Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@stazina1 vďaka, mňa láka tá trojkolka, myslíš, že tá by zvládla aj sneh? A čo mestská dlažba - kocky, Praha je ich asi plná, zvláda aj natriasanie? Ja som teda na dedine, ale niekedy mám pocit, že mesto je horší terén ako dedina.. 😉
@pondelnicka
AHOJ,TAK TI POVIEM 🙂 JA SOM MALA UŽ SPORTAK TROJKOLKU A VYMENILA SOM HO ZA ŠTVORKOLKU,ONA JE PREDSALEN STABILNEJŠIA AKO 3 KOLKA,ALE to fakt zaleží od teba.Nemožeš od BJ čakat,že ti bude na ceste stabilný ako tažký sportiak,má necelých 8 kg 🙂 ale oproti inglesinám,plikám a pod.golfkám je to luxus,tamtie strašne na kockách rachotia,čož u BJ nie je.Chcela som pre malého niečo stabolnejšie a originálnejčie a BJ bezpochyby je 🙂 ináč,samozrejme,že s malým na kockách natriasa,kočiar nemá dokonalé odpruženie,na zadných nie je iba na predných,ale jemu to nevadí.Fakt záleží od kočiara,čo očakávaš.Ale vyslovene na terén nie je,zvláda kočky,kamenitu cestičku v parku,trávnik a pod.
zdravím, nemám na to číst 67 stran, ale zajímá mě nějaké shrnutí, na co si dát u BJ Mini pozor, já mám BJ City Elite, je perfektní a nehodlám ho měnit, ale sháním pro sestru nějakou dobrou alternativu mezi sporťákem a golfkama a BJ mini mi přijde ideální, jen co se mi moc nepozdává a čeho se trochu bojím je to dvojité kolo vpředu, jak se s tím jezdí? Je to oproti jednokolovým 3kolkám znát? nebo je to jedno? a co odpružení, je taky tak perfektně odpružený jako Elite? samozřejmě vím, že je to kočár spíš jako golfky, do terénu s ním jezdit nebude, ale chci ať je odpružený, tak se na to ptám...
máte už tu někdo tu novinku mini GT? ten mě nadchl asi nejvíc, protože mi přijde jako zmenšenina Elite a na ten já nedám dopustit, ale nikde se zatím nedočítám zkušenosti, tak mě zajímá, jestli už ho někdo máte, přece jen je o 2tácy dražší než klasické mini tak mě zajímá, jestli to stojí za to, nebo je to celkem jedno...
zatím díky za odpověďi a postřehy...
@stazina1 vďaka za odpoveď, takže stabilnejšia je štvorkolka...hmm, má to logiku... 😉 No, musím si to premyslieť... Ako tak však rozmýšľam, tak po vyslovene zlom teréne nechodíme ani teraz, raz za čas spevnená polná cesta, ale to by som prinajhoršom nechala na starých golfkách, tie už majú za sebou aj beh po poli... 😀 Mne sa na BJ páči, že je to fakt ľahký kočík, plánujem s malou občas cestu vlakom, takže by boli v tomto smere ideál.
@pondelnicka Ja sa chystám s malým na pár dní na Slovesko len tak si oddýchnut,pojdeme vlakom,tak vyskušam 🙂 síce manželovi sa to nepáči,bojí sa o nás a dovolenku si chce nechat na leto,ale ja ho spracujem 🙂 verím,že ko vlaku je to idealny kočiar,hlavne ma jednoduché skladanie 🙂
@pondelnicka nemusiš sa vobec bat 3kolky...je to super kočik a vobec nema probleem so stabilitou..vyborne sa s nim chodi..je proste super,do mesta..ale ako hovoriš do zleho terenu nie.....neboj sa toho že ma 3kolesa
@stazina1 však to skladanie a váha viac menej nemá medzi inými kočíkmi konkurenciu, ak teda nepočítam britax b-agile... Tak držím palce s dovolenkou, nech vyjde a cesta vlakom nech rýchlo prebehne... 😉
@tamichloe mňa láka trojkolka hlavne preto, že som ešte trojkolkový kočík nemala, ale zas, radšej sa opýtam skúsenejších, ako by som potom ľutovala.... No a musím myslieť aj na to, že s kočíkom bude často chodiť aj moja mama, keďže stráži malú a golfky priam neznáša, tak či zvládne trojkolku... 😒
Baby, viete mi ešte niektorá zmerať, ako vysoko je rúčka???? Našla som len rozmer po striešku a tá je tuším nižšie aspoň podľa obrázkov, ako je rúčka.... Ďakujeeeemmmm 😵
Ahoj holky,
chtěla jsem Vás moc poprosit o radu. U nás v ČR nějak nemohu najít jediný obchod, kde by měly BJ city mini trojkolku skladem v černé barvě, už je jen fialová, červená a oranžová. Je to u Vás také takové? Případně nemohla bych Vás poprosit o nějaké odkazy, kde bych mohla objednat ? Už jsem zkusila u nás asi vše a není ☹(( Předem děkuji za odpověď.
