icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
14. nov 2011

@jessicax a čo hovoriš teraz na nunu?dnes som ju bola zase pozret..je strašne mrňava.. 😀

lucula73
14. nov 2011

@jessicax však ja som napísala to isté,každý kočík má niečo za aj proti 🙂
ja som nunu videla iba v nákupných centrách,no veru na tých pidikolieskach by som u nás nemohla jazdiť,máme total rozbité cesty 😝

@tamichloe my máme kočík ,bjcm bol ako druhý.Ani s tým prvým nie som spokojná,máme concord fusion,ale ...je veľký,priestranný ,veľmi ľahko sa ovláda,snáď jeden z najlepších čo sa týka ovládania,preto som si ho nechala,lebo malý má 15 kíl a v tomto kočíku sa v pohode zmestí aj s fusakom a kočík ukarujem aj jedným prstom a to fakt nepreháňam.-bjcm sa karoval ťažšie,ale v lete sme ho využili 😉

jessicax
14. nov 2011

@tamichloe pisala som to vyssie. Este si u nej zvykam na tie pasy, inak je lahunka, super sa sklada, ale to bjcm tiez 🙂 , ide v podstate sama aj ked v nej sedi aj vacsie dieta. No do zimy si ju neviem ani predstavit, je uzka a dat tam take 1,5 rocne dieta v hrubej bunde a fusaku by bol mozno problem a aj tie kolieska by v snehu nemali sancu to skor prejdes z bjcm ten ma kolesa dost velke a je aj siroky takze s fusakom a sa tam zmesti dieta a bude mat este rezervu. A preklopis striesku, takze na malu ti nebude ani snezit, ani fukat 🙂 Podla mna je nuna idealna na leto alebo ako vedlajsi kocik k hlavnemu 😉
Mne bjcm nesadol aj preto lebo som hladala golfacik a on je skor sportak. A tie drobnosti, ktore mi unho nevyhovovali tebe mozno prekazat nebudu. Ak mas moznost, chod si ho vyskusat

jessicax
14. nov 2011

@lucula73 vidis, ja som mala fusiona kedysi davno pri starsej a mala som ho strasne rada a doteraz nanho spominam len v dobrom 🙂

lucula73
14. nov 2011

ten bjcm je niečo medzi klasickým šporťákom a golfkami,taký stred.... 😉

lucula73
14. nov 2011

@jessicax no vidíš,ale ty si asi nemala tú blbú neoprenovú strechu,či?

tamichloe
14. nov 2011

@jessicax dakujem 😵

jessicax
14. nov 2011

@lucula73 nie ja som mala ten starsi a aj ked vela ludi pisalo, ze im na tom starsom popukal ten igelit na strieske, mne nepopukalo nic. Akurat v lete mi vadilo, ze cez ten igelit svietilo malej slnko ale kupila som clonu kiddopotamus a problem bol vyrieseny 🙂

jessicax
14. nov 2011

@lucula nas ex fusion 🙂

lucula73
14. nov 2011

@jessicax ja som práve kvoli tomu nechcela s tým igelitom a tieto neoprenové strechy robia také čudné,nejaké krátke a striešky furt padajú ak dáš kočík do ľahu,a ani zďaleka sa nedá dať do takého ľahu ako si mala ty,proste čím novšie kolekcie,tým sú asi horšie tie kočíky,ale už som si zvykla,iné mi neostalo,dúfam,že po zime už budeme chodiť viac pešo,lebo teraz je to naopak 😝
možno dáke jednoduché golfky na leto ešte kúpim,ale to uvidím na jar 😉

lucula73
14. nov 2011

@jessicax viem,ja som totiž veľmi dlho váhala ktorý kúpim ,tak som študovala celú diskusiu o kočíku.No a tieto novšie čo mám ja majú dlhšiu tú chrbtovú opierku asi o 5 centi,čo je zas výhoda,malý má 90cm a v pohode sa vyspí,vobec mu netrčia nohy,ešte má aj miesta 😉

jessicax
14. nov 2011

@lucula73 hej? To som ani nevedela 🙂 hlavne, ze je malemu v nom dobre a na zimu je tiez fajn 😉

jessicax
14. nov 2011

@tamichloe neni zac 😉 Potom daj vediet co si nakoniec vybrala 🙂

tamichloe
15. nov 2011

@jessicax jasneee...to sa chystam na jar....do rana som rozmyšlala,že moj orion v aute ma slnečnu clonu,tak ten si asi necham,inač je to super kočik,až na to,že ked sme vybrali malu z koča,a mala som tašku na rukoveti,tak sa nam prevratil 😀 😀 ,a to v taške boli len veci pre maluu 😀 😀 ...a možno skusim nunu na jar....myslim že v golfkach by vydržala na jesen o rok...uvidim....

