Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@kakusova0604 nie 16cm ale 20cm 😉
@tamichloe no ja som ho kupovala pre 1,5 ročné dieťa...........ale však ho predáš...........a ak nemieniš meniť kočíky ako ponožky,tak ho možeš používať aj do troch rokov,napr. aj na dovolenke 🙂
@kakusova0604 dakujem 😵
@tamichloe stačí sa spýtať na fóre kto má štvorkolku kolko báb ti napíše že má štvorkolku... každá baba kupuje trojkolku je ich viacej.... štvorkolka bola volakedy neviem ako je to teraz oveľa drahšia.... a je to novinka tohto roku... nepredáva sa veľa tých kočíkov ja som našla len dva inzeráty na používaný a to jeden je môj 🙂
@tamichloe preco 3-kolesovy kocik???? Lebo sa vo vseobecnosti lahsie ovlada 😀 😀 😀 😀 😀 aj mne to uz doslo. Aj ked som "stara skola" a som aj zastanca 4-kolesovych kocikov, len to si treba skusit, posadit vacsie dieta (tazsie), skusit ho soferovat a potom sa rozhodnut...lebo zalezi od typu kocika, ci sa ovlada lahsie 3 alebo 4-kolesovy 😉
@tamichloe na to, ze dcerka merala vtedy cca. 103 cm + vaha 18 kg!!! tak super 😀 A este bol dobry aj Quinny ZAPP a X-Lander XA, aj tie sa super ovladali nato ake velke dieta v nich sedelo. Ja mam tu skusenost, ze cim tazsie dieta = lepsi je 3-kolesovy kocik, lahsie sa ovlada do stran,... Ale to som tiez zistila az ked som to sama vyskusala, ...presne ako ty som sa bala 3-kolesoveho kocika 🙂
Ved chod do predajne s kocikmi, skus si tam posadit dietatko a potom kup. To je asi najlepsia rada 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@tamichloe vôbec sa neprekacuje.... ovláda sa uplne perfektne.. ty chceš vedieť aké je velké koliesko... priemer je 20 cm...