Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 vies mi prosim hodit link, ktoru mas? sedi na kocik aj ked je polohovany? aj ked nemyslim, ze ho tak niekedy vyuzijeme, ale keby naahodou 😅
fusaky su v ponuke aj na mmb, mne sa nezdaju az take drahe, vyzeraju byt kvalitne.. ale my uz mame, tak fusak uz riesit nemusim.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12587178&tab=0
@kessiee tu som našla,túto tu objdenávali baby,niekde vpredu bude na ňu link...viem isto 😉
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
v bazári na predaj bjcm orange -šedý aj s origoš taštičkou.
Tak už je šťastnou majitelkou mojho BCJM Kessiee 😀 Tak nech kočík dobre slúži 😉
a teda aj k teme, dufam, ze jezisko nam donesie tento kocik vo fialovej farbe 🙂
@lubinka26 myslis iste do nosica? minulu zimu este nechodil tak, puncochy, ponozky, hrube flausove capacky, nohavice. A na vrch body, tricko s dlhym rukavom, hrubšia mikina a sal okolo krku, ciapka. a na to vsetko este Mam kapsa. a teraz uz ak bude aj pobehovat, tak zimny overal.Mam kapsu uz asi tuto zimu tak nevyuzijeme. Babo musi mat hlavnve v teple nozky, tie sa hned schladia, hore je chraneny nosicom a v podstate sa ohrieva aj od mna.kukni aj temu o manduce-neviem uz presny nazov.
...a mate podobnu hackovanu myskovsku ciapku ako mi. Nasa je orandzovo- modra 😀.
ahojte nepredavate ju niektora madlo na baby jogger city mini?
ahojte babulky, dnes som videla city mini nazivo a velmi sa mi ten kocik zapacil. rozmyslam o jeho kupe len neviem ci by celkom splnal moje poziadavky ... vedeli by ste mi povedat
1. ci je kocik vhodny aj do snehu a na nerovnejsi teren, napr strkova cesticka, alebo zarovnana polna lesna. mne tie kolieska s priemerom 20 cm celkom pripadu ze by aj mohol zvladnut ale nie som si ista.
2. su koliaska odpruzene?
3. nevadi vasim detickam ze nemaju v spanku nozicky narovno?
4. je pre deticky pohodlny? a ako sa soferuje vam?
dakujem moc za odpovede 🙂
@zara137 dakujem to je super ze je taky dobry 🙂 ja zhanam nieco hlavne na tuto zimu, svokrovci maju prist na navstevu tak sa chystame dovolenkovat a cestovat aj v zime. takze mal by to byt kocik pohodlny a maly nech aj nejaky kufor do auta zmestime a mal by zvladnut aj narocnejsi teren. a este sa ta spytam k tym neodpruzenym kolieskam ... nehrkoce v nom dietatko? z akeho materialu su kolieska? lebo om si vsimla ze tie kociky co maju take fajne gumenne kolieska nehrkaju a su pre deticky pohodlne ... asi je to aj u joggera tak vsak?
@zara137 a este mam otazky je ten jogger stvorkolesovy vacsi? trojkolku som nikdy nemala ale strasia ma ze sa s tym zle ide prave v snehu a ze na obrubniky katastrofa vraj zly balanc a tak ... naozaj sa to zle manevreju na obrubnik? ma kocik dobru stabilitu? ma niekto aj stvrokolku aka je?
kolieska nehrkaju,,smejem sa lebo ho mam uz 2 roky a neviem ti povedat co su to za kolieska..tak akože s takymi velkymi nafukov.kolieskami sa lahsie ided v snehu..ale vravim že aj s joggerom super..aspon ja som nemala problem..a hlavne že sa vsade zmesti...jednou rukov ho ovladam,druhou telefonujem,co som s predoslym kocikom nedokazala..uplne lahucky..A este ta strieška je supiš..nikdy som plastenku nepouzila..snad len ked uz brutal snežilo..ta strieska je super voči vetru,snehu..akej farby kupujes?
ja mam trojkolesovy a manevruje sa s nim starsne rychlo,lahko..no mne uplne lahsie ako so 4 kolesovym inym kocikom..ale jogger je mozno super aj 4kolesovy..neviem..

@bebaa a kde sa dá vidieť?nevidela som...ale verím že je drahý ako všetko ku kočíku 😝