icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
19. nov 2011

@frlka a vozíte sa? 😉

frlka
19. nov 2011

@lucula73 jasne 😉 aj si pospi v kociku 🙂 len nechce opierku do lahu, spi po sediacky 😀 a vcera mi konecne prisiel flees.fusak Emitex, tak budeme v teplucku 😉 lebo nohy zakryte dekou odmieta ☹ vzdy sa zobudi a "pisti"! 🙂

lucula73
19. nov 2011

@frlka to je aký fusak,však všetky sú flísové,nie? 😕

frlka
19. nov 2011

@lucula73 mame tento 🙂

lucula73
19. nov 2011

@frlka krásny..ale to je asi prechodný,nie? a má otvor na nožičky či ako?zmestíte sa? 🙂

lucula73
19. nov 2011

@frlka nemáš link kde to predávajú,nech si to naštudujem,ja som to nenašla 😕 😉

frlka
19. nov 2011

@lucula73 je dost teply, spodok fusaku sa da vylomit, cize topanocky/nozicky trcia von. Je fakt super. Robia ho vo vela farbach 🙂 A Emitex ho robi este tak, ze tam, kde su nozicky/topanocky je nasita taka sustiakova latka - len pretries handrickou ked sa zaspini 😀
Inak, aj Ivemababy robi podobny, ten som mala predtym, ale tento je kvalitnejsi, hrubsi a ved ked malu obleciem, tak jej zima veru nie je. Mysa zasa nevozime stale, takze nam staci. 😉

frlka
19. nov 2011

@lucula73 posielam IP 😉

lucula73
19. nov 2011

@frlka dík idem kuknúť 😉

lubinka26
19. nov 2011

ahojte. myslite, ze po novom roku pojde cena dolu? neviem sa rozhodnut, ci kupit teraz na vianoce alebo neskor... a kde je teraz najlacnejsi? dakujem

tamichloe
20. nov 2011

@frlka aku zlu skusenost maš s bcjm?ten fusak mám zeleny,je krasny,no to je tak od jari do jesene....😵

frlka
20. nov 2011

@tamichloe fusak je super 🙂 o bjcm posielam IP 😉

tehula
20. nov 2011

@lubinka26 ja si myslim, ze uz moc nepojde dole. Mam dojem, ze kociky sa snazia "vypredat" vzdy do konca roka, aby mohli potom uz nove kolekcie na 2012 nahodit. Ale tak on isiel trochu cenou dole mam dojem od zaciatku 2011

tehula
20. nov 2011

@frlka aku mas zlu skusenost? Mozes napisat?

frlka
20. nov 2011

@tehula napisem ti IP 😉

lubinka26
20. nov 2011

@frlka ved napis sem, je to tema o bjcm a cheme vediet aj klady aj zapory 😉

@tehula odkial ides kupovat?

tehula
20. nov 2011

@lubinka26 Lubi, asi aj tak budem musiet objednat z netu, lebo ja by som predsa radsej ten 4kolesovy. Ale aj tak chcem tu 3ku aspon v obchode si prezriet. Mala by byt v BA v kocikove, tak popozeram, povozim, rozlozim, zlozim a potom hodim psie oci na muzika, ze je to ten pravy 😀 😀 😀

lubinka26
20. nov 2011

@tehula mas to dobre vymyslene 😀 potom mi daj hned vediet, ako sa ti paci 🙂

tehula
20. nov 2011

@lubinka26 nemam moc casu docitat tuto diskusiu, ale par nazorov na 4kolku tu bolo, ze sa tazsie ovlada. Dost ma to odradza. Ale zas 3kolku mi muz neodobril, a je pravda, ze som v tom skostnatela, ze pre dobry pocit a rovnovahu, radsej 4ku

lubinka26
20. nov 2011

@tehula keby nebol taky rozdiel v cene, tak aj ja radsej beriem 4kolku ☹

tehula
20. nov 2011

@lubinka26 nie je vobec velky rozdiel v cene 😲
Dufam, ze som to zle nepozrela, ale najlacnejsia 3ka je za 217Eur a 4ku som nasla za 227Eur, takze len 10eur rozdiel. Akurat, farby su pri 4ke zvacsa len cierna, alebo cervenu som niekde videla.
No a plus madlo a nanoznik sa riesia vzdy osobitne

kaja79
20. nov 2011

@lucula73 este sa vratim k pasom.....odopla som pasy na chrbtovej opierke, popruhy skratila a len cez stehienka som zapla maleho....nesmyka sa to tak.

kaja79
20. nov 2011

@lucula73 a k emitex fusaku 🙂 aj my ho mame v limetkovej a je fakt dobry. mame ho na prechodne obdobie. teraz je uz maly v kaisery.

lubinka26
20. nov 2011

@tehula ty brdo, ale ved ta 4kolka bola ovela drahsia. tusim aj cez 300€ bola, zeby tak isli dolu s cenou? kokso, to si mi ani nemala posielat, ja uz som sa zalubila do fialoveho 😀

lucula73
20. nov 2011

@frlka ano,kludne napíš sem,,podľa mňa to bol fakt jediný vadný kus,proste smola.....no keby si bola chcela boli by ti vymenili ,nie? 😉

lucula73
20. nov 2011

@lubinka26 to si kde videla takú cenu,ja keď som kupovala v lete,tak stál o máličko viac ako trojkolka,neviem presne ale 300 určo nie 😕 🙂

tehula
20. nov 2011

@lubinka26 😀 😀 😀 ano, vyzera ze isli cenou dole

tehula
20. nov 2011

@lucula73 ja som nasla niekde zabludene ceny za 4ky ze 306eur a podobne. Dokonca nemci ma sokli, ze 360Eur chceli za ten kocik.

lubinka26
20. nov 2011

@lucula73
@tehula ja som si ho pomylila s elite, prepacte 😖

tehula
20. nov 2011

Baby chcem sa este spytat, ci jednak ten system skladania nie je akoze nejaky blby, ne ze sa ten kocik po case bude sam skladat 😀 😀
A este sa chcem spytat, ci ten kosik je len taka sietkovina, alebo sa tam da aj nieco nalozit? Som zvyknuta na nakladiak, momentalne mam ABC Design Condor, kde ten kosik je riadne delo, aj cely nakup na Vianocne pecenie som tam narvala, ze 3kg muky, 4kg cukru a ine one... 😀 😀 😀 Tak do BJCM asi nehrozi, ze? 😅