klaudis
15. nov 2011

Ahojte chcela by som sa spytat ci neviete o niekom kto predava madlo na BJ city mini?dakujem

klaudis
15. nov 2011

Pripadne co je lepsie madlo ci pultik?

frlka
16. nov 2011

@klaudis ahoj, bjcm uz mas? ... 🙂 pultik, ci madlo? pre vacsie dieta asi madlo, pre mnesie pultik 😀 ale oboje sa mi pacia. madlo je pevne + da sa polohovat a asi lepsie drzi fusak, ci deka v kociku, ked tam mas madlo (madlo ma kamoska, predava cely kocik aj s madlom), ...pultik som mala, je tiez super, ale zaberie viac miesta a neviem ako to je, ked skladas kocik, ci to musis dat dolu, alebo nie. S madlom bjcm zlozis 😉 dufam, ze som ti aspon trosku pomohla 🙂

klaudis
16. nov 2011

@frlka dakujem za odpoved jasne pomohla si v rozhodovani to madlo je predsa lepsie. kocik uz mam kupeny. mozem ta poprosit opytala by si sa kamaratky ci by chcela predat madlo zvlast a za kolko? teraz nove sa pohybuju okolo 22 euro.dakujem pekny den

lucula73
16. nov 2011

@klaudis ja by som tiež radšej madlo.....pultík zaberie viac miesta a teraz v zime s fisakom........a dá sa madlo polohovať,čo je super....
a nové nedostaneš?či nemajú 🙂

frlka
16. nov 2011

@klaudis kamoska chce predat najprv kocik, ak zaujemca o bjcm nebude chciet madlo, preda ho samostatne az potom. inak nie 🙂

lucula73
16. nov 2011

@frlka a to tá predáva čo ho má od teba? 🙂

frlka
16. nov 2011

@lucula73 ano 🙂 za ten dam ruku do ohna!!! je v 100% stave + na nom teda ozaj netreba nic reklamovat 😀 😀 😀 😀 😀 ako na tom mojom ciernom ☹ skoda ho...cierny bol krasny, ale radsej by som mala cerv-sedy a 100% funkcny ako cierny hrkotavy 😉

lucula73
16. nov 2011

@frlka a prečo ho predáva? 😕
no vidíš..........mohla si ho mať...... 😀
akurát mi písala baba,čo ho kúpila odo mňa že je spokojná,tak dúfam že hej.......

len sa chcem spýtať,čo máte deti v bundách oblečené,dajú sa vám zapnúť tie pásy??? 😕 😕

frlka
16. nov 2011

@lucula73 ja musim vymyslat "jak had" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...bjcm predava, lebo sa jej zapacil iny kocik 😀 ...dalsia maniacka na obzore 😀 😀 😀 😀 😀

kaja79
17. nov 2011

@lucula73 pasy nezapnem ak mame fusak a vetrovku...cez ramena vobec a okolo pasa zapnem len jednu stranu. A to su uvolnene celkom....ach jaj 😒

lucula73
17. nov 2011

@kaja79 lebo sa ma pýtala na to holka čo kúpila odo mňa kočík....že jej to nejde....ja som pravdu povediac malého ani nepripasovala,lebo sme mali madlo,a on sa moc nevrtí,takže ma to aj mrzí,že sú tie traky také krátke 😠

frlka
18. nov 2011

ahojte, pozrite, co som nasla - porovnanie BJCM a BRITAX B-AGILE:
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

lucula73
18. nov 2011

@frlka no mne to príde rovnaké a ešte sa mi zdá že bjcm je lepší....napr. tá strecha na britaxe...načo ide k madlu,keď je hore priesvitná,však bude dieťaťu svietiť...........teda aspoň podľa tých foto,......

zajo79
18. nov 2011

@lucula73 vo vacsine kocikov zapinam maleho len okolo pasa..jednak to nedociahne vo vacsine... a jednak to nema rad.

frlka
19. nov 2011

@lucula73 ved aj mne sa viac paci bjcm 🙂 , ale je to jej rozhodnutie. 😉 ja by som urcite nemenila bjcm. Skoda toho mojho cierneho ☹ ten bol super. Ale po tej skusenosti by som sa uz bala ist do bjcm. Moj XT je krasny a plne nam vyhovuje 😀 😉