icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

elixia
5. okt 2011

@zuzkasu jeeej,dakujem,si zlata 🙂 vyzera to uplne ok,bala som sa ci tam sadne. Musim uz aj ja vytiahnut ten moj konecne a vyskusat...
Inak,zatial pouzivame kocik 2 dni a som nadsena a uplne spokojna,jedina malickost,ze za neda zdvihnut opierka na nohy,ale zas az taky problem to nie je...

zuzkasu
5. okt 2011

@elixia Neboj zvykne si, že visia nožičky 😀

tilly
6. okt 2011

ahojte kocky, k nam do stajne pribudol elite 😀

ale uz nemali pultik, ale len madlo, nechce niekto vymenit? 😅 pripadne vedel by niekto objednat? lebo vraj ho nikde nemaju... 😕

bebaa
6. okt 2011

@zuzkasu to je emitex?

lucula73
6. okt 2011

@tilly a čo vravíš naň?spokojná? 😉 inak pozrela som fotočky v tvojom albume a to polohovanie nožičiek mi nepríde pre vačšie dieťa moc praktické,či sa mýlim?mojmu by isto trčali nohy keby spal,máme 20 mesiacov....to je skor asi pre menšie deti.... 😕

tilly
6. okt 2011

@lucula73 asi je to skor pre mensie deti, moj tam spal, mal hore nozky, inak ich ma dole, ale v pohode aj ten sklon je super, cize ani tie nozicky nemusi mat nejako hore pri spani, nie je to take strasne...
zatial som spoko, mame za sebou len jednu prechadzku

zuzkasu
6. okt 2011

@bebaa ano EMitex 🙂

zuzkasu
6. okt 2011

@tilly elite je úžasný, krásny , nádherný juj škoda že je Maroško už velkáč hneď by som donho išla 😉

zuzkasu
9. okt 2011

@frlka
@tilly
@lucula73 Baby nemáte toto niekdo? alebo neviete kdo by to ušil??? ĎAkujem
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11246510&tab=2

frlka
9. okt 2011

@zuzkasu zial nie ☹

lucula73
9. okt 2011

@zuzkasu nemám,vyzerá to byť praktická vec,ale za ten peniaz veru eee 🙂

zuzkasu
9. okt 2011

@lucula73 šak to tá cena je brutál, ale mali sme podobnú kapsu na PP GT3 a je to super vecička 🙂

tilly
9. okt 2011

@zuzkasu ja mam original na elite, ale hento vyzera byt super... a ta cena nie je az taka strasna, ked si pozries, kolko stoja normalne tasky na kocik...

zuziatko
9. okt 2011

@zuzkasu ja mám tento a som spokojná http://shop.babetkovo.sk/index.php/organizer-bu... 🙂 🙂 😉 😉

zuzkasu
9. okt 2011

@zuziatko no toto sa mi celkom páči ale ked by som išla skaldať kočík tak mi všetko vypadne ☹ já by som radšej keby som nemusela dávať kapsu dole 🙂

lucula73
9. okt 2011

@zuzkasu a načo ti to je?nemáš tašku na kočík?mne príde inak taška praktickejšia ako toto 😕

zuzkasu
10. okt 2011

@lucula73 no mám aj takú malú taštičku 🙂 šak uvidíme či mi to treba ale je to fakt rpaktická vecička 🙂 asi mi postačí aj tá za 10 eur z MMB 😀

tilly
10. okt 2011

baby, nechcete niekto madlo?

ketkous
11. okt 2011

a nepredava nahodou niekto tento kociarik 😀

frlka
11. okt 2011

nechce niekto kupit novu plastenku na bjcm? tuto:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3963128&tab=5

tilly
13. okt 2011

nemate niekto fusak od bj?

martina05
20. okt 2011

Ahojte, neviete mi prosím niektorá poradiť.. Zvažujem kúpu "golfáču" a horúcimi favoritmi je Baby jogger city mini a Gesslein F4...Zvažovali sme i Hartan I go... Neviem sa rozhodnúť, ale na BJ ma odrádza to, že sa nepolohujú nohy a kolieska..zdajú sa mi byť malé.. Aké s ním máte skúsenosti. Ako sa jazdí po horšom teréne?? Využijeme ho i v zime??

zuzkasu
21. okt 2011

@ketkous ahojk niekdo ho tu predáva na MK čierny!

zuzkasu
21. okt 2011

@martina05 ahojky myslím, že v zime ho znás žiadna ešte neodskúšala nakolko je to novinka, ale jazdí sa sním dobre aj po tráve či hrbolcoch nakolko rpedné koliesko je odpružené 🙂 kolieska sú dosť velké.

kaja79
21. okt 2011

@martina05 ahoj... polohovanie noh sa tu riesilo par stran dozadu.Su prilozene aj fotky.( Pod tu cast, kde su nozky sa vlozi deka a nozky su zapolohovane 😀 ) ale radsej si to nalistuj pre lepsiu predstavu. Ja som s nim max spokojna a vhod ti pride aj velka strieska.

zuzkasu
22. okt 2011

Ak by mal niekdo záujem predám čierny BCJM s pultíkom 🙂)) Maroško sa už proste absolútne odmieta voziť ☹

zuzkasu
22. okt 2011
bebaa
26. okt 2011

videli ste fusak k bjcm???? omg, ale tolko penazi!!!!

kessiee
26. okt 2011

baby caute, mozem sa spytat, aku plastenku pouzivate na kocik? kupili ste origosku?

lucula73
26. okt 2011

@kessiee origoš ti je uplne zbytočná,kopec peňazí stojí a učel ti splní aj univerzálna 😉
ja mám takú za 9,50 tuším....