Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@adrika214 tu maš vzorkovnik http://www.slune-cz.cz/emitex-nanoznik-sport-de...
Ahojte, tak som nakoniec kúpila ten červený bjcm čo bol v MK inzerátoch...... som strašne zvedavá, už cestuje poštou, hádam zajtra dorazí .....
Chcem sa ale spýtať, odkiaľ mám zohnať madlo, ak všetky eshopy píšu že predávajú madlo iba spolu s kočíkom ? Nemáte skúsenosti ?
baby, nie je ten kocik vysoky???? ja som totiz z tych mensich🙂 a zvazujem kupu, len nemam moznost obzriet si ho nazivo. Ako vysoko je rucka?
@lenuschkav ja mam 168cm, cize ziadna zirafa, a je mi akurat na drzanie ta rucka.
@tehula dikes za info🙂 ja mam cca 160, a tak som mala mierne obavy. Ak by si mala vela volneho casu, nechcelo by sa ti premerat, ze ako vysoko je ta rucka od zeme? 😀
ja mam 163 a ručka mi je trošku vysoko.....mam ju akurat do pasu, nova kolekcia už bude mať polohovatelnu 🙂
ták kočík je už doma, je krásny ! viezla som ho z pošty domov, ide super ľahúčko, dobre je ovládateľný. Aj červená je fajn, a to dnes svietilo slnko a nezdala sa mi nejaká krikľavá. Sranda, koľko rôznych názorov na jednu farbu. Som rada že som nekúpila ten fialový, ten sa mi zdá teraz už dosť tmavý.
Teším sa na zajtra kedy si tam drobca povozím 🙂
K rúčke - mám 156 cm a je trochu vyššie ako by som chcela. Ale dá sa aj tak dobre ovládať a nevadí mi to, nie je to extra vysoko.
Jediné negatívum, že trochu sem tam zakopnem o tú spojovaciu tyč medzi zadnými kolesami. Holt mám krátke ruky ☹
@hviezda22 no len cena toho noveho modelu bude tiez o inom;) a ci sa to kvoli rucke oplati tak preplacat...no nefiem nefiem🙂
@abnka ale nemas ruky az tak vysoko, aby to kocikovanie bolo vyslovene neprijemne, vsak? myslim take dlhsie...ze dve tri hodky a tak...vlastne, ked odskusas aj na take dlhe tury, daj vediet;)
@abnka no to ťa obdivujem,ja keby som mala 156cm tak ten kočík asi neukarujem 😀 ,ja mám 180cm a mala som pocit,že mi je akurát...........fakt tam asi chýba pre menšie ppstavy to polohovanie rukovate....
My bývame na kopci,čiže tlačiť kočík do kopca je jednoduchšie,ak máš rukovať nižšie,ale mne to nevadilo,len vravím,pri nižšej postave to fakt može byť problém...........moj názor 😉
@lenuschkav nevšimla som si že sa na to pýtaš,teda na tú rúčku..ale akurát som odpovedala,..........
@lucula73
@lenuschkav pri dlhšom kočíkovaní neviem, ale pri vyšších obrubníkoch a vychádzaní na ne sa musím do kočíka viac oprieť, je to také nepríjemné ale dá sa to, uvidíme ako silno budem musieť zatlačiť pri kočíku s dieťaťom. Ale tak keď sa dá , tak idem po takých zošikmených nájazdoch na chodník .
A na druhú stranu, mám veľmi vysokého muža , cez 2 metre a nechcem aby mi nekočíkoval len preto že sa musí hrbiť 😀 a tento keď chytil tak povedal že tá rúčka je akurát fajn - on má aj dlhšie ruky takže mu to vyhovuje. aj pri našej 3 kombinácii ,ktorá mala polohovaciu rúčku, ju vždy dal maximálne hore , hneď som vedela že aha, chlap držal kočík...
@lucula73 jj, v pohode, citam;)
@abnka dakujem za info, chystam sa ho obzriet aj nazivo a posadit tam maleho, lebo po poslednej skusenosti s autosedackou vieme, ze si vybera predovsetkym on, ze v com bude a v com nebude sediet :D
@lenuschkav 🙂 ,presne tak najlepšie je ak sa kočík vyskúša naživo,len v lete ho takmer nikde nemali,neviem ako teraz 😉

@tamichloe tak to som rada, dufam ze som si dobre vybrala joggera, jednoznacne ten delux, aj ked ten druhy by bol krajsi to odzipsovanie musi byt vyhoda 🙂 a ze tie emitex nanozniky su velmi kvalitne tak uvidime 🙂 , asi potom cierny alebo sivy nejako to dokombinujem a bezovy nieje?ty si ides ten tmavomodry kupit?a nevies ci je niecim plneny ten nanoznik, ci je len taky tenky?