Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 je dost teply, spodok fusaku sa da vylomit, cize topanocky/nozicky trcia von. Je fakt super. Robia ho vo vela farbach 🙂 A Emitex ho robi este tak, ze tam, kde su nozicky/topanocky je nasita taka sustiakova latka - len pretries handrickou ked sa zaspini 😀
Inak, aj Ivemababy robi podobny, ten som mala predtym, ale tento je kvalitnejsi, hrubsi a ved ked malu obleciem, tak jej zima veru nie je. Mysa zasa nevozime stale, takze nam staci. 😉
ahojte. myslite, ze po novom roku pojde cena dolu? neviem sa rozhodnut, ci kupit teraz na vianoce alebo neskor... a kde je teraz najlacnejsi? dakujem
@lubinka26 Lubi, asi aj tak budem musiet objednat z netu, lebo ja by som predsa radsej ten 4kolesovy. Ale aj tak chcem tu 3ku aspon v obchode si prezriet. Mala by byt v BA v kocikove, tak popozeram, povozim, rozlozim, zlozim a potom hodim psie oci na muzika, ze je to ten pravy 😀 😀 😀
@lubinka26 nie je vobec velky rozdiel v cene 😲
Dufam, ze som to zle nepozrela, ale najlacnejsia 3ka je za 217Eur a 4ku som nasla za 227Eur, takze len 10eur rozdiel. Akurat, farby su pri 4ke zvacsa len cierna, alebo cervenu som niekde videla.
No a plus madlo a nanoznik sa riesia vzdy osobitne
Baby chcem sa este spytat, ci jednak ten system skladania nie je akoze nejaky blby, ne ze sa ten kocik po case bude sam skladat 😀 😀
A este sa chcem spytat, ci ten kosik je len taka sietkovina, alebo sa tam da aj nieco nalozit? Som zvyknuta na nakladiak, momentalne mam ABC Design Condor, kde ten kosik je riadne delo, aj cely nakup na Vianocne pecenie som tam narvala, ze 3kg muky, 4kg cukru a ine one... 😀 😀 😀 Tak do BJCM asi nehrozi, ze? 😅

@frlka a vozíte sa? 😉