icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
28. nov 2011

@lubinka26 super,fialový je krásny,hoď potom foto,taký tu ešte nebol 😉

lubinka26
28. nov 2011

@lucula73 no dufam, ze bude taky krasny aj nazivo 🙂 urcite pridam, velmi sa tesiiiiiim. do bjcm som zalubena uz od leta a do fialoveho odkedy je v ponuke. a ani som nesnivala, ze budem mat aj fusak 🙂 Bianka to bude mat ako vianocny darcek od starych rodicov. esteze to nechape 😅 😀

elixia
28. nov 2011

Ahojte,uz davnesie som slubila foto nasho baby Jogger 🙂 Nakoniec som kupila aj fusak,ale musim povedat,ze az taka nadsena z neho nie som...neviem ako vy,kto ho este mate...na moj vkus sa dost smyka ked tam maleho davam a navyse,v strede ako je vyrez na to putko na skladanie,sa zacal trhat,zrejme to suvisi aj s tym smykanim...
Povodne som chcela kupit aj tu tacku,ci ako sa to vola,no docitala som sa,ze je dost vysoko a dietatko ju ma az takzer pod bradou..tak som kupila madlo a s tym som spokojna,da sa nastavit,takze ok 😉

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 teraz citam,ze si kupila fialovy,podla mna je najkrajsi zo vsetkych,velmi dobry vyber 😉

lubinka26
28. nov 2011

@elixia dakujem, aj ty mas dobry vyber :D skoda, ze to s tym fuskom si nenapisala skor 😖

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 hm,ved mozno tebe sa bude pozdavat viac 🙂 Inak,ten fusak nie je ani velmi hruby,neviem ci si ho videla nazivo,ja nie,len som z netu objednala...to mi ale az tak nevadi, mam este Emitex fusak,takze ked bude vacsia zima,napracem tam ten
Sorry za tu foto,neviem preco mi ju nahralo otocenu🙂

lubinka26
28. nov 2011

@elixia a foto s fusakom nemas nahodou? za kolko a odial si kupovala?

lubinka26
28. nov 2011

@elixia no ved nevidela a pred ani nie hodinou som potvrdila objednavku. ja iny fusak mat nebudem, si ma doooost nastrasila 😅 😢

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 takuto len mam...ja som vsetko kupovala tu v UK,takze ti asi velmi nepomozem 😒

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 joj,to ma mrzi,to som nechcela...len som napisala svoju skusenost,ale ako vravim,ty mozno budes spokojna..a ak nie,ved sa fusak da vratit ci nie?

tak ta foto teraz 🙂

lubinka26
28. nov 2011

@elixia a co vyjde v UK? ja radsej ani nenapisem, kolko vyjde tu. 😒

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 myslis fusak kolko vyjde ci cely kocik?

lubinka26
28. nov 2011

@elixia ta strecha je bombovaaaaaaaa... tak dufajme, ze nebude tuha zima a na rok bude urcite stacit. ale som sa ukludnila 😀

haloooo, ma este niekto fusak??? skusenosti?

marges
28. nov 2011

@tamichloe pozerám že si skúsená matka troch detí... moja odpoveď je: madlo netreba 🙂 mám trojkolku BJ, na tie diery pre madlo som uväzovala hračky na červenej šnúre (nejdú vyhodiť 🙂 ), nejaký čas som dávala kus horolezeckého lana, ale nejak sa toho synak ani nepridŕžal... môžem Ti ho poslať

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 hej strecha je uplne super,ked zaspi,stiahnem mu ju dole a ma intimco 🙂 a aj do lietadla je to super kocik,ja som si k nemu kupila aj tasku na prenasanie (ale nie original BJ),aby mi ho neznicili pri nakladani a absolutna spokojnost.

lubinka26
28. nov 2011

@elixia no vratit asi nie, maju taku akcosku, ze za kazdych 50€ odrataju 5€, takze kocik, madlo, fusak + postovne vyjde 285€. kolko vyslo vsetko teba? urcite polovicu 😝

elixia
28. nov 2011

@lubinka26 no to vobec nie,ja som kupovala postupne,kocik bol 190 v akcii ze raincover zdarma, ten inak stoji 20£, madlo som kupila pouzite za 23£ a fusak za 40£ tusim..takze dokopy hadam aj viac ako ty 😀

tamichloe
29. nov 2011

@elixia ahoj,ja tiež už dlho vaham nad bcjm fialovym....nevadi malemu že nožičky sa nedaju polohovať??no to že sa šmyka na ňom,už to tu baby pisali,aj to ma nejako odradza ☹ ☹ ,novinka 2012 ma mať plyš na sedadle...

