icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

petruci6
27. sep 2011

@zuzkasu skoro trojrocku 😀 ja by som este nepredavala na tvojom mieste,teda neviem ci este okrem bbj nemas aj iny,ale toto je nas jediny a posledny kocik uz,na zimu este vyuzijem a tiez na dovolenku v lete a potom sme uz skoncili s kocikmi ☹ 😀

zuzkasu
27. sep 2011

@petruci6 no šak som taká nerozhodná mám ešte aj quinny zapp ale ten je v zime nanič ☹ , ale ako píše frlka tak ked bude chorý budem ho isto ešte potrebovať 😉

zuzkasu
27. sep 2011

@lucula73 šak tí chlapy su brutálne ufrflaný , ale ked ho má nosiť na rukách to ani za svet 😲

petruci6
27. sep 2011

@zuzkasu tak predaj Zapp,ten ti je na nic a nechaj bbj na zimu

frlka
27. sep 2011

@petruci6 mas aj zappika? ten je super, aj my sme mali 🙂 a kuk, co som nasla:
v snehu:

https://www.youtube.com/watch?v=TbonXbc8jpE

ale to len na okraj,..aj ja by som asi predala zapp a nechala si bjcm, predsa ma vacsie kolieska, aj ked ho asi este nikto v snehu netestoval 😀 uvidime...

petruci6
27. sep 2011

@frlka zappa sme nemali,nepaci sa mi a pride mi hrozne neprakticky

frlka
27. sep 2011

@petruci6 sorry 😀 😀 😀 😀 😀 zle som pozrela mena 😀 😀 😀 😀 to vies, po ranu 😀 😀 😀 😀 😀 ale zapik je fajn, aj ja som si myslela, ze nie, ale moja dceka sa tam mestila vpohode a este sa aj lahko "soferoval" 😎 Aj ked, aby sme ostali pri teme 😀 😀 😀 😀 😀 bjcm je supeeer. 😀 hlavne sa lahsie sklada a dieta ma viac miesta + da sa dat do lahu, ked treba, ma viac vyhod. 😉

zuzkasu
27. sep 2011

@petruci6 zappa si nedám za nič na svete sú to naše naj naj golfky, na jar predám BCJM a zapp nám bude slúžiť dokial sa nerozsype😀

zuzkasu
27. sep 2011

@frlka už minulý rok som skúšala zappa aj v snehu po udupanom ide úplne v pohode ale v čerstvo napadanom to bola riadna makačka, žanská na videu isto potom išla dušu vypluť 🙂 a aj fusak emitex v nom velmi dobre sedí, ale predsa len nechám si celú rúčku na zimu uvidíme, možno využijeme a budem rada, že ho mám 🙂

frlka
27. sep 2011

@zuzkasu to fakt ze sedi Emitex (110 cm)v zapiku? videla som ho v bjcm, myslim Emitex 3v1,..aj ked myslim, ze dolu ovalny by sa hodil lepsie do 3-kolky bjcm, ale poradte aky 😉 Emitex je super. Do zapika som neskusala, ale fajn vediet, ze aj tam sadne 🙂
Nadherny je Lodger, ale stoji dost vela, ...na druhe babo uvidime.. 😀 😀 😀 😀

zuzkasu
27. sep 2011

@frlka ano sedí, min rok sme ale ešte ten spodok nepotrebovali 🙂 skorej sa bojím ako bude sedieť v BCJM nakolko tam sa nedá natiahnuť tá guma s fusaku na opierku v tom vidím dosť problém ako tam bude ten fusak držať 😖

frlka
27. sep 2011

@zuzkasu veru to neviem ani ja, ale vraj nove fusaky uz maju spodok taky protismykovy, tak hadam taky by sa nesmykal dolu 😉 predaj ten, co mas a kup si taky, lebo v bjcm to moze veru lietat, hlavne, ked uz sedite a nelezite. Inak na dlzku Emitex 110 cm sadne do bjcm, nie j eproblem. Ved si to asi uz skusala, nie?

