icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuzkasu
14. sep 2011

@lucula73 nepredávaj ho 😉 hihi no v nemocke nič moc 4 dni ho trápili chudák a nič nove nevieme ☹ takže sme tam kde sme boli, musíme sia si pomôcť sami 🙂

frlka
Autor odpoveď zmazal
frlka
Autor odpoveď zmazal
kaja79
15. sep 2011

@frlka hm......tazka otazka...cierny je krasny, fialovy krasne neokukany 😀

frlka
15. sep 2011

@kaja79 ved to 🙂 cierny sa da pekne lahko doladit farebnymi doplnkami, ale zasa fialovy je zaujimavy, nie je taky smutny... 😀

frlka
15. sep 2011

@kaja79 a ty mas 4-kolesovy, vsak? vela ludi mi radi, nech zasa kupim 3-kolesovy, lebo vraj 4-kolesovy sa tazsie ovlada do stran, atd. A nevidela som ho zlozeny, ten tvoj myslim...nezabera viac miesta ako 3-kolesovy?

kaja79
15. sep 2011

@frlka mne sa uplne lahko ovlada, v pohode jednou rukou. neviem kolko zaberie miesta 3- kolesovy, ale nemoze tam byt velky rozdiel..predne kolesa su poskladane medzi zadnymi...

frlka
15. sep 2011

@kaja79 keby som ta poprosila foto zlozeneho? mozes sem hodit jednu foto prosim?

frlka
15. sep 2011

@kaja79 a ake velke mas babo? resp. vaha? zalezi aj od toho, ako sa ovlada... 🙂

kaja79
15. sep 2011

@frlka tu su fotky

kaja79
15. sep 2011

@frlka Maly ma 14 mesiacov a nieco cez 11 kg a dost je dlhy. nosi vel 92...inac chodim s kocikom aj behat a super

frlka
15. sep 2011

@kaja79 tak to je fajn, myslela som, ze to bude trcat. to viac trci na 3-kolesovom to jedno 2-koliesko predne po zlozeni 🙂
Dakujem krasne za fotecky.

frlka
15. sep 2011

@kaja79 a elite si nechcela, ked chodis behat? ten ma vacsie kolieska.

kaja79
15. sep 2011

@frlka nie je za co
aj ten som pozerala, ale cena bola o dost vyssia ako som planovala dat na kocik aj vaha kocika je vacsia...mozno pri druhom mimi 😀

frlka
15. sep 2011

@kaja79 cena je vyssia, to je fakt, ale nasla som jeden obr. - zlozeny bjcm a elite. zda sa mi, ze nie je az taky obrovsky ako hovoria 🙂 a da sa zohnat aj z druhej ruky, napr teraz za 300. 😀

kaja79
15. sep 2011

@frlka no nie je tam velky rozdiel, ale nasho milacika momentalne uz nemenim 😀

frlka
15. sep 2011

toto sa mi paci 🙂 mne sa vidi, ze je to krajsie ako v ciernom. 😉

frlka
15. sep 2011

@kaja79 jasne, ja len zvazujem, ze ci kupim bjcm, alebo elite. Len ked odhliadnem od ceny, tak ma odradza aj vacsia vaha elite! uz bjcm bol "dost tazky" do ruky po zlozeni. Su aj tazsie kociky, ja viem 😀

kaja79
15. sep 2011

@frlka elite ma nejakych 14 kg, to je dost...bude dalsie babo, ze aj hlboku vanicku pozeras? 😉
videla som kocik s fialovou vanickou , neviem aka znacka a bol velmi pekny az svietil.

frlka
15. sep 2011

@kaja79 juuuj, nevies aka znacka?
momentalne mam uchylku 😀 😀 😀 na fialovu 😀 😀 😀 😀 😀
a chcela by som si uz bjcm nechat, tak skusam, ze ako to bude vsetko spolu ladit 😀
a este som nasla toto ....

kaja79
15. sep 2011

@frlka neviem, nestihla som si vsimnut, vanicka bola podobna ako na bj.
emitex zimne fusaky nejak nemusim, co som ich videla uz v kocikoch, tak sa mi zdali nejake natahane, akoby stratili tvar.inak farebne kombinácie maju pekne. ale ten jesenny fusak emitexovy mam v zelenom a krasne ukaze v kociku.

frlka
15. sep 2011

@kaja79 praveze Emitex fusak som mala v bledosedej, uz som ho predala a bol kvalitny a hlavne som ho vyuzila od 0+ az dokial sa dcerka mestila v sportovom. Bol super. Mala som aj ine znacky, ale tento mi prisiel ozaj kvalitny a za dobru cenu! Ale ved kazdy si kupi, co mu vyhovuje. 😀 😀 😀 A ten Emitex fleesovy prechodny je super vec, ten sme mali tiez v sivom, uz predany 😀 😀 😀 , vyuzili sme fakt dobre dlho. A dnes mi kamoska ukazovala novy prechod. Emitex a je lepsie rieseny ako som mala ja Ivemababy - myslim pri nozickach ma taky sustiak, ze len pretries a je ciste. To Ivema nemala. 😉
Tak fakt neviem, ci fialovy, alebo cierny 😉

kaja79
15. sep 2011

@frlka zober fialovy, ved ak si rozmysliš predas 😉

frlka
15. sep 2011

@kaja79 chcela som, aby mi ladili doplnky. Ako terenak budem chciet tento X Lander XA 🙂

lucula73
15. sep 2011

@frlka no ako kukám,tak ten fialový je krajší ako čierny 🙂 ,doňho aj ke´d nič nedáš,nebude taký tmavý ako čierny 🙂
a ten elite je dosť veľký podľa mňa...ale ak cheš aj pre druhé nechať,tak možno by bol lepší....len mne sa na elite nepáčia tie farby čo ponúkajú,neviem aké majú teraz,ale tie pásikavé strechy sa mi nepáčili,také moc strakaté 🙂

kaja79
15. sep 2011

@frlka ako terenak odporucam inglesinu magnum, alebo ingl. sofia....su aj vo fialovej...krasa. ja som mala magnum a pri druhom urcite sa znova vratim k tejto znacke.

zuzkasu
16. sep 2011

@frlka já mať babu idem do fialového 😀

frlka
16. sep 2011

@lucula73 ved tie pasiky na streche sa nepacia ani mne, nemaji jednofarebne ☹

frlka
16. sep 2011

@kaja79 vdaka, mrknem 🙂

frlka
16. sep 2011

@zuzkasu ano, fialovy je krasny, ale v pripade predaja vsetky mamicky sa "blaznia" po ciernych kocikoch. Pri predaji prveho cerv.sedeho som mala problem. ved vies 😒