Ještě jsem se chtěla zeptat, čeká se kol. BJ city mini 2012, ale klasická, nemyslím GT, tak v tom asi nebude kromě barev žádný rozdíl, nebo jo? S tím, že u nás tedy ještě ani nejsou ☹( Děkuji za jakoukoli odpověď,
Ahojte, ja zas riesim to, kda zohnat na SK BJCM 4kolku ale uz vylepseny model 2012...
🙂)) Ta by u nás byla, poku je to tedy ona ... http://mimi-vyskov.com/13883-baby-jogger-kocare...
@lumimka našla som toto http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-kociky/Bab...
síce Česi, ale predávajú na SK 😉
@nana85 Děvčata, děkuji Vám za odpovědi. Obvolala jsem ještě jednou snad 1000 e-shopů u nás a nic, až jsem narazila na paní, která mi pošle BJCM 2012 black příští týden, prý je má z Německa, tak jsem zvědavá, zdálo se mi to trochu podezřelé, ale reference dobré, tak se modlím, aby nikde nebyl zádrhel 🙂
@lumimka jééé, teď jsem si vzpomněla, když už jsem zoufale chtěla objednat 4 kolku, že u nás mají jen jeden jediný kus skladem a to zde, ale je tam psáno kol. 2012, cenově také odpovídá kol. 2012, kol. 2011 u nás byla kolem 6200 a nějaké drobné. 🙂)) http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-mini-bab...
@pondelnicka fiha, nejake nadsadene ceny za modely 2011.
A zde - zasílají na Slovensko http://baby.jogger.sk/lang-sk/content/9-doprava...
No a ta nova 4 kolesova kolekcia ma dvojfarebne strechy? Je aj to sposob odlisenia 2011 od 2012 kolekcie?
Mate tu niektora uz odskusany BJCM z novej kolekcie a viete ich porovnat? Ceny su fakt vyssie, az uvazujem, ci sa oplati investovat. Co vy na to?
Mňa by tiež zaujímalo, kto im tie kočíky kupuje, keď konkurencia ich má lacnejšie.... 😕
Baby, ktoré máte už BJCM a teťúrence vám už chodia, ako riešite zablatené topánky? BJ má "poťah" až dole, dá sa to v pohode vyčistiť?
@pondelnicka s mokrou handrickou to ide a nezostane ani fliacik....udrzba je fakt jednoducha 😀
@kaja79 vďaka 😉 Odfajkla som si ďalšie pozitívum tohto kočíka... 😀
ospravedlňujem sa, ak to tu už niekde je...
BJCM 2011 vs 2012
http://www.strollerguru.com/2012/02/08/video-si...
BJCM 2012 vs GT
http://blog.babygizmo.com/2012/02/baby-jogger-c...
ahojte, pardon ak tu bola uz otazka, ale je tento kocik vhodny aj pre takmer 3-rocne dieta? Dakujem..

@pondelnicka
Ahoj,ja mám štvorkolku,mala som ju aj v zime,žijeme v Prahe a nepočítala som s takou zimou,aká bola.Ale musím povedať,že kočiarik fungoval na jedničku 🙂