Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@majka_k ja som kupovala nedavno a tiez mam opierku tvrdu. myslim, ze pre 7-mesacne babo sa da kocik kludne pouzivat 🙂. a fusak kup urcite radsej sedy alebo cierny ... lebo ak kupis fialovy a nebude to podobny odtien fialovej akej je kocik, tak to bude skarede ... tazko sa trafia dve fialove aby to pekne vyzeralo 🤐 ale to je len moj nazor - rada 😉 a kocik je super 😵 uz mame za sebu dalsie prechadzky a paci sa mi coraz viac (na zaciatku som mala zopar pochybnosti 😀 ) dnes si v nom dcerka super pospala, bola som na nakupoch, jej som stiahla striesku mala tam svoj klud a tmu a dala si slofika kym som ja nakupila co bolo treba. ta strieska je jednoducho genialna 😀
Ahojte, pridavam sa do klubu. Objednala som cierny bjmc stvorkolesovy aj s madlom. Budem don pouzivat cierny kaiser. Kedze aj iny kocik mam cierny nemusim spekulovat s doplnkami.
Buduci tyzden by mal dojst, uz sa neviem dockat
@tehula vitaj medzi nami 😀 majitelkami BJCM 😉 ja mam tiez cierny ale trojkolku ... moja rec co sa tyka farby 😀 do ciernej sa vsetko hodi ... vsetky farby od vymyslu sveta 🙂 ... ked ti kocik dojde tak daj vediet ako sa paci.
a este mimo temu, prosim ta ohladom nausniciek co si zistila? kde sa v BA daju najlepsie nastrelit? aj planujem dat dcerke 🙂
ja som mala aj bjcm a ma makku chrbtovu opierku a aj tu sedaciu cast... a pisem, je to kazdeho vec a kazdeho nazor, ale ja by som svoje 7-mesacne dieta do kocika, ktory nie je reverzny, nema polohovanie noziciek a ma makku opierku a sedaciu cast nedala...
Baby a nieste niektora z vychodu? 😕 neviete kde najblizsie sa da kuk na zivo BJCM ?
@majka_k
@tilly ahojte,ja mam tiež bcjm,červený,je nadherny...chcela som tiež fialovy,no na jar bude mať každí fialový kočik 😀 😀 😀 ,no a čo sa týka tej opierky chrbtovej,je fakt mekka...a polohovanie nožičiek nie je.,myslim si že pre 7m,nie je vhodny...my ho mame zatial ako druhy kočik do auta,3komb.mame doma...na jar ju chcem predat,tak koncom marca..a to už bude mat mala15m....teraz ked som ju tam posadila,aj dviha nožičky hore,akoby jej vadilo,žee ich ma dole 😵 ...chystam sa kupit nanožnik,univerzalny,jed bude na jar chladnejšie,nahodim ho na fusakodeku...teraz mam čierny fillikid a je to super,aj to pekne ukaže..plaštenku mam univerzalnu a je suprova,ako odtial 😵 😵
@tamichloe
@kaja79
ahojky dievcata tak ja som sa rozhodla pockat este, som si objednala tento http://britax-romer.cz/zbozi/produkt-728/britax... predsa len je vhodnejsi pre moju dcerku a BJCM kupim o rok 😀 😀
a dievcata neviete mi poradit kde kupit nejaku lacnu univerzalnu plastenku a popripade aj nanoznik? dakujem 😵 😵
@tilly @tamichloe baby vam sa zda naozaj ta opierka makka ???mne sa zda makka sedacia cast to ano ale ten chrbatik je predsa vyztuzeny, nie je to ako v hojdacej sieti ... ja neviem mne sa napriklad nepacia az tak velmi kociky ktore nemaju chrbtovu cast + sedaciu cast + nozicky v jednej rovine. napriklad zapp alebo aj mnozstvo inych kocikov ... bo tam si deticky poriadne tie nozky nevystru ale maju ich stale ohnute v kolene ...a na niektorych kocikoch dokonca v pravom uhle. mne BJCM pride v tomto pre starsie deticky pohodlnejsi ako napriklad ine golface lebo tam nemaju predsa len nohy v pravom uhle ale v takom prijemnejsom na spinkanie 😉 hlavne teda tie velke. mne sa moja napriklad do BJCM zmesti este tak ze ma nozky este velmi pohodlne vylozene kedze chrbtova opierka je velmi dlha. ale ved kazdy ma svoj nazor a aj skusenosti robia svoje toto je moj 4 kocik ale pozerala som dnes album @tilly waw a skoro som odpadla 😀 ty mas teda za sebou riadne skusenosti kocikove 😵 nemala si nahodou aj gesslein buggy F4 ??? ja som vahala medzi BJCM a prave F4 kou 🙂
@tilly fakt su tvrde? lebo prave ta buggy F4 ma odpruzene vsetky 4 kolieska myslim a ked sa zlozi na placku tak je vyssi ako bjcm to je fakt ... to som videla to je taky kopec a BJCM je taka placka placata 😀 v tom je asi bezkonkurencny a aj v tej strieske malo kocikov ma taku fantasticku striesku 😉. ty uz bjcm nemas?