tamichloe
29. nov 2011

@lubinka26 inač ten fusak aj na shope píšu že je mini...

lubinka26
29. nov 2011

@tamichloe ja som si myslela, ze fusak mini znamena, ze bjcm mini... tak ale uz to je jedno...

tamichloe
29. nov 2011

@lubinka26 ja som ti to aj chcela večer pisať,no musela som utekať za malou,tak som hned pc vypinala...

lubinka26
29. nov 2011

@tamichloe si zlata. akurat citam temu, ze sa viacere fusaky smykaju. nieco vymyslime s maminou 🙂 no som zvedava, kazdopadne.

tamichloe
29. nov 2011

@lucula73 @frlka baby aj Vam sa deti šmykali v bcjm?no mne sa v športovom z 3komb.mala šmyka a nerada by som mala ešte jeden taky kočik..a nevyriešila to ani podložka u nas... 😠

tehula
29. nov 2011

@elixia aku znacku tej travel bag si kupila na bjcm? Som pozerala, ze origo stoji 30libier. Plus posta este by pre mba vysoka bola.

lucula73
29. nov 2011

@tamichloe no bez fusaku sa isto nešmýka,tam sa super sedí podľa mňa,s fusakom neviem...............ale mne sa malý šmýka aj v concorde,s fusakom.........bez fusaku nie 😝

elixia
29. nov 2011

@tamichloe ja som myslela ze fusak sa smyka,onak maly bez neho nie,s tym nemam vobec problem 😉 to polohovanie som si aj ja myslela ze bude problem,ale poviem ti,e je to uplne ok podla mna...zrejme tym,ze tie nozicky mu nevisia v podstate,ale ma ich lytkami oprete,ak chapes co myslim.. 🙂

@tehula ja som na amazone kupila taku tasku co je povodne na autosedacku urcena,takze je fakt priestranna a kludne tam napchas aj bundy napr. a stala 13£.

jessicax
29. nov 2011

@tamichloe mne sa maly v bjcm trocha smykal ale preto lebo ja som ho chcela mat uplne hore ked lezal aby mu neviseli nohy ale aby ich mal pekne rovno. Nechala som si usit podlozku a bolo po probleme 🙂

brulka
29. nov 2011

dievcata prosim vas a bjcm sa da dat do akeho lahu ... uplne nalezato sa asi neda ci? pytam sa kvoli tomu ci aj na druhe baby zuzitkujeme ... alebo budeme musiet dokupit vanicku. je ta chrbtova opierka stabilna? lebo ja mam doma taku prenosnu tasku a ta ma vystuzeny chrbatik ... ze ci by sa to dalo nejak skombinovat 😅
buduci tyzden mi ma kocik dorazit jaj som zvedavaaaaa 😀

@elixia a vies aky konkretne ma ta prenosna taska rozmer? lebo ja kupujem casto na nemeckom amazone a tam ich maju viac len tie rozmery sa mi nezdaju ... snad do tej najvacsej cervenej by sa narval ale asi len tak tak http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_D...

a treba dokupit madlo alebo radsej pultik co je lepsie?

a plastenku nejaku lacnu kde kupim viete niekto poradit?

dakujem vopred za vsetky odpovede 😉

brulka
29. nov 2011

@elixia ten fialovy je fakt super po ciernom najlepsi 😵

elixia
29. nov 2011

@brulka da sa dat uplne do lahu,tu v UK sa dokonca odporuca uz od narodenia 🙂
madlo je fajn,ale da sa v pohode aj bez neho existovat...pultik nemam,lebo som sa docitala,ze je dost vysoko,ze dietatko ho ma az pod bradou kdesi,tak som nakoniec nekupila.
tasku mam tuto
http://www.amazon.co.uk/Sunshine-Kids-Car-Seat-...
rozmery ti nepoviem,ale je fakt obrovska 🙂
Kolko u nas stoji original prsiplast na bjcm? ja mam jeden zvysny,zatial neviem ci ho predat...
P.S.fialovy je uuuuuplne najlepsi 😉