kg, golfac. Ja budem mat hnedo-modry. 😀 Tesim. A dufam, ze uz potom koncim, uz ziaden kocik, az pri druhom. Ale mm to uz vzdaj, som proste "maniak" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu a s tazsim krpcom, ...kolko kg krpcom? 😀 😀 😀

zuzkasu
9. aug 2011

@frlka starší sa v zappe vozil ešte ako 4 ročný a to mal 22kg ( vždy ked bol chorý som ho vozila) a s kočíkom sa vážne super jazdí 🙂 S BCJM sa ide ťažko ked tam mám krpca aj nákup 🙂 ale ide to! zappa si nedám!!

frlka
9. aug 2011

@zuzkasu tak to si ma potesila. 😀 😀 😀 Dcerka ma 17,5 kg. Ale sme dost vysoki 😀 😀 😀 😀 101 cm!! 😨 tak neviem, ci sa mestime. Ak nie, ako hovorim, predame ho 🙂))

kaja79
9. aug 2011

Ahojte, tak po dlhsom case sa hlasim 🙂 Vcera sme si boli s malym zabehat a ten bjcm je na to super 😀 Ak prejde svalovka ideme zas 😀 😀 😀

dara29
9. aug 2011

Ktorý by ste zobrali čierny alebo ten bledo hnedý?

lucula73
9. aug 2011

@dara29 🙂 ,ja mám síce čierny,ale keby nebol,tak beriem ten hnedý,je pekný tiež 😉
Inak mne včera muž povedal že nech sa rozhodnem pre jeden kočík a druhý nech ide preč,no nechápem ☹ .......mám ešte concord fusion a ten bude isto na zimu lepší aj kvoli priestrannosti,ja neviem, tento bjcm budem asi musieť predať 😝