Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@tilly ! 🙄 😀
@tamichloe mm je v pohode, on chce este nechat elite, len mne je to blbe mat doma dva velke sportiaky a k tomu este nieco male na cestovanie... tak on povedal, ze mam kupit mini... ja si stale nie som ista a zvazujem XT...
@frlka tebe sa co viac pozdava? XT alebo bjcm? mam jedno xtcko na ruke za celkom dobru cenu, len si stale nie som ista..
XT je tiez fajn ale BJ je moj favorit uz dlho 🙂 keby sa mi mala chcela vozit v kociku, tak si namiesto jane slalomu kupim summita...
tak já budu mít taky kolekci 2012, tak 2011 je vyprodaná, takže si měsíc počkám🙂 paní tvrdila, že cena bude stejná, tak doufám, že jo🙂 vy už ho někdo máte?
@sheherazada123 kolekcia 2012 ešte nie je v predajniach
holky, mám ho doma, zelený a mám super vychytávku čím vycpat podnožník🙂))polonafoukla jsem plážový míč a nacpala ho tam.Super sedí, neváží nic a když ho vyndám, vyfouknu a je to🙂)))
lucula, ti přišel tak dobrej, že se k němu vracíš?🙂
mě teda trochu zklamalo to manévrování, mám trojkolku, dítě 9 kilo a jednou rukou mi to teda moc nejde☹ jde to jakoby ztuha, to můj x-lander který je těžší se manévruje líp. Ale stříška super, záda super a ten nákupní košík, to je teda luxus🙂
@sheherazada123 ahoj,neotaca sa ti zle to predne dvojkolecko?mne to minule zacalo robit,som ho vybrala,premazala,bol tam aj kamienok,uz teraz zase super
bez zátěže se točí normálně, ale není to namazaný, tak to zkusím promáznout ještě
@sheherazada123 ja som bola veľmi spokojná.............a ten maclaren xt som definitívne dnes vylúčila,tak idem zháňať tento 😉
skús premazať kolečko,daj ho dolu,nastrieka tým wdčkom či akos a to volá a malo by to pomocť,moj mal viac kg a otočila som v pohode 😉
@megg no ono ten bjcm je niečo medzi golfkami a klasickým šporťákom,ale zas odnesieš ho aj jednou rukou a je super skladný.....my sme vlani keď sme šli na dovču,dali dolu zadné kolieska,predne sme nechali a kočík capli do kufra na samý vrch,na všetky kufre a tašky,bola z neho úplne tenká placka,ani sme nevedeli pomaly že ho máme.... 🙂
ja som tak vlani snorila a nič som nenašla,tak som kúpila tento a láka aj aj iné skúsiť,len moj drobec je dosť veľký tak výber značne zúžený 😀

@tilly a čo na to tvoj mm,že bude dalši kočik...moj pri elite povedal že dosť 😨 😨 😨 a ja že nie 😀 😀 😀