icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

majka_k
28. jan 2012

Baby neviem ktora z vas tu davala ceny ( 240 eur? 😕 ) tak aha kolko bude stat Baby Jogger City Mini 2012 kuk sem aka cena je tu:
http://www.baby.jogger.sk/lang-sk/kocarek-citi-... 😝 😝 😝

lenuschkav
28. jan 2012

@majka_k ja som ho nasla v USA v netovom obchode v prepocte za 190 Eur....len mi zatial neodpisali, ci by boli ochotni poslat ho aj na Slovensko a tiez som zvedava, ze kolko by to stalo. Inak u nas som videla predbeznu cenu este vyssiu, nepamatam si uz na akej stranke to bolo, ale vychadzalo to cez 400 E....

abnka
28. jan 2012

@lenuschkav ja som našla tiež v usa - ale 2011 za (v prepočte ) 124 eur - čo som sa nad ním naplakala a našpekulovala, kým by som ho nejak dopravila domov tak som sa dostala na sumu 240 eur a to som ešte nerátala clo 😔 a takú krásnu farbu mali, aká na sr nie je čierna s modrým pásikom veľmi sa mi páčila tá kombinácia.... 😢 nuž čo už. Ak niekto vymyslí ako za lacno došikovať tovar z USA obchodu, ktorý navyše neshippuje na slovensko , budem rada 😀

lenuschkav
28. jan 2012

@abnka napisala som par obchodom, uvidime, ci vobec odpisu, ked uvidia kam by to mali posielat 😀 😀 😀 😀 😀

tamichloe
28. jan 2012

@majka_k ja si myslim že cena nebude až taka vysoka...to ta babenka pisala do originalshopu a tvrdila,že Lenka jej napisala že taka bude cena 2012...

majka_k
28. jan 2012

@tamichloe bodaj by 😉 ja by som ho hned kupila 😵 😵

tamichloe
28. jan 2012

@majka_k ja som v decembri kupila,nechcelo sa mi čakať,lebo mi tvrdili predajcovia že bude až v juni... 😢

majka_k
28. jan 2012

@tamichloe ja este pockam a mozno kupim az koncom roka alebo az na buduci, totuzto som v decembri kupila novy koc a teda mm by ma asi zabil ak by som zahlasila ze idem do noveho zase... 😅
pockam mozno aj cena pojde dole casom 😉

tamichloe
28. jan 2012

@majka_k no tak to si dobraaa,a aky si kupila??ja som sa rozhodovala medzi bcjm a nunou,no chcela som predat 3komb,takže ,aby bol aj na horšie cesty...no a teraz chcem,tužim aj po nune,je to moje posledne babo a je neskutočna,chcem si ju skusiť,tak "otravujem "mm že aspon použitu,a na jesen by som ju predala,lebo v zime by sa mala nemestila do nej 😵

tehula
29. jan 2012

@abnka ten modrocierny, co pises, som nasla raz aj v nejakom polskom obchode, a pre baby kombinacia ciernoruzovej. Ozaj naaaaaaadherne. Cenovo vysli rovnako ako na SVK, len u mna vyhralo to, ze som jedine 4kolku chcela a hento boli trojkolky. Takze som to na SVK riesila.

@majka_k a kocky, ak mozem aj svoj nazor k tomu GT....mne sa tie nove farby nepacia velmi, su skor vyslovene chalanske. Cakala som, ze aj polohovanie noh bude mat, ked sa to uz spominalo. Inak na nom nevidim az take upgrady, nakolko pre mna polohovacia rucka zasa vobec nie je podstatna a gumene kola tiez nie. Hm, no som rada ze som kupila ten doterajsi model

Inak, kto chcete vidiet nazivo trojkolku, tak ja som ju nasla v samokocikoch v bernolakove. Inak nikde inde ju na predajni nemali. Pisem o lokalite BA.
Potom ho vraj mavaju v aladine v HC, alebo Bambini TT
Vzdialenejsie regiony uz neovladam.

majka_k
29. jan 2012

@tamichloe kupila som Britax-Romer B- smart 3 a som spokojna zatial... 😉
@tehula mne sa tiez viac pacia tieto farby ako GT ale mne vadi rucka ja mam len 164 cm a bojim sa ze ju budem mat vysoko ... neviem mozno sa mylim 😝

tamichloe
30. jan 2012

ahojte,chcem sa podelit s mojimi skusenosťami....ja použivam bcjm ako druhy kočik,čiže v aute a ked ideme do mesta...včera som ho vytiahla u nas po dedine,kedže chcem predat moju 3komb......no a tento kočik nie je absolutne vhodny na zimu,ked je sneh..na ceste mame zamrznuty sneh,neda sa poriadne prejst s kočikom po nom,to predne koliesko je velmi citlivučke a ko ste si všimli to uzamykanie aby sa netočilo,je z velmi jemnučkeho plastu..takže trošku večši tlak na kočik v zime a to koleso sa poškodíí

nana85
31. jan 2012

@tamichloe no na zamrznutom snehu to poriadne natriasa,ale ked bolo teplejsie,sa dalo aj po snehu v pohode,po utlacenom aj po kasi.

