Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
ahojte kocky, prosim poradte, dnes mi prisiel city mini ale koliecka akoby drhnu vrzgaju taky pocit mam, pomoze wd? da sa dat dole aj predne kolo?
a nemate niektora na predaj pultik-tacku pre dieta? vdaka
@bamarama82 mohlo by ti pomoct WD,a predne sa da zhodit
@tamichloe no neviem o nikom inom, iba na ceskom mmb je jedna a tam vyjde draho a o originaly ani nehovorim 😖 mna este stihla, info o plnom stave hodila na druhy den, ako zobrala moju objednavku. inak v pondelok jej nabehli prachy a v stredu mi pisala, ze je podlozka pripravena k odberu a vo stvrtok som ju mala doma. brat chodi kazdy den cez dedinu, kde byva, tak som usetrila na postovnom.
@zuzanahor. kto ti sil tu podlozku? perfektna je 🙂
tak uz nam konecne prisel City Mini, vymenila jsem ho za Bugaboo Bee Plus a jsem nadsena!! sice neni tak designovy jako Beecko, ale je naprosto uzasny a ta 4-kolka nema chybu....Miky si v nem vylozene lebedi 😀 a ve skutecnosti je jeste daleko lepsi nez na fotkach....vcera jsme s nim i bruslili a paradni!
jeste dotaz, da se dokoupit samostatny potah a striska? chtela bych ho i v te bezove barve.... psala jsem uz na stranky Baby Jogger CZ a uvidime,co odepisi ;)
@madamecrazy odkiaľ si objednala a za koľko ti prišiel??
@elixia objednala som ju cez MMB alebo si si zadaj www.pinkie.cz 🙂
@tamichloe mm ešte nevie o mojich úmysloch 😀 ,načo mu to budem hovoriť,keď som neni rozhodnutá 😝
inak posledný týždeň sme kočík vonku ani nemali,dnes prešiel taký kusisko pešo.ale ku koncu som nadávala,že nemám kočík,bývame dosť na kopci a šli sme ten kopec snáď 45min..........s kočíkom som doma za 10min 😝
@tamichloe
Ahoj.Tak to som mala doma aj ja s chlapom.Najprv som mala chicco,potom valco rebel a to už muž repcal 🙂 a ked som mu povedala,že chcem baby jogger tak už gulal očami a že vraj už neviem,čo od rozkoše.Tak som ho objednala a ked prišiel tak čo už mohol 🙂 Samozrejme,musela som valca predat.Takže teraz mám iba BJ,mala som ho aj cez zimu a už nebudem menit,pretože sa mi osvedčil aj v mraze a snehu 🙂
Pekný deň dievčatá 🙂
môžem sa zamotať do debaty, BJ sa mi už dlhšie páči, tak vás tu všetky študujem... 😵
@stazina1 teraz si ma dostala, ja stále rozmýšľam nad kočíkom, či kúpiť a či by zvládol aj sneh... Takže ho máš vyskúšaný? A máš trojkolku, alebo štvor?
A ešte jedna otázka baby, môj chlap má dva metre, a u city mini nejde polohovať rúčka, nebude to mať nízko? Rozmýšľala som totiž, či nepočkám na ten nový GT, ale zas je drahší, tak neviem, aj keď do terénu asi vhodnejší.... 😒
@pondelnicka ahoj,moj chlap ma 193cm a som sa bala ze ked pojde s kocikom ze bude nadavat,ale povedal ze v pohode,podla mna by mohol mat tu rucku trochu vyssie,ale da sa aj takto,je to tak nejak fajn vymyslene ze aj vyssim aj nizsim sa ide dobre,ja mam166 a tiez sa mi s nim dobre ide.
@nana85 vďaka, ja sa len bojím, že to dopadne ako s golfkami, tam mám výšku rúčky cca 105cm a nadšený nie je.... 😒 Je mu to nízko....
já ho koupila od paní na Mimibazaru, jen dvakrát jetý skoro jako nový, a vyšel mě na 6 tis. ale se zárukou a madlem ;)

@abnka tie červene remienky odopni ako tvrdi lucula a v pohode zložíš,nedostala si aj navod?