icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lumimka
1. apr 2012

Neprihodite sem niektora foto zlozenej stvorkolky? Ta zlozena zaberie zrejme o nieco viac miesta ako trojkolka...

kucerka27
2. apr 2012

@madamecrazy mate nadhernu deku...prosim vas poradite mi kde sa da taka kupit..:O) aj ja cakam kocik BJCM a som nan velmi zvedava dufam ze budeme spokojny..:O)

monda17
2. apr 2012

ahojte, baby bude v 2012 aj BJCM 4kolka nová ? Zhanam čiernu a neviem či mam čakat na nový model ... dakujem

pondelnicka
2. apr 2012

@monda17 o stranu späť som dávala link na malvik.sk, tam majú, ale dostupnosť až koncom apríla...

sheherazada123
2. apr 2012

Tak já mám tříkolku, ale teda stabilní je dost, o tom žádná. Včera s náma jezdila před trávu, ale takovou terénní, hrbolatou, po lesní cestě na které byly kameny a se zaaaretovaným kolečkem v pohodě, až sem se divila. Odpružený je a celkem dobře, takže mi tam ani dítko nelítalo, já jsem spokojená

pondelnicka
3. apr 2012

Baby, nemáte niektorá fialový city mini???? Fialovú teda fakt môžem, ale na fotkách vyzerá dosť tmavo, trochu sa toho bojím, nemáte reálne foto????
@sheherazada123 Si ma potešila, že trojkolka zvládla aj terén a je aj stabilný. Super, vyzerá to, že skončíme pri tej trojkolke.... 😉

lucula73
3. apr 2012

@pondelnicka som to prebehlka a hneď som našla.na str,. 45 máš reálne foto fialoveho 😉

lucula73
3. apr 2012

kočky trojkolka nie že neni stabilná...........ale s trojkolkou treba vedieť jazdiť,je to jedno,či máte bjcm alebo iný kočík.
Ja som mala prvú trojkolu tento kočík a veru kým som prišla na to,akos a s ním jazdí,tak nás sem tam trochu vybočilo.....ale je to fakt o zvyku,potom sme už problém nemali 🙂

pondelnicka
3. apr 2012

@lucula73 ďakujem, ďakujem, ďakujem, tá fialová je krásna... 😵 Tie oficiálne fotky pekne teda skresľujú, realita je iná... 😉 Ja sa tiež trochu obávam tej trojkolky, ale láka ma stráááášne, asi si ho pôjdem niekde do obchodu vyskúšať a potom objednám z netu....

sheherazada123
3. apr 2012

já třeba mám ještě xlandera a ten se krásně a lehce zvedá na obrubník, to citi mini je potřeba víc síly. Ale zase xlander se mi normálně v buse v zatáčce klidně překlopí a spadne, to citi mini mnohem líp sedí, má to jiný těžiště prostě a ač sem měla dřív 4 kola, tak trojkolka naprosto v pohodě a o nestabilitě nemůže být ani řeč🙂 fakt sem nečekala, že dá relativně v pohodě ten terén. Jen teda to kočírování jednou rukou, to mi jde zas líp na xlanderovi, nevím jestli je to kolečkama, že nejsou nafukovací, nebo že je tady dvojíté kolo....to by mě zajímalo.-)

pondelnicka
3. apr 2012

@sheherazada123 myslíš, že trojkolku zvládne aj "staršia generácia" - teda moja mamina? Stráži mi totiž malú, keď som v robote a už teraz je nešťastná, že predávame pôvodný kočík, že ona si už nebude zvykať na ďalší.... 😒

lucula73
3. apr 2012

@sheherazada123 koľko meriaš? 😀
lebo ja som vysoká a problém som nemala s obrubníkmi...a už som to tu písala,tým že kočík nemá polohovaciu rukovať,tak pre nižšie postavy verím tomu,že sa ťažšie manipuluje,ak ho treba nadvihnúť 😉

sheherazada123
4. apr 2012

pondelicka i máma to zvládne🙂) Moje tchýně je dost neschopná a nemá problém🙂) a to je ten typ, že hekala nad xlanderem, co má otáčecí přední kola, že je zvyklá na neotáčecí a houpací kočár🙂)) U prvního dítka i zaaretovávala kola aby se jí netočily, a rpý se jí s tím jezdilo líp - což není možný🙂))) a jakej máš kočár doposud?
lucula já mám 175 cm, ta rukojet je v pohodě, ale klidně bych jí měla ještě výš, ale to nejde🙂) já nemám problém s obrubníkem, jen je třeba více zabrat, nevadí mi to, akorát to jde líp dvěma rukama, než jednou🙂)

pondelnicka
4. apr 2012

@sheherazada123 vďaka, moja mamina bola rovnaká, tiež jej vadili otáčacie kolieska... 😀 Nemám značkový kočík, "len" polský, ale som s ním maximálne spokojná. Len ho posúvam v rámci rodiny a aj tak je už pre mňa veľký a ťažký, keďže malá viac chodí ako sedí v kočíku. Preto hľadám niečo ľahké a skladné aj na cestovanie... 😉 No a môj najdrahší pre zmenu ignoruje golfky, čo teraz používame, pre neho sú krátke, tak potrebujem niečo pre vysokého chlapa... Zatiaľ city mini spĺňa všetko....

