icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kristy03
21. nov 2011

@tamichloe vôbec sa neprekacuje.... ovláda sa uplne perfektne.. ty chceš vedieť aké je velké koliesko... priemer je 20 cm...

lucula73
21. nov 2011

@kakusova0604 nie 16cm ale 20cm 😉
@tamichloe no ja som ho kupovala pre 1,5 ročné dieťa...........ale však ho predáš...........a ak nemieniš meniť kočíky ako ponožky,tak ho možeš používať aj do troch rokov,napr. aj na dovolenke 🙂

tamichloe
22. nov 2011

@kakusova0604 dakujem 😵

tamichloe
22. nov 2011

@lucula73 kedy ho predam,ako to mysliš??

tamichloe
22. nov 2011

@frlka
@lucula73
@kristy03 babenky a ked su take dobre 3kolky..prečo ich je tolko na bazare??a ani jedna 4kolka??do rana som rozmyšlala....asi vyhra bcjm alebo ešte by som sa poradila o colleto aveo..alebo niečo podobne...trojkolku... 😵

kristy03
22. nov 2011

@tamichloe keď je ho už nebudeš potrebovať... môžeš ho potom predať... 🙂

kristy03
22. nov 2011

@tamichloe stačí sa spýtať na fóre kto má štvorkolku kolko báb ti napíše že má štvorkolku... každá baba kupuje trojkolku je ich viacej.... štvorkolka bola volakedy neviem ako je to teraz oveľa drahšia.... a je to novinka tohto roku... nepredáva sa veľa tých kočíkov ja som našla len dva inzeráty na používaný a to jeden je môj 🙂

tamichloe
22. nov 2011

@kristy03 keby si bližšie by som ho pozrela ako vyzera v skutočnosti..

kristy03
22. nov 2011

@tamichloe ale veď nebývaš tak ďaleko 🙂 keby ho chceš vidieť Nitra je autobusom, vlakom a to nehovorím o aute cubi-dup 😀 a za ten kočík sa to oplatí

lucula73
22. nov 2011

@tamichloe v tejto teme bola iba jedna holka,čo má štvorkolku,kaja...len neviem ako číslo má za nickom,niekde zo začiatku by si ju našla..........ostatné baby tu mali všetky trojkolky 🙂
ja som videla iba jeden inzerát 😕

frlka
22. nov 2011

@tamichloe preco 3-kolesovy kocik???? Lebo sa vo vseobecnosti lahsie ovlada 😀 😀 😀 😀 😀 aj mne to uz doslo. Aj ked som "stara skola" a som aj zastanca 4-kolesovych kocikov, len to si treba skusit, posadit vacsie dieta (tazsie), skusit ho soferovat a potom sa rozhodnut...lebo zalezi od typu kocika, ci sa ovlada lahsie 3 alebo 4-kolesovy 😉

tamichloe
22. nov 2011

@frlka no? a tebe sa ako ovladal,ked si tam dieťatko posadila??

tamichloe
22. nov 2011

@lucula73 na bazare boli 3,2červene a jeden čierny.. 😵 😵

frlka
22. nov 2011

@tamichloe na to, ze dcerka merala vtedy cca. 103 cm + vaha 18 kg!!! tak super 😀 A este bol dobry aj Quinny ZAPP a X-Lander XA, aj tie sa super ovladali nato ake velke dieta v nich sedelo. Ja mam tu skusenost, ze cim tazsie dieta = lepsi je 3-kolesovy kocik, lahsie sa ovlada do stran,... Ale to som tiez zistila az ked som to sama vyskusala, ...presne ako ty som sa bala 3-kolesoveho kocika 🙂
Ved chod do predajne s kocikmi, skus si tam posadit dietatko a potom kup. To je asi najlepsia rada 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tamichloe
22. nov 2011

@frlka no len na predajni nemali bcjm ☹ ..ani ine športove 3kolesove... 😠

frlka
22. nov 2011

@tamichloe ☹ smola 😒 ale bjcm mozem len odporucit!!! 🙂 😉

tamichloe
22. nov 2011

@frlka našla som fialovy za cenu ako ostatneeee 😵 😵 😵

frlka
22. nov 2011

@tamichloe kde? napis IP 🙂

lucula73
22. nov 2011

@tamichloe kde??????????? 😀 😀

frlka
22. nov 2011

@lucula73 co uz zasa ta laka bjcm? 😀

lucula73
22. nov 2011

@frlka mne je za ním ľúto...............ale nejdem do jari nič kupovať,najhoršie je,že aj peniaze za bjcm sú už fuč 😝

frlka
22. nov 2011

@lucula73 ved aj mne 😀 😀 😀 a to som mala uz 2 😀 😀 😀 😀 😀

frlka
22. nov 2011

@tamichloe a nechcela si nahodou cierny? 😉

lucula73
22. nov 2011

@frlka 😀 ,však aj ja som mala 2 😀

frlka
22. nov 2011

@lucula73 jaaaj, ved ano 😀 😀 😀 😀 este aj rovnake farby sme mali 😀 😀 😀 😀 😀

tamichloe
22. nov 2011

@lucula73
@frlka už som Vam poslala IP.....maniačky 😵 😵

tamichloe
22. nov 2011

@frlka chcela som čierny,ked ten je taky moc smutny a v lete nam bude teplo....bojim sa tych kolies...nehrkotali Vam kolieska na horšej ceste?? 😀

kristy03
22. nov 2011

@tamichloe kolieska nehrkocú lebo nie sú umelé ale pogumované.... 🙂

kaja79
22. nov 2011

@tamichloe ahoj...trocha som sa spätne zacitala....uz si sa rozhodla pre 3kolesovy? ja mam 4kolesovy a som maximalne spokojna....niekolko stran dozadu mam aj foto ak by ta zaujimalo.

tamichloe
22. nov 2011

@kaja79 ahoj.....ked ja neviem....aj ta nuna sa mi pači 😵,už som aj fialovy bcjm našla....ale 4kolesovy je len čierny.... ☹..na kolkej strane?ty ho maš ako hlavny kočik??