Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 ani nehovor hotové peklo, varíme sa vo vlastnej štave. maroškovi vyšetrujú črevá , zajtra ho musia uspať, je to hrozné , ale už to treba 2 roky nekaká sám len s pomocou čípku alebo prehánadla, tak to musíme riešite kým není september lebo máme prváka, doteraz si nás doktori len pinkali hore dole 😖
ahojte baby,uz na dvoch strankach som videla,ze hmotnost tohto kociku je 16,8kg?? neni to preklep? 😕
@petruci6 vygooglilo mi to nakoniec
http://www.originalbabyshop.eu/porovnanie-baby-...
neviete nahodou este rozmery sedacej casti a chrbatika? nemohla by ste ho niektora odmerat? bola by som vdacna 🙂
@petruci6 už som to tu merala,veľmi zle sa to meria,zakaždým mi vyjdú iné čísla 😀 ,ale
sedacia časť v najužšom mieste cca 27cm...ona so postupne rozširuje,v mieste kde je madlo je kočík široký cca 36-37cm 😕
samotná pevná opierka má dlžku 50cm a šírku cca 33cm...ale po bokoch je tá látka voľná,takže je to o dosť priestrannejšie 😉
hádam som pomohla 🙂
Ahojte baby, nepredavate niekto použitý Baby jogger citi mini? Snažim sa pomocť sestre zohnať použity bjcm, ako studentka si bohuzial nemoze dovolit kupit novy. Ak by ste o niekom vedeli, dajte mi prosim vedieť. Na farbe nezaleží.D
Ahojte neviete mi prosim poradit kde by som mohla ist pozriet nazivo tento kocik v Bratislave? Dakujem pekne 🙂
@nataly1609 pozri v Kocikove, Drienova 1H, za Bilou na Bajkalskej.
@tatso ok pozriem ďakujem pekne 🙂
@tatso ahoj. Tak nemala som moznost si odskusat tieto kociky a z pohladu stability sa mi zdaju lepsie 4- kolesove, tak preto som zvolila tento. Ale to je asi len taky moj pocit, tieto kocicky uz musia byt premakane ohladom toho......nemala som ziadny 3kolesovy, tak ani porovnat nemozem.Inac lahko sa ovlada jednou rukou,chodim s nim aj behat,ale na behanie by som brala este aj bjfit alebo performance a tie su uz 3kolky 😉
@tatso ahoj, ja som mala v rukach oba, aj 3- aj 4kolku a 4kolka ide ovela tazsie ovladat, zdala sa mi az taka tazkopadna... co sa stability tyka, myslim,ze u 3k ziaden problem, jogger ma pekne rozlozene kolesa a aj rozpätie prednych a zadnych kolies je dost velke na to, aby sa kocik neprevrhol. no a tento tyz.by sa mali bj naskladnovat u dodavatela, tak by zakratko mali byt viditelne aj v obchodoch 🙂
ahojte dlho sa tu nikdo neozval 😀 já som zatial velmi spokojná malý mi v nom konečne aj raz zaspal ked sme boli na celodennom výlete a v pohode spinkal a to je dlhýýýýý poriadne, dvojročný Maroško si bezproblémov kočík užíva a hlavne ten pultík ideálne pre večšie dieťatko vozíme bežne plný pultík autíčiek 😀 na jar síce asi predáme ale zimu snád ešte nie, i ked chcem aby už viacej bežkal: -) tak pozdravujem všetky BCJMmáčky 😉

@lucula73
@lucula73 netreba ho dolu upevniť malý vnom má nožičky a je to dosť vysoké aj s tej zadnej strany fakt je super!!