lenuschkav
31. jan 2012

existuje vobec kocik, s ktorym by to bolo v zime na snehu a lade v pohode? zatial som sa s takym nestretla:D

lucula73
31. jan 2012

@tamichloe hm..verím ti,my tu máme panelové cesty a ja som sa bála aj po tých chodiť,nech to predné kolečko nezničím.....
ale zas po týchto zamrznutých cestách sa chodí zle s akýmkolvek kočíkom......ak neni dobre odhrabané,tak hotová katastrofa 😠

@lenuschkav tak stará klasika,na nafukovacích kolesách,prejdeš úplne že v pohode......ja som mala pri dcere kočík bambi,taký kombi,vnutri prenosná taška,mal nafukovačky.....ešte že som si ho nechala,malý sa mi narodil v januári,tak som ho dokonale vyyužila,žiaden problém...ale ako šporťák som ho už nechcela,bol starý a nemoderný,čo tam po praktickosti,nie? 😀

tamichloe
1. feb 2012

@lucula73
@nana85 ale včera sme s nim boli v meste,no tam je jednoducho perfetnýýýýýý...baby rozmyšlala som,že či sa nebudu dat zvlašt dokupit nafukovacie kolesaaa...niektore značky to tak maju... 😵 😵

nana85
1. feb 2012

@tamichloe no to by bolo super,keby sa dalo...ale teda ja tomu neverim,ze sa budu dat

tamichloe
1. feb 2012

@nana85 ani ja...no niektore značky to tak majuuu...bolo by to perfetnee...samozrejme,keby bola pristupna cena 😀

tamichloe
1. feb 2012

@nana85 možno keby predajcovia apeluju na vyrobcov,tak by ich určite poslali,ved to bude určite taky istý systeem

wvwvw
4. feb 2012

@nana85 ahoj.ako som sa tu docitala, ty si pouzivala gesslein swift a teraz mas citi mini. My prave teraz uvazujeme nad kupou golfaca a rozhodujem sa medzi nimi dvoma a este icoo pluto. Mozem ta poprosit o tvoj nazor na tieto dva kociky? Ktory je lepsi, kvalitnejsi.... Rada by som totiz mala aj nazor od niekoho kto ich pouziva... Moooooc dakujem

nana85
4. feb 2012

@wvwvw ahoj,no swift by som ti radila ak mas dieta starsie ako 15mesiacov a chodis autom a kocik potrebujes na dovolenku alebo tak sem tam na presun,vobec nie je vhodny na zimu,vyhoda je ze je fakt malicky,ci uz zlozeny alebo aj pri pouzivani,je uzucky prejdes hoci kde,city mini je urcite vhodny aj do toho roka a aj na denne pouzivanie,vyhoda oproti gessleinu je strecha,aj lahsie ovladanie,ale mala nevyhoda u city mini je,ze je siroky(myslim rozchod zadnych kolies)a este co sa tyka kolies ked idem so city mini pocujem ich trocha,nie moc ale predsa, gesslein ide uplne potichucky.neviem ci som pomohla ak sa chces este na nieco konkretne opytat kludne 🙂

lucula73
4. feb 2012

@wvwvw ak ti možem poradiť,tak icoo pluto eeee 😝 ..........kamoška ho mala,ale šiel rýchlo preč,jednak to sedenie bolo také čudné,malej viseli nohy dolu a nedali sa ani položiť na tú opierku,neviem to dobre vysvetliť... a dosť zle sa jej karoval....ona mala 2010,tak neviem či novšie sú nejak vylepšené,akurát viem,že na 2011 je omnoho lepšia strecha,dá sa rozzipsovať,a predlžiť tak o jeden diel.....ale na city mini nemá 😒

zuzikkaa
autor
5. feb 2012

@wvwvw ja som niekde tu na fore citala,ze na tom swifte sa dost rychlo optrebovali kolieska 😒

nana85
5. feb 2012

@zuzikkaa tak podla mna je to myslene tak,ze je na nich vidiet to ze su jazdene,ako na kazdych pogumovanych kolieskach,aj na city mini.povrchovy material na kolieskach je ten isty,ale su rozdielne zavesene na tu konstrukciu,a na gessleine su jednoznacne tichsie tie kolieska

wvwvw
5. feb 2012

ahojte. neviete mi poradit, kde v okoli Trencina by sme City mini mohli vidiet? chceme si ho pred kupou obkuknut.... vdaka

kajca50
7. feb 2012

@wvwvw ja som z okolia trencina mám ho doma ale videla som ho v lete v juzanke teraz neviem ci ho maju...

tamichloe
7. feb 2012

@wvwvw v lete ho mali vraj v PD u Barbory..ja som ho tiež kupovala naslepo...nevidela som ho predtým...a nelutujem

tamichloe
7. feb 2012
tamichloe
7. feb 2012

bude mat ručnu brzdu,večšie kolieska,dlhšiu opierku chrbta,poloh.ručku,dlhšie na nožičky 😵 😵 😵 😵 ...a podla mna tie farby su hroznee ☹ ☹ ☹

wvwvw
8. feb 2012

@tamichloe prave kvoli tym farbam ho my nechceme, no strasne suu 😠