Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
No ja viem, ale tu sa bavite o danom kociku, tak preto som si zvolila tuto cestu. Ak niekto chce poslem foto
Ahoj.Chcela by som sa spýtať na rozdiely medzi BJCM a Britax B-agile ak má teda niekto skúsenosť s oboma,bola by som vďačná.Zvažujem kúpu a neviem sa rozhodnúť.Neviem ako je vysoko tá rúčka na BJCM 2012,lebo ja mám len 160cm.Môj syn je dosť veľký tak potrebujeme priestranný šporťák,ľahký,skladný a aby zvládol aj nejaký ten sneh v meste...Ďakujem
@tstatianka ahoj,ja keby že mám 160cm,taak si bjcm nekúpim........ale sú tu kočky čo písali že sú také vysoké a majú ho....
kukám že si z okresu pd,v meste majú aj agile a mali dostať bjcm,asi už prišli,najlepšie by bolo,keby si ich videla....
@tstatianka ja mam 165 cm a pre mna bol kocik vysoky, zle sa mi dvihalo predne koleso, preto bol u nas asi len tyzden ☹ v ostatnych poziadavkach mi vyhovoval. ja uz by som radsej kupila ten novy model s polohovacou ruckou, ten ma aj nafukovacie kolesa, takze uplne idealny do terenu a do snehu... vecna skoda, ze kym prisiel na trh, tak sme z kocika uz vyrastli.
Lucula73,chcela som ich ísť pozrieť ale práve ten jogger nemajú:( tak ešte asi počkám...zatiaľ u mna vyhrával,ale bola by som asi skor za ten štvorkolesový...aj keď trojkolka sa mi páči viac a hlavne farby,nemám z toho dobrý pocit,hlavne v zime a koli stabilite a neviem,či sú zadné kolieska neni potom dalej od seba(koli výťahu)...trojkolku som ešte nemala...no bolo by dobre vidieť ho naživo....
@tstatianka hm,škoda,fakt najlepšie asi vidieť...........ja som mala bjcm a minule som videla ten agile,v červenej farbe,veľmi sa mi páčil............ 🙂
@elly2009 Ahoj prosím písala som ti IP,ak máš kočík ešte aktuány.dík 😀 😀 😀
Hej,mám len nafotim az cez víkend. Nikdy neni svetlo ked prídem domov. Má chybicku krasy
@tstatianka kukni do temy B-agile, neni tam vela popisaneho, ale je tam linknuty odkaz na rozdiely u tychto dvoch kocikoch.
Co sa tyka zadnych kolies a vytahu. Ak si dobre pamatam, rozpatie bolo 63cm, mne krasne vojde do mini sidliskovych a panelakovych vytahov, cize no stress
@elly2009 Ahojky ok..dík máš Ip mailík..budem velmi rada... 🙂 🙂
tehula dakujem,nejde mi to ale zobraziť...no myslím,že už mám dosť informácií.už mi chýba len vidieť ten kočík...škoda,že ho u nás nemajú...dnes idem do predajne a skúsim ich presvedčiť,aby ho zaobstarali 😉
@dosa kukala som video a tem BJCM GT vyzerá byť ešte vyšší a zdá sa mi,že tá rúčka sa dá dať len vyššie...čo je u mňa zbytočné:(
@tstatianka nemyslim si, ze by isla len hore: http://soapextra.com/video/youtube/id/KzLObyYF4Ik
tak baby - novy BJCM GT cakam v utorok alebo stredu - bude konecne doma 🙂 tesime sa
@xlea vdaka za postreh, kedže bývam na dedine, kde chodníky mám kade-tade ako tankodrom...asi budem teda upúšťať od Mclerenu...ale aj BJCM má malé kolieska...zase neskutočná výhoda spojenej rúčky a strieška, tá je jasné perfektná....no uvidím ako sa nakoniec rozhodnem, objednávala si z UK 😕 či SR
@janka46 ahoj ja som mala minulý rok bjcm a teraz mám doma dva dni maclaren,.....bola som vonku síce len dva krát s ním,ale......... bjcm som predala práve kvoli našim otrasným cestám,čo tu máme,lebo som nechcela zničiť tie kolieska....a s týmto maclarenom sa mi ide o moc lepšie ako s bjcm....kolieska má odpružené ,čo je super,bjcm má len predné a s tým sa mi nechodilo až tak dobre,samé panelové cesty ,nie rovnako vysoké...
Uvidím,ako sa mi bude ďalej pozdávať tento mc 😉
inak bjcm je na leto super kočík,tá strecha bola na nezaplatenie...ale aj tento má super strechu a lepšie kolečka,možno viac hrkajú,ale sú to golfky 🙂

@zvatzvat vyskúšaj,nič za to nedáš 😉 ...............daj vedieť,ako si dopadla 😉