Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@kaja79 ja som k druhému rozmýšľala nad teutonkou s tou vkladacou taškou, na pár mesiacov to vydrží a potom bude v športovom. Hoci my sme pri synovi išli do športového až v sedemapol mesiaci, aj to sa mu nepáčilo 😝 ale už sa nezmestil do vaničky..... takže každé dieťa je iné 🙂
Ináč vidím že máš na profilovke manducu - ešte nosíš ? Lebo ja už len sem tam, nevládzem na kríže a celkovo ma to vždy veľmi vyčerpá. Ale malý by sa nosil, keby sa dalo hádam až kým nedostane občiansky....
Ahojte, tak uz skusame bjmc novy. Mame 4kolku. Mala ma skoro 7mesiacov a nezda sa mi zly ten kocik. Opierka je pevna. Ja som niekrore veci uz mala akoby poskladane kef to dorazilo, cixe asi uz vypodlozia opierku rovno. Pouzivam kaiser fusak ziaden problem zatial, na skladanie sa to vyhrnie a hotovo.
Bagile 4kolku son videla nazivo v porovnani s bjmc sklamala. Polohovanie chrbta je horsi patent, strecha sietkova des, chyba tyc medzi zadnymi kolesami, cize nepripoji sa skejt napr. Penove rukovate sa trhaju po case, co msm skusenost. Trojkolky bagile na svk nedostat a dovoz z usa je drahy riadne.
Ja som z bjmc nadsena, pouzivam ho ako druhy kocik. Inak abccko po dedine, no mam pocit ze krpata jevtam upkne nacvakana v tom korytkovom sedeni.
Baby, aku pouzivate plastenku na bjmc, pokial nemate originalnu?
Ja mam doma 3 druhy a moc ani jeden nesedi. Jeden je akoby skor na hlboky kocik, nadpodu guma, cize nie su lepky nikde a na bjmc to dole nedrzi, lebo sa nema o co zahaknut. Potom mam aj inu co zas hore mi s ruckou nepusti.Mam zhanat uni na golface? Ci aky typ? Normalne mi link poslite please. Dakujem
@kaja79
@lucula73 mozte mi please napisat, aka je to znacka? Resp co bolo na obale?
Babyono, ci emitex, ci ivemababy? Bojim sa, ze ak z netu objednam, tak nezistim aky je to patent. Vravim na kocik, kde isli polohovat aj nohy mi sedia vsetky univerzalne, lebo sa to da zahaknut, ale asi potrebujem nat aj dole lepky, ci? Ako sa vam prsiplaste upevbuju? Aj okolo rucky?
@tehula ja neviem čo to je za značka,oni mi to rozbalili v obchode,vyskúšali sme a bolo to dobre,tak som to vzala..naspodu je gumička,ja som to natiahla a tam dolu zachytila o ten spodok...... 😉 ,mám tu kdesi fotku,ale teraz idem preč,potom sa pozriem.....inak ja ju mám,ak chceš,možem ti ju posunúť.....
Dievčatá, v bazáre tu na MK je červený bjcm, už dlho nad ním váham. Kúpili by ste radšej používaný , alebo nový z obchodu ? Čo naňho poviete ?
@abnka kaja má pravdu,za ten čas sa určite nezničil,sa mi vidí,že ten inzerát je tam už dlhšie,či nie?takže asi nebol moc používaný 😉
ja som mužovi zahlásila,že chcem na jar iný kočík,možno taký istý ako sme mali /bjcm/.....tak mi povedal,že len cez jeho mrtvolu 😝 😀 ...tak musím zas vymyslieť plán,ako na to 😠 😀
@abnka teraz som ho kukla,ten kočík je tam už od novembra,možno aj skor....takže určite bol málo používaný....
spýtaj sa,či mu nevrzga predné koliesko......,ja by som ho vzala,ja som mala červený dva týždne 😀 ,predala som ho len preto,že mám chalana..nejak mi k nemu nešiel,keby som mala babu,isto si ho nechám....potom sme mali čierny asi tri mesiace 😉
a možno by znížila ešte cenu....aby sa ho zbavila 😉
@abnka 😀 ............inak baba čo ho kupovala odo mňa,ma tiež chalana...a som s ňou ešte volala potom,že je max. spokojná...hihi.....
Ono tá farba je taaká,bolo to tu písané...vnútri v obchode je taká tmavšia,mne sa videla super pre chlapca...ale vyjdeš von,na svetlo a hlavne na slnko,tak normálne žiarivá červená,úplne iná,inak krásna,no keby som mala babu,tak mi to nevadí 😀
@abnka ahoj,ani ja som sa dlho nevedela rozhodnut medzi červenym a fialovym...no a mam červeny...je nadherny.....nebanujem...na jar budu mat všetci fialoveee...už teraz su premnoženeee......
baby ja rozmyšlam nad tym fusako nanožnikom na joggeri univerzalnym...ste s nim spokojnee..mate ho???
ahojte babenky,Vy ste objednavali tuto tvrdu podložku na chrbatik do bcjm?
http://www.originalbabyshop.sk/vlozka-spevnujuc...

@lubinka26 a je to ta ista cena...ja tiež davam malu aj do overalu aj do fusaku 😵