icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

frlka
23. sep 2011

@tilly si zlata, dakujem, ale zo zahranicia nechcem 😉

lucula73
23. sep 2011

@frlka a už si sa rozhodla? 😉

petruci6
23. sep 2011

od dnes mame kocik doma,je perfektnyyyyyyyyy 🙂 🙂

frlka
23. sep 2011

@petruci6 hod foto 🙂

petruci6
23. sep 2011

@frlka hodim zajtra,dnes som uz nestihla odfotit,este pockame na pinkie opickovu podlozku a bude super 🙂

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 akú farbu si vzala? 😉

petruci6
23. sep 2011

@lucula73 chcela som ciernu,ale na tu by som musela cakat 2t,tak mame cerveny,ale je krasny

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 ten je krásny ,ja som ho mala dva týždne 😀

petruci6
23. sep 2011

a preco si menila?

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 lebo mám chlapca 😀 ,keby som mala dievčatko,tak si ho určite nechám....nemohla som si nejak zvyknúť na tú červenú pre chlapca....máme čierny bjcm 😀

petruci6
23. sep 2011

ja mam babu,bolo by mi jedno,kt 😀

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 vieš,každý vraví že čerevná sa chlapcovi hodí....ano,mikina,alebo vetrovka....ale kočík mi moc nejde..ale ako komu sa páči,možno keby nebol taký výrazný,tak si nechám aj červený 😀 ,muž ma skoro zabil vtedy 🤐

petruci6
23. sep 2011

@lucula73 ja som chcela cierny lebo sa da super doladit vselijakymi dekami,fusakmi farebnymi,ale cakat na neho nebudem

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 a vy sa ešte vozíte v kočíku?teraz som kukla,že koľko má tvoja slečna.... 😉 a budeš ho používať aj v zime?

petruci6
23. sep 2011

no jasneeeeeee,ona dlho nevydrzi chodit,auto nemam a nakupy a ju nahanat po obchodoch nebudem

lucula73
23. sep 2011

@petruci6 my sme začali nášho teraz trenovať na chodenie po svojich,ale tiež je lenivý 🙂

petruci6
23. sep 2011

@lucula73 ona prejde dost,ale byvame v Prahe a staci,len ked pridu navstevy a ideme na cely den do mesta,na rukach ju vlacit nebudem

frlka
24. sep 2011

@petruci6 aj mne sa paci Pinkie podlozka, aku farbu a tvar podlozky si si vybrala do cerveneho bjcm?
Len do bjcm si budes robit ten stredovy otvor na skladaci pas? 😉 A cakam na fotecky 🙂 🙂

frlka
24. sep 2011

@petruci6 a ak mozes, hod foto aj s malou/malym v kociku 😉

petruci6
24. sep 2011

@frlka podlozku tuto bez bocnic
http://www.pinkie.cz/detail/97/podlozka-do-koca...

ten skladaci pas nebudem robit,myslim,ze to je najmenej strcit ruku pod podlozku,ved aj v zime ked v nom bude fusak budem to tak riesit

to si mala vybrala,ukazala som jej asi 3 😀

foto hodim neskor

frlka
24. sep 2011

@petruci6 pekne to bude 😉

petruci6
24. sep 2011

dufam,vcera ju uz posielala baba,tak bud tyzden by mala prist,fusak mame tiez cerveny na zimu,tak ju aspon nikto neuriekne 😀

petruci6
24. sep 2011
frlka
24. sep 2011

@petruci6 🙂 🙂 🙂 a kolko meria dcerka? ma 2,5r., vsak?

tatso
24. sep 2011

Pozrite, co uvedie na trh baby jogger: NEW BABY JOGGER STROLLER VERSA: sikovne riesenie, vyzera ako select, no je lahsi a sklada ako city mini 🙂, som zvedava,ake bude prve review.
http://www.pishposhbaby.com/baby-jogger-city-ve...

tatso
24. sep 2011

A bude ja novy city mini GT:sice trochu tazsi ale ma super vylepsenia 🙂 Pozrite si detaily, podla mna super.
http://www.pishposhbaby.com/baby-jogger-city-mi...

frlka
24. sep 2011

@tatso len ktovie ake stabilne bude to predne 1-koliesko? 😨

kessiee
24. sep 2011

ahojte,
trojkolky su nestabilne väcsinou len pre tych, co s nimi nevedia jazdit 😉 😎 inak by medzi mamickami neboli velmi oblubene a do vyroby by sa ich tolko nedostavalo 🙂 ide iba o iny styl jazdy, napr. vychadzania na obrubnik, schadzanie z neho...
gt-cko je mnamkoveee 😵

frlka
24. sep 2011

@kessiee 🙂