icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
26. okt 2011

@bebaa a kde sa dá vidieť?nevidela som...ale verím že je drahý ako všetko ku kočíku 😝

kessiee
26. okt 2011

@lucula73 vies mi prosim hodit link, ktoru mas? sedi na kocik aj ked je polohovany? aj ked nemyslim, ze ho tak niekedy vyuzijeme, ale keby naahodou 😅
fusaky su v ponuke aj na mmb, mne sa nezdaju az take drahe, vyzeraju byt kvalitne.. ale my uz mame, tak fusak uz riesit nemusim.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12587178&tab=0

bebaa
26. okt 2011

@lucula73 originalbabyshop stoji 65e...ale s kocikom 275 🙂

lucula73
26. okt 2011

@kessiee ja som kúpila u nás v obchode univerzálnu pláštenku na trojkoky a štvorkolky....ale baby tu objednávali z dákeho eshopu,skúsim nájsť

lucula73
26. okt 2011

@kessiee tu som našla,túto tu objdenávali baby,niekde vpredu bude na ňu link...viem isto 😉
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

kessiee
26. okt 2011

@lucula73 dakujem 😉

kaja79
28. okt 2011

v bazári na predaj bjcm orange -šedý aj s origoš taštičkou.

lucula73
28. okt 2011

@kaja79 na ktorom bazári,ja nevidím.... 😕

zuzkasu
28. okt 2011

Tak už je šťastnou majitelkou mojho BCJM Kessiee 😀 Tak nech kočík dobre slúži 😉

kaja79
30. okt 2011

@lucula73 tu na MK.

kaja79
30. okt 2011

@lucula73 ...a je aj druhy - cierny.

lucula73
30. okt 2011

@kaja79 dík..ten čierny som videla ale ten druhý som furt nenašla..ale to nevadí,ja kočík mám čierny a idem ho už predať.... 😉 ..mesiac sa v nom nevozíme máme ešte jeden 😉

kaja79
30. okt 2011

@lucula73 tam je, pred 6 dnami hodila baba inzerat....nejak sa to tu rozbehlo s predajom 😀

lucula73
30. okt 2011

@kaja79 🙂 .pred letom keď som zháňala,nebol ani jeden na predaj 🙂

kaja79
30. okt 2011

@lucula73 pred letom sa nakupili nove a deti pocas leta vyrastli...ja nas kocik mozno v lete zakonzervujem pre druhe 😀

lucula73
30. okt 2011

@kaja79 vieš musím jeden predať a ten čo máme je vačší priestrnnejší na zimu,tak preto som sa tak rozhodla...bude mi ale ľúto za ním 😒

kaja79
30. okt 2011

@lucula73 hmm...na jar mozno kupis zase 😀 .....ja na brutal zimu budempouzivat nosic.

lucula73
30. okt 2011

@kaja79 nosič?však ti zamrzne malý 😀 😀

kaja79
31. okt 2011

@lucula73 😀 😀 manduca....minulu zimu nezamrzol, tak tuto urcite nie 😀 😀

lubinka26
3. nov 2011

@kaja79 prosim ta, sice mimo temu, ale ako sa a dieta obliekas, ked je brutal zima? dakujem

lubinka26
3. nov 2011

a teda aj k teme, dufam, ze jezisko nam donesie tento kocik vo fialovej farbe 🙂

kaja79
3. nov 2011

@lubinka26 myslis iste do nosica? minulu zimu este nechodil tak, puncochy, ponozky, hrube flausove capacky, nohavice. A na vrch body, tricko s dlhym rukavom, hrubšia mikina a sal okolo krku, ciapka. a na to vsetko este Mam kapsa. a teraz uz ak bude aj pobehovat, tak zimny overal.Mam kapsu uz asi tuto zimu tak nevyuzijeme. Babo musi mat hlavnve v teple nozky, tie sa hned schladia, hore je chraneny nosicom a v podstate sa ohrieva aj od mna.kukni aj temu o manduce-neviem uz presny nazov.
...a mate podobnu hackovanu myskovsku ciapku ako mi. Nasa je orandzovo- modra 😀.

klaudis
9. nov 2011

ahojte nepredavate ju niektora madlo na baby jogger city mini?

brulka
11. nov 2011

ahojte babulky, dnes som videla city mini nazivo a velmi sa mi ten kocik zapacil. rozmyslam o jeho kupe len neviem ci by celkom splnal moje poziadavky ... vedeli by ste mi povedat
1. ci je kocik vhodny aj do snehu a na nerovnejsi teren, napr strkova cesticka, alebo zarovnana polna lesna. mne tie kolieska s priemerom 20 cm celkom pripadu ze by aj mohol zvladnut ale nie som si ista.
2. su koliaska odpruzene?
3. nevadi vasim detickam ze nemaju v spanku nozicky narovno?
4. je pre deticky pohodlny? a ako sa soferuje vam?
dakujem moc za odpovede 🙂

zara137
11. nov 2011

@brulka no na všetky otazky ti odpovedam pozitivne..vlani celu zimu som s nim fičala,kolesa odpruž.niesu ale vobec mi to nechyba..adamko si tam stale rad pobuva..nevadili mu nikdy nožky...je straaasne pohodlny...milujem ho...a stale budem🙂 🙂 jednoznacne je super

brulka
11. nov 2011

@zara137 dakujem to je super ze je taky dobry 🙂 ja zhanam nieco hlavne na tuto zimu, svokrovci maju prist na navstevu tak sa chystame dovolenkovat a cestovat aj v zime. takze mal by to byt kocik pohodlny a maly nech aj nejaky kufor do auta zmestime a mal by zvladnut aj narocnejsi teren. a este sa ta spytam k tym neodpruzenym kolieskam ... nehrkoce v nom dietatko? z akeho materialu su kolieska? lebo om si vsimla ze tie kociky co maju take fajne gumenne kolieska nehrkaju a su pre deticky pohodlne ... asi je to aj u joggera tak vsak?

brulka
11. nov 2011

@zara137 a este mam otazky je ten jogger stvorkolesovy vacsi? trojkolku som nikdy nemala ale strasia ma ze sa s tym zle ide prave v snehu a ze na obrubniky katastrofa vraj zly balanc a tak ... naozaj sa to zle manevreju na obrubnik? ma kocik dobru stabilitu? ma niekto aj stvrokolku aka je?

zara137
11. nov 2011

kolieska nehrkaju,,smejem sa lebo ho mam uz 2 roky a neviem ti povedat co su to za kolieska..tak akože s takymi velkymi nafukov.kolieskami sa lahsie ided v snehu..ale vravim že aj s joggerom super..aspon ja som nemala problem..a hlavne že sa vsade zmesti...jednou rukov ho ovladam,druhou telefonujem,co som s predoslym kocikom nedokazala..uplne lahucky..A este ta strieška je supiš..nikdy som plastenku nepouzila..snad len ked uz brutal snežilo..ta strieska je super voči vetru,snehu..akej farby kupujes?

zara137
11. nov 2011

ja mam trojkolesovy a manevruje sa s nim starsne rychlo,lahko..no mne uplne lahsie ako so 4 kolesovym inym kocikom..ale jogger je mozno super aj 4kolesovy..neviem..

brulka
11. nov 2011

@zara137 chcela by som cierny. mam na tuto farbu slabost pripada mi najpraktickejsia lebo sa tam hociaka ina pekna farba hodi, neriesim ci zelena, ruzova, modra, ci bude druhe dievcatko alebo chlapcek ... takze ja ostanem pri ciernej aj terajsi kocik mam cierny 😉