icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

mirkahan
4. máj 2012

@nadenkaaa aj ja som zvedava ale musim pockat asi mesiac ☹

nadenkaaa
4. máj 2012

@mirkahan nebooj to prebehne ako voda🙂 a ides do 4kolky? lebo ja ano 😎

mirkahan
4. máj 2012

@nadenkaaa nie 3kolku chcem vyskusat nieco ine teraz som mala 4kolku tak uvidim ide mi hlavne o to ze sa jednoducho sklada lebo vela cestujem a hlavne sama s drobcom lietadlom tak dufam ze budem spokojna 😀

nadenkaaa
4. máj 2012

@mirkahan ved prave to skaldanie je uzasne a okrem toho ked tam msaly bol v tomto kociku rozvalil sa tam ako kral a to teda je rozhodne z tych vacsich 12,200g a 82cm a este ta uzasna strieska a velky kosik nebolo o com 😀 😀 tak dufam ze budem spokojna rovnako ako s briom 🙂

mirkahan
4. máj 2012

@nadenkaaa urcite budeme spokojne sa tesim nan 😅

zvatzvat
5. máj 2012

@greeny preto som sa pytala na to vrzganie lebo uz som v meste pocula zopar prisernich zvukov ktore vydavali kolieska kocikov,.Mozem sa opytat kde sa da objednat ten super nanoznik? Ja mam original plastenku-zatial nepouzitu a
este sme bez madla.

zvatzvat
5. máj 2012

je lepsie madlo alebo pultik??

pondelnicka
7. máj 2012

@greeny no jaká paráda, ten nánožník, super, tak sa teším, že je fakt dobrý... Ja ho tiež objednám, len ešte nemám kočík.... 😒
@zvatzvat nánožník je odtiaľto, len musíš mať madlo....
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32789380&tab=2

zvatzvat
7. máj 2012

@pondelnicka dakujem za link.prave sa snazim zohnat madlo ale skoro vsade neni skladom ☹(

zvatzvat
7. máj 2012

Aspon ze nam dnes dosiel drziak na napoj 🙂))

qitecek
7. máj 2012

Ahoj holky, viděla jste některá čtyřkolku z nové kolekce 2012 v barvě SAND/BLACK naživo? Myslela jsem, že je tmavě šedá... nebo máte ji vyfocenou v reálu? Díky 🙂

qitecek
7. máj 2012

@pondelnicka to madlo se dá polohovat, že?

qitecek
7. máj 2012

@greeny nepřekáží dětem ten nánožník na madlu? Mohou se přesto chytat? Díky 🙂

pondelnicka
7. máj 2012

@qitecek no, ja kočík ešte nemám, ale niekde som čítala, neviem, či tu, či na emimino.cz, že madlo má viac polôh, ale baby, čo kočík majú, ti určite povedia presne.... 😉 Myslím, že ten nánožník nevadí, ja to beriem, že madlo bude mäkšie na dotyk, tá látka je tam len nejak zrolovaná, tak myslím, že deťom to nevadí....

qitecek
7. máj 2012

@pondelnicka Díky 🙂 a pořizuješ teď pro svou holčičku? Do kdy takhle jezdí v kočárku?

pondelnicka
7. máj 2012

@qitecek no, chcela by som... Ja to potrebujem na rýchle presuny a nejaké to cestovanie... Viac - menej už chodí bez kočíka, len nie vždy máme čas na "výlety", keďže u malej to funguje nasledovne - 5 krokov dopredu - otočka - 10 dozadu... 😀

qitecek
7. máj 2012

@pondelnicka super, chtěla jsem vědět, na jak dlouho ta investice zhruba je 😀

pondelnicka
7. máj 2012

@qitecek no, tak to ti nepoviem, lebo tiež som zvažovala, či to má význam.... 😒 A neviem to doteraz, či je to vlastne dobrý nápad... Ale tak si vravím, kočík sa vždy dá posunúť ďalej, prip. snáď ak bude druhé bábo... 😉

qitecek
7. máj 2012

@pondelnicka to je pravda, zvlášť po tomhle je sháňka jako hrom! Vždy když někdo dal inzerát v mimibazaru, než jsem stihla ten samý den odpovědět, už byl pryč 😀 A to nebyly ani moc zlevněné! 😕

greeny
8. máj 2012

@qitecek uplne v pohode, je to trosku hrubsie ako ten original obal na madlo ale vobec to neprekaza v nicom, ani v skladani

zvatzvat
9. máj 2012

Mamicky poradte prosim kde zohnat madlo na kocik? alebo kde ste objednali vy ???

tamichloe
11. máj 2012

@zvatzvat originalbabyshop.sk ja som objednavala hned s kočikom,lebo baby tu pisali,že samotne madlo potom ťažko zohnať......že len s kočikom...

lucula73
11. máj 2012

@zvatzvat samotné madlo je prakticky nezohnateľné.ja som tiež kvoli madlu brala kočík z originalbabyshopu.
ale skús sa spýtať u Aladina v Hlohovci,tam vraj objedná...ale neviem,neskúšla som,bol to len tip od kamošky vtedy 🙂

zvatzvat
11. máj 2012

@tamichloe ja som originalbaby shop skusala a aj ked tam maju madlo ako samostatny tovar tak mi na objednavku odpovedali ze sa da kupit len s kocikom.ked sme kupili kocik tak som ho kupila za smiesnu cenu este novy s plnou zarukou a z vysackami z obchodu.Predali ho ako nevhodny darcek ale bol bez madla a teraz nam madlo chyba ale dakujem za typ

zvatzvat
11. máj 2012

@lucula73 Dakujem skusim Aladina tam som este neskusala potom dam vediet mozno tu niesom jedina kto sa nahana za madlom 🙂

tehula
11. máj 2012

@zvatzvat skus sa opytat este v kocikove na Drienovej v BA. Ja ked som tam bola kvoli BJMC, tak som sa hned na madlo pytala, ci bude aj to, tak mi pani povedala, ze madla nakupili aj viac na sklad, lebo ze je po nich dopyt, len vtedy nemali kociky, tak som nakoniec objednala inde rovno kocik aj madlo.

tehula
11. máj 2012

@qitecek nevidela som nazivo vobec nic z 2012, ale podla mna to nebude siva, ale skor bezovy odtien

tamichloe
11. máj 2012

@zvatzvat ale určite každy nekupuje kočik s madlom u nich...napiš Lenke meila,že ju prosiš...bla bla....a že ho velmi potrebuješ.....skus..s nimi sa da

lucula73
12. máj 2012

@tamichloe
@zvatzvat nepredá.........ja som vzala kočík od nej s madlom,potom som chcela pre kamošku vypýtať ,akože ma pozná,keď som u nej kupovala,ale nedala mi.....možno fakt po známosti..........niekoho tu nájsť,kto ju pozná 😀

zvatzvat
12. máj 2012

@lucula73 ja som z tohto shopu objenavala pre vecinu mamiciek z nsej dediny a vsetko na moj email...ale to mi teda asi nepomoze