Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 no dufam, ze bude taky krasny aj nazivo 🙂 urcite pridam, velmi sa tesiiiiiim. do bjcm som zalubena uz od leta a do fialoveho odkedy je v ponuke. a ani som nesnivala, ze budem mat aj fusak 🙂 Bianka to bude mat ako vianocny darcek od starych rodicov. esteze to nechape 😅 😀
Ahojte,uz davnesie som slubila foto nasho baby Jogger 🙂 Nakoniec som kupila aj fusak,ale musim povedat,ze az taka nadsena z neho nie som...neviem ako vy,kto ho este mate...na moj vkus sa dost smyka ked tam maleho davam a navyse,v strede ako je vyrez na to putko na skladanie,sa zacal trhat,zrejme to suvisi aj s tym smykanim...
Povodne som chcela kupit aj tu tacku,ci ako sa to vola,no docitala som sa,ze je dost vysoko a dietatko ju ma az takzer pod bradou..tak som kupila madlo a s tym som spokojna,da sa nastavit,takze ok 😉
@lubinka26 hm,ved mozno tebe sa bude pozdavat viac 🙂 Inak,ten fusak nie je ani velmi hruby,neviem ci si ho videla nazivo,ja nie,len som z netu objednala...to mi ale az tak nevadi, mam este Emitex fusak,takze ked bude vacsia zima,napracem tam ten
Sorry za tu foto,neviem preco mi ju nahralo otocenu🙂
@tamichloe pozerám že si skúsená matka troch detí... moja odpoveď je: madlo netreba 🙂 mám trojkolku BJ, na tie diery pre madlo som uväzovala hračky na červenej šnúre (nejdú vyhodiť 🙂 ), nejaký čas som dávala kus horolezeckého lana, ale nejak sa toho synak ani nepridŕžal... môžem Ti ho poslať
@tamichloe ja som myslela ze fusak sa smyka,onak maly bez neho nie,s tym nemam vobec problem 😉 to polohovanie som si aj ja myslela ze bude problem,ale poviem ti,e je to uplne ok podla mna...zrejme tym,ze tie nozicky mu nevisia v podstate,ale ma ich lytkami oprete,ak chapes co myslim.. 🙂
@tehula ja som na amazone kupila taku tasku co je povodne na autosedacku urcena,takze je fakt priestranna a kludne tam napchas aj bundy napr. a stala 13£.
dievcata prosim vas a bjcm sa da dat do akeho lahu ... uplne nalezato sa asi neda ci? pytam sa kvoli tomu ci aj na druhe baby zuzitkujeme ... alebo budeme musiet dokupit vanicku. je ta chrbtova opierka stabilna? lebo ja mam doma taku prenosnu tasku a ta ma vystuzeny chrbatik ... ze ci by sa to dalo nejak skombinovat 😅
buduci tyzden mi ma kocik dorazit jaj som zvedavaaaaa 😀
@elixia a vies aky konkretne ma ta prenosna taska rozmer? lebo ja kupujem casto na nemeckom amazone a tam ich maju viac len tie rozmery sa mi nezdaju ... snad do tej najvacsej cervenej by sa narval ale asi len tak tak http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_D...
a treba dokupit madlo alebo radsej pultik co je lepsie?
a plastenku nejaku lacnu kde kupim viete niekto poradit?
dakujem vopred za vsetky odpovede 😉
@brulka da sa dat uplne do lahu,tu v UK sa dokonca odporuca uz od narodenia 🙂
madlo je fajn,ale da sa v pohode aj bez neho existovat...pultik nemam,lebo som sa docitala,ze je dost vysoko,ze dietatko ho ma az pod bradou kdesi,tak som nakoniec nekupila.
tasku mam tuto
http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Car-Seat-...
rozmery ti nepoviem,ale je fakt obrovska 🙂
Kolko u nas stoji original prsiplast na bjcm? ja mam jeden zvysny,zatial neviem ci ho predat...
P.S.fialovy je uuuuuplne najlepsi 😉

@lubinka26 super,fialový je krásny,hoď potom foto,taký tu ešte nebol 😉