lucula73
4. apr 2012

@pondelnicka moj muž má 197cm a v pohode...nesťažoval sa.nehovorím,že by nezniesol trošku vyššie,ale dalo sa 😉

pondelnicka
4. apr 2012

@lucula73 môj má o centimeter menej, 😉 tak dúfam, že tento kočík bude v pohode... V podstate mi nechal voľnú ruku, jediná požiadavka, nech má vyššie rúčku... Škoda, že GT-čko je už cenovo niekde inde, to by bolo ideál (až na tie farby).... 😒

lucula73
4. apr 2012

@pondelnicka na str. 65 je foto..tam vidno ako drží ručku....mohol mať vyššie,ale dočiahol 😀

pondelnicka
4. apr 2012

@lucula73 díky, no, fakt tá rúčka mohla byť vyššia... Ja neviem, prečo nerobia kočíky rovno s polohovacou rúčkou, kooopec problémov by to poriešilo....

tehula
7. apr 2012

@kaska ahoj Kati, ak planujes pre Markusa, ved su rovnako stari skoro, tak ja som v BJMC asi 3x viezla aj Heidi. Normalne si tam aj pospala a meria okolo 96cm, cize ziaden stuplik. Len neviem aku ma ten kocik nosnost, ci 25kg, ci 20... teraz neviem v rychlosti, ale Heidi ma 13kg, cize to problem nebol.

tehula
7. apr 2012

@lumimka myslim, ze Kaja tu davala fotky zlozenej 4kolky. Ja mam tiez 4ku, mozno spravim foto neskor....ale nezabera viac miesta ako 3kolka, ono tie kolesa tam vobec nezavazia....

kaska
7. apr 2012

@tehula jeeej Kika dakujem 😉 😉 myslim, ze ten kocik mas tusim az 30 kg nosnost, ale nie som si sure...chcem ho pre maleho, ale musim ho niekde na predajni vyskusat..

abnka
8. apr 2012

Ahojte dievčatá, ak máte niektorá záujem o červený BJCM , predávam. Je vo výbornom stave, ako nový, má len pár mesiacov. V inzeráte ho ešte nemám, sme u svokrovcov momentálne, ale po sviatkoch nahodím. Cena je tiež priaznivá.

PS : mala som si kúpiť Elite ☹ taký zapadákov, kde sme sa teraz presťahovali, tak jedine žeby som naučila kočík lietať . Nehľadajte v bjcm chyby, len ho nechcem zničiť 😖

PS2: aký iný teréňák okrem Elite by ste mi odporučili ?

lenulik209
8. apr 2012

@abnka Ahoj prosim ta a za aku cenu by si ho predala?

tehula
8. apr 2012

@kaska neviem, ci ich niekde teraz nazivo maju v okoli BA. Skus pozriet do Kocikova v Edenparku, alebo ja som ho kupovala a videla v Samokocikoch v Bernolakove
V najhorsom, ak nezozenies, dame stretko a kuknes si moju 4kolku 😉

tilly
9. apr 2012

@abnka elite je dokonaly, ber ten

lucula73
9. apr 2012

@abnka kúp si elite...aj @tamichloe vymenila bjcm za elite a je spokojná 😉
Ja som tiež predala bjcm len preto,lebo som ho nechcela na našich otrasných cestách zničiť 😒

tamichloe
9. apr 2012

@abnka
@lucula73 veru baby som spokojnáá..je super 😵 😵 skvelý...no1.

abnka
9. apr 2012

@tilly
@lucula73
@tamichloe ďakujem baby, asi siahnem po elite 🙂 fakt som bola s bjcm veľmi spokojná, a elite je na podobnom princípe . Na GTčku ma dosť odrádza, že je to vraj ťažké hebedo a ja som drobná žienka . Ako je na tom elite, ukočírujem ho ? Na bjcm mi vadilo dosť aj tá rúčka nepolovateľná, a pre mňa vysoká.....
@tilly ty si svoj elite predala , som videla inzerát, ale mám dojem že už ho nemáš v ponuke....

tilly
9. apr 2012

@abnka ano, ja som ho vcera predala, elite ma polohovatelnu rucku, ja by som GT3 nebrala, je to tazke hovado, neskladne, neobratne... elite je elegantny, paradny, odpruzeny... fakt je lepsi... aj cenovo

tilly
9. apr 2012

aj pre mna bol elite najlepsi kocik.. je mi za nim velmi luto, ale mam chariota ako sportovy kocik... a ten stal strasne peniaze, tak ho chcem vyuzit