Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 mam stokke, to je moj kocik c.1 ale na cesty som hladala nieco skladne a to skladanie u baby joggeru ma dostalo. So stokke jazdim viac aj v zime s nim budem ale aj baby jogger prevetram 😅 . Myslim, ze ani v snehu s nim s fusakom nebude problem. Ty s nim budes jazdit v zime?
@frlka 😀 😀 ak by som mala peniaze na zvys, tak by som si este jeden rozmar dopriala 😀 😀 paci sa mi v ciernom a v tej pieskovej.Ten pasik mi trocha vadi, ale na zivo iste vyznie inak. Este ma napadlo, teraz ako som ho okukavala, ze ci kolesa z elite nepasuju na bjcm( ale to by som vela chcela 😉 )
@kaja79 ved aj mna napadlo, ze ci nepasuju kolesa z elite na bjcm 😀 😀 😀 😀 to by bolo super 🙂 ale myslim, ze asi nie.
Ozaj, nevies, ci sa daju kupit nahradne kolieska v pripade potreby na bjcm??? Skusim zistit...
A inak, Elite sa vyraba v cisto ciernom, vid obr. vyssie. Len neviem, ci u nas. to prave zistujem, potom dam info.
tak dievcata/mamicky...slubene info k bjcm, atd. 😉
cena nahradneho predneho kolieska 30 eur, dodanie do 14 dni (originalbabyshop.sk)
Britax B-Agile cena cca. 350 eur.
Bjc ELITE - cisto cierny = cena 500 eur (bez doplnkov, tie sa daju dokupit zvlast).
Takze tolko 😀
no ten náhradný poťah by aj mna zaujímal 🙂
dalsie info (originalbabyshop.sk) o nahradnych dieloch bjcm - potahoch a zadnych kolieskach. Zadne kolieska su dostupne priebezne, cena je orientacne rovnaka ako pri prednom koliesku (cca 30 eur). Potahy do BBJ City Mini momentlane dostupne nie su, ale mohli by byt cca do konca tohoto roka, cena je zatial len orientacne okolo 40-50Eur. Presnu cenu zatial dodavatel nevie, pretoze je to tovar, ktory este v ponuke nebol. 😉
caute tak sa pridavam,babyjogger objednany cerveny,len skoda,ze nie su uz tie nove na vzduchovych kolieckach,to by som brala vsetkymi 10 🙂

@jessicax ved to, ze cierny 😀 😀 😀 😀 ja som dlho vahala, ci cierny, alebo ten fialovy, nakoniec som si povedála, ze cierny! 😀