Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ma niekto 4 kolesoveho minika? su tam tie otocne kolieska odpruzene? dik
@petruci6 veru sa este chce povozit, a hlavne som sa nakoniec po "milion" kocikoch rozhodla pre bjcm, lebo ona si rada polezi v kociku a toto je jeden z mala, kde sa mesti + ma pohodlie (prvy cerveno-sedy som predala, teraz lutujem a kupujem druhy cierny) 😀 😀 😀 😀 😀 , aj teraz je chora sopliky + kasle a potrebovala som utekat do obchodu, peso som ju vliect nechcela, nech sa nezadycha. Je velka na 4r., ale stale je to este len 2,5r. dieta, podla mna deti min. do 3r. by mali byt este aj v kociku, ked sa ide niekam na dlhsie alebo potrebujes, ked je chorlave rychly presun, a ja teda ozaj nevladzem vlacit na rukach 20 kg dieta!!! Auto nemam, manzel je casto na sluzobkach,...babky este robia 😀 , nema mi ju kto postrazit, ze si odbehnem vybavit, musi ist so mnou, alebo proste nikde nejdeme, ked ma teploty, atd. A vraj z Dr. hladiska koli vyvoju noziciek, atd, by sa deti do 3r. mali deti este aj vozit v kociku, to je asi len moderna doba, ze odkedy pomaly vedia chodit, tak chodia peso 😉 Takze tolko moj ranny preslov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam najradsej otazky typu,na co vam to uz bude?? ved je uz velka na kocik!
vtedy ma napadaju otazky typu - pytam na to od vas peniaze?? 😀
@tilly inak ak píšeš že chodíš po rozbitom terene,tak neviem či by ti nebol lepší elite....dvetri strany dozadu je foto,ako vyzerá elite a bjcm zložený,okrem kolies žádny rozdiel....my tu máme totiž otrasné panelové cesty a poviem ti,že mi je normálne ľúto tade chodiť s tým kočíkom,sa bojím,že ho zničím 😝
mne sa na elite nepáči tá pásikovaná strecha 😠 .a čistočierny stojí vraj 500 euro 😕
inak vkuse premýšlam či mini nepredám ☹ krpec nechce zrazu sedieť v kočíku len behať baheť a behať 😒

@frlka v decembri bude mat 3 roky,no netusim kolko meria 😅 nemerali sme ju davno,ale nosi velkost 92/98