Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
je lepsie madlo alebo pultik??
@greeny no jaká paráda, ten nánožník, super, tak sa teším, že je fakt dobrý... Ja ho tiež objednám, len ešte nemám kočík.... 😒
@zvatzvat nánožník je odtiaľto, len musíš mať madlo....
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32789380&tab=2
@pondelnicka dakujem za link.prave sa snazim zohnat madlo ale skoro vsade neni skladom ☹(
Aspon ze nam dnes dosiel drziak na napoj 🙂))
@pondelnicka to madlo se dá polohovat, že?
@qitecek no, ja kočík ešte nemám, ale niekde som čítala, neviem, či tu, či na emimino.cz, že madlo má viac polôh, ale baby, čo kočík majú, ti určite povedia presne.... 😉 Myslím, že ten nánožník nevadí, ja to beriem, že madlo bude mäkšie na dotyk, tá látka je tam len nejak zrolovaná, tak myslím, že deťom to nevadí....
@pondelnicka Díky 🙂 a pořizuješ teď pro svou holčičku? Do kdy takhle jezdí v kočárku?
@qitecek no, chcela by som... Ja to potrebujem na rýchle presuny a nejaké to cestovanie... Viac - menej už chodí bez kočíka, len nie vždy máme čas na "výlety", keďže u malej to funguje nasledovne - 5 krokov dopredu - otočka - 10 dozadu... 😀
@pondelnicka super, chtěla jsem vědět, na jak dlouho ta investice zhruba je 😀
@qitecek no, tak to ti nepoviem, lebo tiež som zvažovala, či to má význam.... 😒 A neviem to doteraz, či je to vlastne dobrý nápad... Ale tak si vravím, kočík sa vždy dá posunúť ďalej, prip. snáď ak bude druhé bábo... 😉
@pondelnicka to je pravda, zvlášť po tomhle je sháňka jako hrom! Vždy když někdo dal inzerát v mimibazaru, než jsem stihla ten samý den odpovědět, už byl pryč 😀 A to nebyly ani moc zlevněné! 😕
Mamicky poradte prosim kde zohnat madlo na kocik? alebo kde ste objednali vy ???
@tamichloe ja som originalbaby shop skusala a aj ked tam maju madlo ako samostatny tovar tak mi na objednavku odpovedali ze sa da kupit len s kocikom.ked sme kupili kocik tak som ho kupila za smiesnu cenu este novy s plnou zarukou a z vysackami z obchodu.Predali ho ako nevhodny darcek ale bol bez madla a teraz nam madlo chyba ale dakujem za typ
@zvatzvat skus sa opytat este v kocikove na Drienovej v BA. Ja ked som tam bola kvoli BJMC, tak som sa hned na madlo pytala, ci bude aj to, tak mi pani povedala, ze madla nakupili aj viac na sklad, lebo ze je po nich dopyt, len vtedy nemali kociky, tak som nakoniec objednala inde rovno kocik aj madlo.

@nadenkaaa aj ja som zvedava ale musim pockat asi mesiac ☹