icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

kaja79
23. nov 2011

@tamichloe na 15 tej a 27 strane mam fotky. a 4kolesovy je este krasnej cervenej a sedej.Najprv som chcela cerveny, ale mesiac by som naňho cakala a bol by aj drahsi, tak som brala cierny - v tedy bol za uvadzaciu cenu.
nuna je pekna, by som povedala, ze taka coolova 😀 , ale z mojho pohladu dost neprakticka...nizky podvozok, male kolesa( v zime do snehu, clapkanice si ho neviem predstavit)
ja mam len tento kocik.My sa este aj nosime, ak sa nechcem natahovat s kocikom.

tehula
23. nov 2011

@kaja79 pouzivas aj madlo? To je to iste ako na trojkolku? Nanoznik mas k nemu nejaky?

kaja79
23. nov 2011

@tehula pouzivam, maly casto na nom visi. Iste pasuje aj na 3kolku...a nanoznik nemam. V prechodnom obdobi mam emitexovy fusak, ten prechodny a na zimu kaisera.nechyba mi nanoznik. Baby si tu davaju univerzalny emitexovy nanoznik, niekde je foto.

tehula
23. nov 2011

@kaja79 no prave, ze starsia bola na madle zavisla, tak ho bude treba, a preto sa pytam ci je to madlo identicke na 3aj4 kolku, ne ze to nepasne. Nanoznik tiez asi extra nepotrebujem, na zimu mam kaiser ale mozno ten univerzal by som skusila.

Baby a pouzivate niektora skejtik na BJMC? Myslite, ze pasne aj univerzalny, alebo je lepsi original bjmc?

kaja79
23. nov 2011

@tehula kociky by mali byt rozmerovo rovnake, len v kolieskach, teda v spodnom rame bude rozdiel...najlepsie ak sa opytas v obchode.

tehula
23. nov 2011

@kaja79 myslela som si, len tu v BA akosi poriadne ani trojkolku nemaju, nie to 4Ku a madla ani neponukaju, to aby som vsetko objednala. Tak sa pytam radsej vas

tamichloe
23. nov 2011

@kaja79 maš univerzalne madlo?

tamichloe
23. nov 2011

@tehula pre aky si sa rozhodla?myslim farbu...ideš ho teraz kupovať či na jar??
@kaja79 baby čo myslite pojde cena na jar bcjm hore??

zajo79
23. nov 2011

na jar ma mat bjcm kolesa ako su na elite 😉

lucula73
23. nov 2011

baby to madlo je univerzálne na všetky kočíky baby jogger........na tej stránke originalbabyshop je to tuším napísané.............

tamichloe
23. nov 2011

@frlka @lucula73 čo myslite pojde cena bcjm hore na jar??vy ste vtedy za kolko kupovali??

lucula73
23. nov 2011

@zajo79 tak to už nebude bjcm 😕 😕

tamichloe
23. nov 2011

@zajo79 ako vieš??

lucula73
23. nov 2011

@tamichloe no to ti neviem povedať veru....ale ja som ho kúpila v júni aj smadlom za akciovú cenu za 240 euro,ale ja som brala z tej stránky kde bol najdrahší,lebo mali ako jediní madlo.....inak normálne stál 217 + 22 madlo.....no teraz kukám že to je to isté 😀 😀

tamichloe
23. nov 2011

@lucula73 ano teraz stoji tak isto..

lucula73
23. nov 2011

@tamichloe tak nemyslím,že budú s cenou nejak hýbať 😒

zajo79
23. nov 2011

tie co ho mate- kolecko predne vam netrasie?

no ak mam o nom rozmyslat- tak o tom novom jedine... i ked som trojkolk nikdy nemala...tento je bomba!!!!

lucula73
23. nov 2011

@zajo79 ale to nie sú také isté ako na elite,podľa mňa sú menšie,každopádne však vyzerajú super 😉

zajo79
23. nov 2011

@lucula73 myslela som vzduchove- mensie jasne ze su. je to aj mensi kocik.

lucula73
23. nov 2011

@zajo79 však to sa mi nezdalo,potom by som radšej volila ten elite..........
mne nevrzgalo kolečko,ale som ho dva razy Wdčkom pre istotu striekala 🙂

bbtina
23. nov 2011

@zajo79 tak ten je riadne super,ja som chcela city mini,ale mam city elite,ale teda toto co vymysleli je totalna dokonalost. Myslis,ze budu v marci aj na Slovensku? Ja silne pochybujem,ak aj ano cena bude vysoka. Zas bude nalet do Anglicka,juj fakt je super

zajo79
23. nov 2011

@bbtina ja si myslim ze cenovo bude to iste... 😉

@lucula73 to ani nie ze vrzga, ale vibruje pri beznej jazde.. sem tam to tu baby pisali, viem ze aj @frlka ho mala novy, a hned ho posielala nazad, lebo jej to robilo... jasne, ak mas blok, da sa reklamovat.. ale len som chcela vediet, ci to niekomu este robi...

bbtina
23. nov 2011

@zajo79 aaa ani nie,najprv pisali nieco okolo 500$ v plnej vybave,ale cena city mini GT je 250$,pricom klasicky je u nich za 199

tamichloe
24. nov 2011

@zajo79 no tak ten vyzera fakt super...a budu aj nove farby...no len ta cena bude určite vyššia... ☹

tehula
24. nov 2011

@zajo79 vzduchove ako nafukovacie? To by som nechcela, ked kuknem na kolesa mojho ABCcka, sem tam nejaky spendlik, ci srobik pichnuty, uz by som mala aspon 4x defekt. Mne vyhovuju pogumovane plastaky.
A ta nova 3kolka mi furt nic nevravi o 4kolkach 😀

@tamichloe uvazujem nad kupou a teda cierna 4kolka ako ma tuna kaja. Len ho musim vidiet.

BTW, este mi napadlo, ze miesto kolesa mali radsej doriesit polohovanie noh a hned by to bol trhak.
Myslim, ze 2012 nezacne rovnakymi cenami, bude trochu vyssia, ze akoze novina vylepsena a pojdu dole tak na jesen a to cakat dovtedy nebudem

84matulik
24. nov 2011

@tehula ahojky ty máš ABC???? Ja nad ním uvažujem, ale dvojičkový...si spokojná??? veľmi sa mi pozdáva ABC design zoom....vyzerá super....ty máš ktorý?????? díííík

tehula
24. nov 2011

@84matulik ja mam condor 6S. No poviem ti tak. Ozaj zatial ziaden kocik mi nepripada uplne idealny a tento ABC zas bol asi najlepsou volbou a za tu cenu. Takze ano, spokojnost bola, no zas ma relativne siroke rozpatie kolies, co je sice super pre vozenie aj kvoli nakupnemu kosu, kde som teda dokazala odviezt aj 12kilovy nakup, ale zas zaberie mi skoro cely kufor v aute.
Uz ozaj zhanam nieco skladnejsie, ale zas nie, ze mat 2-3kociky, preto nad BJMC uvazujem, aby som ho mohla vyuzit ako opat jediny kocik

tamichloe
24. nov 2011

@tehula to si aj ja myslím,že bude vyššia cena a na jeseň pojdu dole...no vtedy ho už riešiť nebudem...

tamichloe
24. nov 2011

@zajo79 to len @frlka mala vadný kus.....inač to tu baby nepísali...jedna čo ho použila v zime v trochu snehu...