tilly
27. sep 2011

baby, kupte fusak s Lsedom, tie sa nesmykaju 😉

lucula73
27. sep 2011

@tilly to je aký s Lsedom?som ešte nepočula 😕 😕

dosa
27. sep 2011

@lucula73 to znamena, ze je fusak tvarovany v sedacej casti do L, lepsie sadne do kocika. tu na obrazku by si to mohla vidiet. ale su aj ine znacky, ktore taketo fusaky siju...

frlka
27. sep 2011

@dosa ahoj 🙂 a tam pri hlavicke sa to da stiahnut, alebo nie?

dosa
27. sep 2011

@frlka no tento som len narychlo nasla pre ukazku, to je bugaboo, ale ci sa hore stahuje, to neviem urciteto by vedeli baby v bugaboo teme... ale aj ine znacky robia tie L sedy, mozno aj taky stahovaci by si nasla... keby som nasla, hodim sem 😉

frlka
27. sep 2011

@dosa ok, dakujem. 🙂

dosa
27. sep 2011

@frlka - no napadalo ma, ze aj joolz mali kedysi fusaky s L sedom, ale neviem ci su teraz tie nove tiez do L, ale stahovanie okolo hlavy maju... to by si sa musela popytat na predajni... http://www.enikibeniki.sk/shop/components/com_v...

zuzkasu
27. sep 2011

@frlka nie ešte som neskúšala, já nedokážem predať EMitex som sním velmiiiiiiiiiii spokojná máme ho od narodenia a ešte ma nesklamal , já to isto nejako vymyslím 😀

frlka
28. sep 2011

@zuzkasu tak potom daj vediet, ked to vymyslis, som zvedava. 😉 lebo aj ja mam najradsej Emitex fusak, tak by som iny moc nechcela. 🙂

katus30
28. sep 2011

Ahojte, nepredáva niekto podložku?

katus30
28. sep 2011

Ahojte, pomožte mi prosím v ktorých obchodoch predavajú tento kočík v BA?

elixia
3. okt 2011

Ahojte kocky, cez vikend sme Baby Jogger skusali v obchode a po dvoch dnoch behania po obchodoch a skusania asi milion golfacov bola toto laska na prvy pohlad 😀 Dnes som ho na nete kupila,zajtra by mal dorazit...neviem sa dockat 😀 No a k veci teraz...necitala som celu temu,len poslednu stranu...a vidim,ze riesite fusaky...ja mam tiez Emitex,ten celorocny,kupovala som ho s tym,ze bude aj do sportaku neskor,ale to som netusila,ze skoncim pri trojkolke (BTW tie sa mi nikdy nepacili),tak sa teraz trochu obavam,ci mi tam bude pasovat a ako to cele bude vyzerat..lebo teda original Baby Jogger sa mi kupovat nechce,kedze s Emitexom som absolutne spokojna....Ako ste to poriesili vy,mate original fusaky?

zuzkasu
4. okt 2011

@elixia Ahoj já to zajtra vyskúšam ako tam emitex sedí ok? tiež som s toho nervozna 🙂

frlka
5. okt 2011

@zuzkasu budem rada, ked das aj mne vediet 🙂

zuzkasu
5. okt 2011

@frlka
@elixia
@lucula73 tu pridávama foto, musela som odlepiť celú strechu preklopiť dopredu do zadu som natiahla gumu s fusaku, no není to celkom ako ked sa navlečie na celú opierku, ale som spokojná vyzerá to dobre a krpcovi bude teplúčko 🙂 pridávam foto aj s malým pacientom 🙂

zuzkasu
5. okt 2011

Kočík ide bez problémov zložiť s fusakom 🙂

lucula73
5. okt 2011

@zuzkasu ja nemám síce emitex,ale nechápem,ako sa ti to dalo hore zachytiť,veď tam na opierke je sieťka,nie? 😕

zuzkasu
5. okt 2011

@lucula73 no dalo sa 🙂 asi to nepojde polohovať to som neskúšala, ale mi aj tak nepotrebujeme polohovanie a gumička sa dá dať dole jedný ťahom aj bez rozlepovania striešky keby sa náhodou muselo aj hajkať 🙂