icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

veronka
20. dec 2011

@brulka
@tilly náhodou som natrafila na túto tému a pozerám že rozoberáte F4 buggy. ja mám tento kočík a naozaj sú všetky 4 kolesá odpružené, na predných sú guľôčkové ložiská

abnka
20. dec 2011

@landrea aký je prosím ťa rozdiel medzi bjcm a britaxom ? šak ja tam žiadny nevidím ! niekto teda musel kopčiť od toho druhého 😕

landrea
20. dec 2011

ano su takmer totozne, len nejaky detailik je iny, ale to celkom bezne vidim , ze rozny vyrobcovia produkuju rovnake, aj bebe confort a maxi cosi maju rovnake modely . neviem ci si predaju navrh kontrukcie, alebo sa dohodnu na nejakych proviziach, ked rovnaky vyrobok ponuknu inemu trhu.aj automobilky to robia :O). oba kociky sa mi pacia, mylim ze joggerik ma vacie koliecka malicko, a na britaxe sa mi paci, ze ma ten poistny cudlik pri skladani, a nie popruztek na boku , a je podla mna taky decentnejsi , ale sledujem to len chvilku a kocicek budem pripadne menit az tak na jar, tak nemam v tom este celkom jasno aky, ale rajdujeme denne autom , sice mi dom vlezie cokolvek, ale s tymto netreba extra manipulovat a je popratany :O))
teraz mam do auta bebe confort loola, a na prechadzky bebe confort high trek.

abnka
20. dec 2011

A čo poviete na toto ? Na americkom ebay som našla bjcm za 199 dolárov (nový) čo je po prepočte 153 eur. Keďže nemám nikoho v amerike, oslovila som "slovenský ebay" ktorí to kúpia v amerike, nechajú dopraviť na svoju americkú pobočku a potom expedujú na slovensko. poplatky by vraj mali stáť 25 dolárov.
Som zvedavá čo z toho vyjde , držte mi palce nech to nie je o*eb kým to neuhradím tak je objednávka nezáväzná, tak uvidíme .....

lucula73
20. dec 2011

@landrea ahoj,už som kdesi čítala porovnanie tých dvoch kočíkov...a vyššiel mi lepšie bjcm,hoci ten agile je možno o kuštek krajší,ako si napísala 🙂 .Čo si pamatám,tak agile má kratšiu chrbtovú opierku a podľa mňa hoeši striešku ako bjcm 😉 .Tá strecha je na nezplatenie v lete,ja som bjcm v lete mala,ale na tom agile je jeden diel priehľadný...podľa mňa to bude vadiť,ak bude svietiť slnko... 😕
A na jar má prísť bjcm na nafuk. kolesách,myslím,že to by mohlo byť super 🙂 ,možno sa ešte k nemu vrátim,ak ma muž nezabije 😠

landrea
20. dec 2011

@lucula73 hmm , no to som veru zvedava, s nafukovacimi. a ta strieska , veru to je hlupost dat to tam, jedine , ze by sme si zheftly ten diel a zazipsli ho tam :O). ja len ze ci ho na sk niekto nevlastni :O)

lucula73
20. dec 2011

@landrea asi nie....frlka ho zháňala,ted a infošky o ňom,ale potom zistila že na SK sa nedováža,ale teraz neviem,či len štvorkolka alebo ktorý...opýtaj sa jej,isto bude vedieť 🙂 ,mne to písala v iP,ale to tam už nemám,som hľadala...

landrea
20. dec 2011

@lucula73 http://blog.wildchildgear.com/2011/09/27/2012-b...
jejo , sa mi zazdalo vo videjkum , ze bude rukovat polohovatelna

lucula73
21. dec 2011

@landrea no mne sa nezazdalo 😀 ........fakt som si to nevšimla 🙂
a tie majú povodné kolieska,ale videla som link kde boli aj s nafukovacími.... 😉
Inak mne tá rukovať nevadila,ja som vysoká,ale nižšie maminy s tým veru možu mať problém.....

kaja79
21. dec 2011

@landrea
@lucula73 bude aj s nastavitelnou rukovatou, este keby tie nozky zapolohovali...tu je link

https://www.youtube.com/watch?v=kylIuLbEGQc
landrea
21. dec 2011

hmm , paradne vylepsenia, len ta cena bude asi hooopla

dosa
21. dec 2011

@kaja79 whaw, polohovacia rukovat je jedine, co mi na nom chybalo, skoda, ze s tym neprisli skor 😖 ja som totiz z tych mensich a rukovat som mala hrozne vysoko...

bebaa
21. dec 2011

Novy fusak vyskusany

kaja79
21. dec 2011

@dosa tak este jedno babo a je sanca aj na novu verziu 😀 😀 😀 .
Ja som dost vysoka, je mi akurat, len niekedy do kopca by som si rukovat dala nizsie. Na predoslom kociku som sa tak rozmaznala 🙂

bebaa
21. dec 2011

@kaja79 to som ani vidiet nemala.... 🙂 🙂 gumene kolesa

abnka
21. dec 2011

@kaja79 tak na ten sa tuším oplatí počkať ! 🙂

Ja som moju objednávku z ebay zrušila, vyšlo to aj s poštou 239 eur. 😖 To poštovné to tam zabilo 😒

abnka
21. dec 2011

Ináč , ako rýchlo sa dostávajú na trh nové ročníky kočíkov ?Na náš trh myslím.

lucula73
21. dec 2011

@abnka myslím že skor ako v maji júni určite nie 😒

kaja79
23. dec 2011

@abnka jaaaj to tak dlho chces cakat 😀 ale vyzeraju dobre.

tamichloe
23. dec 2011

@kaja79
@abnka veru,aj ja som chcela počkat na novinku 2012,no Lenka mi povedala na oroginalshope,že 2011 dorazila v juni,aj to par kusov..ale aj na tej stranke,kde propaguju 2012,tak pišu marec 2O12 no tam,kde ho vyrabaju a kym dorazi na SK, to potrváá 😀 😀

abnka
23. dec 2011

@tamichloe Marec by mi aj vyhovoval 🙂 vtedy sa sťahujeme a potrebujem sa zbaviť tej trojkombinácie 😀
prosím ťa na ktorej stránke propagujú 2012 ? Ja som našla len videá na youtube.

@kaja79 jááááj nechce sa mi čakať, ale očaril ma 🙂 pri tomto dieťati to už bude posledný kočík ktorý si budem môcť dovoliť ☹ tak si chcem vybrať tak, aby som nebanovala 🙂

lubinka26
23. dec 2011

@bebaa odkial mas taky fusak?

bebaa
24. dec 2011

@lubinka26 od jednej baby tu z konika.... je to univerzalny fusak na vsetky joggery 🙂

tamichloe
24. dec 2011

@lubinka26 to je taky ako maš ty,len je čierny... 😵

lubinka26
24. dec 2011

@bebaa
@tamichloe moj nema take pruzky a tento vyzera byt teplejsi.
tami, ako si sa nakoniec rozhodla?

bebaa
24. dec 2011

@lubinka26 asi mas original na baby jogger city mini.....hej, je teply, dokonca sa da dat vnutro dole a je to iba nanoznik...

lubinka26
25. dec 2011

@bebaa
@tamichloe to keby som vedela 😒 ale co uz, kupila som krpatej hruby overal, ked bude moooc zima, bude mat aj overala aj fusak.