@brulka F4 nema odpruzene vsetky 4 kolesa, len zadne, kebyze gesslein na svojich kocikoch odpruzi vsetky 4 koleta, tak by som ho z ruky nedala... mala som F2 a nadherne pruzil, ale len zadne kolesa, resp. ked tam boli nahodene vsetky 4 velke kolesa (ale to bola klasicka 4kolka s velkymi nafukovackami, cize nemotorne, neotocne predne kolieska) a ked sa tam nahodili predne otocne male kolieska, tak tie boli strasne tvrde... inak to bol naj naj naj kocik, to ze bol nespratny mi neva, aj mm aj ja mame velke auta...
bjcm uz nemam, mam elite 😉 elite je ovela lepsi, ale aj menej spratny a tazsi, co mi neva 😉
čaute kočky,
no čítam,čítam,ale teda mne sa práve zdala tá chrbtová opierka až moc tvrdá,práve preto sme tam mali podložku,aby to bolo malému makšie,fakt neviem,ako može niekto napísať,že je makká.....ona je po bokoch pohyblivá,lebo je tam len šušťák,ale určite nie je mäkká 🙂
@tilly @majka_k @kaja79 @lucula73 dievcata dnes som na prechadzke preskumala detailne nasu opierku a je definitivne uuuuplne pevna 😉 je tam proste vlozena doska takze makka nie je ani nahodou. makka je sedacia cast a to z logickeho dovodu pretoze v tom mieste sa kocik sklapa a a kedze sa sklapa opacne ako ostatne kociky a na celkom malu placku tak sedacia cast musi byt velmi ohybna a preto je makka. je asi mozne ze baby co tvrdia ze chrbatik je makky je starsi model ??? v kazdom pripade bjcm co sa da kupit teraz ma opierku chrbatika tvrdu 😉
@tilly dakujem uz som si pozerala na nete, mas pravdu nema odpruzene vsetky kolieska ... co je teda skoda, ale ziadny kocik nie je idealny vsade sa nieco najde asi 😅, na bjcm by zas mohli dat nafukovacie kolieska a polohovanie noziciek a bol by to ideal 😵 nechapem tych vyrobcov ved staci skonzultovat so skusenymi mamickami a tie by hned stvorili krizenec ideal 😀
@lucula73 ano asi mas pravdu neviem mozno to baby myli ako si vravela ze boky su zo sustaku ale zase tak je to predsa vzdy a na kazdom kociku s nastavovanim polohy chrbtovej opierky ... takze nechapem celkom tvrdenie ze je makka 😅 no nic to snad sme niekomu pomohli kto sa este rozhoduje a nie je si isty 🙂
ahoj dievcence, aj ja uvazujem ze si jogerika kupim, asi na jar . ale rozhodovala by som sa medzi nim a v podstate totoznym britax b mobile, ma ho niektora z vas? papa
no nrvirm ci trojkolku , ci stvor.. obe su super. 🙂
hmm, nie britax b mobile, ale b agile .. :O)

@tilly
@kaja79 mozno ma makku len elite ci?