icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

tamichloe
22. mar 2012

@abnka tie červene remienky odopni ako tvrdi lucula a v pohode zložíš,nedostala si aj navod?

kucerka27
23. mar 2012

@adrika214 kukala som aj cez tu stranku, a aj tam treba len objedenat a az zaciatkom maja.Ale uz som objednala tu na Mk cez jednu babenku ponukla mi cierny ze jej dcerka sa nechce uz vozit tak som stastnaaaaa. Uz sa nan tesim :o)

bamarama82
23. mar 2012

ahojte kocky, prosim poradte, dnes mi prisiel city mini ale koliecka akoby drhnu vrzgaju taky pocit mam, pomoze wd? da sa dat dole aj predne kolo?
a nemate niektora na predaj pultik-tacku pre dieta? vdaka

lubinka26
24. mar 2012

ahojte. pridavam fotku surodeneckeho kociku bjcm 😀 😀 😀 a este jednu s letnym tuningom 😀

tamichloe
24. mar 2012

@bamarama82 mohlo by ti pomoct WD,a predne sa da zhodit

tamichloe
24. mar 2012

@lubinka26 no suuper..a kto ti šil podložku?

lubinka26
24. mar 2012

@tamichloe konvalinka zo sashe 🙂

tamichloe
24. mar 2012

@lubinka26 aj tebe?čaka sa dlho....aj ja som chcela od nej ,no objednavky berie až po 10,4, je kráásna

lubinka26
24. mar 2012

@tamichloe no neviem o nikom inom, iba na ceskom mmb je jedna a tam vyjde draho a o originaly ani nehovorim 😖 mna este stihla, info o plnom stave hodila na druhy den, ako zobrala moju objednavku. inak v pondelok jej nabehli prachy a v stredu mi pisala, ze je podlozka pripravena k odberu a vo stvrtok som ju mala doma. brat chodi kazdy den cez dedinu, kde byva, tak som usetrila na postovnom.

tamichloe
24. mar 2012

@lubinka26 ale že oni nesmu osobny odber ☹

lubinka26
24. mar 2012

@tamichloe nesmu, ale zistila som si jej mail a komunikovali sme tak 🙂

elixia
24. mar 2012

@zuzanahor. kto ti sil tu podlozku? perfektna je 🙂

tamichloe
25. mar 2012

@lubinka26 aha 😵,vybyv mi u nej protekciu 😀

lubinka26
25. mar 2012

@tamichloe napisala som jej, dam ti vediet, ked odpise 🙂

tamichloe
25. mar 2012

@lubinka26 to važne?ja som to myslela zo srandy 😵 😵 😀 ...ale bude to super...a potom na elite..city mini som už predala 😀 😀

madamecrazy
25. mar 2012

tak uz nam konecne prisel City Mini, vymenila jsem ho za Bugaboo Bee Plus a jsem nadsena!! sice neni tak designovy jako Beecko, ale je naprosto uzasny a ta 4-kolka nema chybu....Miky si v nem vylozene lebedi 😀 a ve skutecnosti je jeste daleko lepsi nez na fotkach....vcera jsme s nim i bruslili a paradni!
jeste dotaz, da se dokoupit samostatny potah a striska? chtela bych ho i v te bezove barve.... psala jsem uz na stranky Baby Jogger CZ a uvidime,co odepisi ;)

lucula73
25. mar 2012

@madamecrazy odkiaľ si objednala a za koľko ti prišiel??

zuzanahor.
25. mar 2012

@elixia objednala som ju cez MMB alebo si si zadaj www.pinkie.cz 🙂

tamichloe
25. mar 2012

@lucula73 ahooj,chceš čierny?

lucula73
25. mar 2012

@tamichloe ak bjcm,tak čierny............zas ma začal lákať maclaren 😀

tamichloe
25. mar 2012

@lucula73 bjcm je super a maclaren je drahýýýýýýýý... a čo mm 😀 😀

lucula73
25. mar 2012

@tamichloe mm ešte nevie o mojich úmysloch 😀 ,načo mu to budem hovoriť,keď som neni rozhodnutá 😝
inak posledný týždeň sme kočík vonku ani nemali,dnes prešiel taký kusisko pešo.ale ku koncu som nadávala,že nemám kočík,bývame dosť na kopci a šli sme ten kopec snáď 45min..........s kočíkom som doma za 10min 😝

tamichloe
25. mar 2012

@lucula73 😀 😀 ja ho vždy pripravujem dopredu,aby nebol v šoku 😀 😀

lucula73
25. mar 2012

@tamichloe mne iba povedal,že mi nedovolí kúpiť kočík.a ja mu na to,že však predám najprv ten čo máme a potom kúpim,pregulal očami a nepovedal nič 😀

tamichloe
25. mar 2012

@lucula73 😀 😀 😀 ach tí chlapi

stazina1
26. mar 2012

@tamichloe
Ahoj.Tak to som mala doma aj ja s chlapom.Najprv som mala chicco,potom valco rebel a to už muž repcal 🙂 a ked som mu povedala,že chcem baby jogger tak už gulal očami a že vraj už neviem,čo od rozkoše.Tak som ho objednala a ked prišiel tak čo už mohol 🙂 Samozrejme,musela som valca predat.Takže teraz mám iba BJ,mala som ho aj cez zimu a už nebudem menit,pretože sa mi osvedčil aj v mraze a snehu 🙂
Pekný deň dievčatá 🙂

pondelnicka
26. mar 2012

môžem sa zamotať do debaty, BJ sa mi už dlhšie páči, tak vás tu všetky študujem... 😵
@stazina1 teraz si ma dostala, ja stále rozmýšľam nad kočíkom, či kúpiť a či by zvládol aj sneh... Takže ho máš vyskúšaný? A máš trojkolku, alebo štvor?

A ešte jedna otázka baby, môj chlap má dva metre, a u city mini nejde polohovať rúčka, nebude to mať nízko? Rozmýšľala som totiž, či nepočkám na ten nový GT, ale zas je drahší, tak neviem, aj keď do terénu asi vhodnejší.... 😒

nana85
26. mar 2012

@pondelnicka ahoj,moj chlap ma 193cm a som sa bala ze ked pojde s kocikom ze bude nadavat,ale povedal ze v pohode,podla mna by mohol mat tu rucku trochu vyssie,ale da sa aj takto,je to tak nejak fajn vymyslene ze aj vyssim aj nizsim sa ide dobre,ja mam166 a tiez sa mi s nim dobre ide.

pondelnicka
26. mar 2012

@nana85 vďaka, ja sa len bojím, že to dopadne ako s golfkami, tam mám výšku rúčky cca 105cm a nadšený nie je.... 😒 Je mu to nízko....

madamecrazy
26. mar 2012

já ho koupila od paní na Mimibazaru, jen dvakrát jetý skoro jako nový, a vyšel mě na 6 tis. ale se zárukou a madlem ;)