Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@jessicax však ja som napísala to isté,každý kočík má niečo za aj proti 🙂
ja som nunu videla iba v nákupných centrách,no veru na tých pidikolieskach by som u nás nemohla jazdiť,máme total rozbité cesty 😝
@tamichloe my máme kočík ,bjcm bol ako druhý.Ani s tým prvým nie som spokojná,máme concord fusion,ale ...je veľký,priestranný ,veľmi ľahko sa ovláda,snáď jeden z najlepších čo sa týka ovládania,preto som si ho nechala,lebo malý má 15 kíl a v tomto kočíku sa v pohode zmestí aj s fusakom a kočík ukarujem aj jedným prstom a to fakt nepreháňam.-bjcm sa karoval ťažšie,ale v lete sme ho využili 😉
@tamichloe pisala som to vyssie. Este si u nej zvykam na tie pasy, inak je lahunka, super sa sklada, ale to bjcm tiez 🙂 , ide v podstate sama aj ked v nej sedi aj vacsie dieta. No do zimy si ju neviem ani predstavit, je uzka a dat tam take 1,5 rocne dieta v hrubej bunde a fusaku by bol mozno problem a aj tie kolieska by v snehu nemali sancu to skor prejdes z bjcm ten ma kolesa dost velke a je aj siroky takze s fusakom a sa tam zmesti dieta a bude mat este rezervu. A preklopis striesku, takze na malu ti nebude ani snezit, ani fukat 🙂 Podla mna je nuna idealna na leto alebo ako vedlajsi kocik k hlavnemu 😉
Mne bjcm nesadol aj preto lebo som hladala golfacik a on je skor sportak. A tie drobnosti, ktore mi unho nevyhovovali tebe mozno prekazat nebudu. Ak mas moznost, chod si ho vyskusat
ten bjcm je niečo medzi klasickým šporťákom a golfkami,taký stred.... 😉
@jessicax ja som práve kvoli tomu nechcela s tým igelitom a tieto neoprenové strechy robia také čudné,nejaké krátke a striešky furt padajú ak dáš kočík do ľahu,a ani zďaleka sa nedá dať do takého ľahu ako si mala ty,proste čím novšie kolekcie,tým sú asi horšie tie kočíky,ale už som si zvykla,iné mi neostalo,dúfam,že po zime už budeme chodiť viac pešo,lebo teraz je to naopak 😝
možno dáke jednoduché golfky na leto ešte kúpim,ale to uvidím na jar 😉
@jessicax jasneee...to sa chystam na jar....do rana som rozmyšlala,že moj orion v aute ma slnečnu clonu,tak ten si asi necham,inač je to super kočik,až na to,že ked sme vybrali malu z koča,a mala som tašku na rukoveti,tak sa nam prevratil 😀 😀 ,a to v taške boli len veci pre maluu 😀 😀 ...a možno skusim nunu na jar....myslim že v golfkach by vydržala na jesen o rok...uvidim....
Ahojte chcela by som sa spytat ci neviete o niekom kto predava madlo na BJ city mini?dakujem
Pripadne co je lepsie madlo ci pultik?
@klaudis ahoj, bjcm uz mas? ... 🙂 pultik, ci madlo? pre vacsie dieta asi madlo, pre mnesie pultik 😀 ale oboje sa mi pacia. madlo je pevne + da sa polohovat a asi lepsie drzi fusak, ci deka v kociku, ked tam mas madlo (madlo ma kamoska, predava cely kocik aj s madlom), ...pultik som mala, je tiez super, ale zaberie viac miesta a neviem ako to je, ked skladas kocik, ci to musis dat dolu, alebo nie. S madlom bjcm zlozis 😉 dufam, ze som ti aspon trosku pomohla 🙂
ahojte, pozrite, co som nasla - porovnanie BJCM a BRITAX B-AGILE:
http://www.monstersfunhouse.com/2011/09/britax-...

@jessicax a čo hovoriš teraz na nunu?dnes som ju bola zase pozret..je strašne mrňava.. 😀