Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
tak problem so smykajucim sa fusakom je vyrieseny 🙂 ked prevleciem aj tu pasku, s ktorou sa sklada kocik, tak sa fusak nesmyka. velmi sa tesim 🙂
a radsej pisme o Elite do temy "Baby Jogger Elite" - uz je taka na Fore MK, aby admin. nezrusil tuto BJCM
presny nazov temy ELITE na MK je "Kočík Baby Jogger City Elite alebo Summit XC?" 😉
Baby, ak chcem BJMC stvorkolku, ktory emitexovy nanoznik kupit? Su 3druhy, Na trojkolky (to bude asi teda male), a dva druhy na 4kolky, jeden s limcom, druhy taky iny....neviem aky je system uchopenia.
Co odporucate?
@tamichloe http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9567718&tab=1
toto je on ale v skutočnosti je ovela krajší tá fotka je hrozná, musela som síce o kúsok predlžiť gumičky ale som spokojná
@lucula73 ano mam,som sklamana z tej farby(vybalovala som ho v potme),včera prišiel,tak to predychavam,no da sa vymeniť farba do 14dni...no a dnes som s nim vyšla na denne svetlo von..a ta farba je krasna....je to užasny kočik,super sa s nim chodí,no moje golfky su oproti nemu nemotorne,strašnééé...zatial ho skušam len vo vnutry,kedže rozmyšlam,či zamenim za fialovy...no teraz leti fialove,takže na jar určite budu same fialovee kočiky 😀 😀 😀 tak si ho asi nechám
@tamichloe mne sa stalo presne toto isté s tou červenou...vnútri v obchode sa mi videl taký tmavý,reku fajn,pre chlapca bude super....a vyšla som s ním von a kočík úpln inej červenej,taaký rozžiaarený,skoro ma piclo,nemohla som si na tú farbu zvyknúť........alem pre holku myslím že je v pohode........
Fialová je teraz dáka in 🙂
@lucula73 no,je to zaujimava farba 😀 ,ale je velmi kvalitny ten kočik,to hned vidno,aj material,proste je bohovsky..ale na moj vkus,je dosť ťažky podla mňa.......asi nechcem ten fialovy,o budu mať všetci na jar.... 😵 😵 škoda,že si ho predala...je suprovy...akurat že musim šiť druhu fusakodeku,treba mi jednofarebnu,tato je taka mix 😉 🙂

@tamichloe lebo sú tam pásy....a keď dáš klasickú podložku,bude v tom mieste trošku ohnutá,skrčená,preto tá baba to ušila presne na mieru 😝