icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
12. máj 2012

@zvatzvat vyskúšaj,nič za to nedáš 😉 ...............daj vedieť,ako si dopadla 😉

zvatzvat
12. máj 2012

@lucula73 budem volat v pondelok.potom napisem co povedali a este 17.05.2012 mi budu volat z shopu Prenasedeti... uvydime

elly2009
Odpoveď bola odstránená
lucula73
14. máj 2012

@elly2009 ahoj,však hoď inzerát sem na bazár..........hore klikneš na bazár a zatriediš podla kategorie 😉

elly2009
14. máj 2012

No ja viem, ale tu sa bavite o danom kociku, tak preto som si zvolila tuto cestu. Ak niekto chce poslem foto

lucula73
14. máj 2012

@elly2009 jasné,len veľa báb temu nečíta a neregistrovaný tiež kukajú bazár,tak preto som ti chcela poradiť 😉

tstatianka
15. máj 2012

Ahoj.Chcela by som sa spýtať na rozdiely medzi BJCM a Britax B-agile ak má teda niekto skúsenosť s oboma,bola by som vďačná.Zvažujem kúpu a neviem sa rozhodnúť.Neviem ako je vysoko tá rúčka na BJCM 2012,lebo ja mám len 160cm.Môj syn je dosť veľký tak potrebujeme priestranný šporťák,ľahký,skladný a aby zvládol aj nejaký ten sneh v meste...Ďakujem

lucula73
15. máj 2012

@tstatianka ahoj,ja keby že mám 160cm,taak si bjcm nekúpim........ale sú tu kočky čo písali že sú také vysoké a majú ho....
kukám že si z okresu pd,v meste majú aj agile a mali dostať bjcm,asi už prišli,najlepšie by bolo,keby si ich videla....

dosa
16. máj 2012

@tstatianka ja mam 165 cm a pre mna bol kocik vysoky, zle sa mi dvihalo predne koleso, preto bol u nas asi len tyzden ☹ v ostatnych poziadavkach mi vyhovoval. ja uz by som radsej kupila ten novy model s polohovacou ruckou, ten ma aj nafukovacie kolesa, takze uplne idealny do terenu a do snehu... vecna skoda, ze kym prisiel na trh, tak sme z kocika uz vyrastli.

http://www.hipbabygear.com/assets/images/babyjo...

tstatianka
16. máj 2012

Lucula73,chcela som ich ísť pozrieť ale práve ten jogger nemajú:( tak ešte asi počkám...zatiaľ u mna vyhrával,ale bola by som asi skor za ten štvorkolesový...aj keď trojkolka sa mi páči viac a hlavne farby,nemám z toho dobrý pocit,hlavne v zime a koli stabilite a neviem,či sú zadné kolieska neni potom dalej od seba(koli výťahu)...trojkolku som ešte nemala...no bolo by dobre vidieť ho naživo....

lucula73
16. máj 2012

@tstatianka hm,škoda,fakt najlepšie asi vidieť...........ja som mala bjcm a minule som videla ten agile,v červenej farbe,veľmi sa mi páčil............ 🙂

zvatzvat
17. máj 2012

@lucula73 sorry ze pisem az teraz .Po pondelkovom telefonate som sa dozvedela ze Aladin bude mat madielka aj zvlast skoro az koncom tohto mesiaca treba cakat.. tak uvydim

lucula73
17. máj 2012

@zvatzvat toto vtedy napísal aj mne,ale nakoniec madla neprišli,som ted azvedavá..
Ja som sa už rozhodla,zajtra mi príde maclaren,ten som ešte nemala 🙂

zvatzvat
17. máj 2012

@lucula73 aj ja som zvedava 🙂 jujjj Mac je krasny mne sa paci velmi ale na ten som financne nestacila 😒 paci sa mi cerveny a taky z hviezdami neviem ako sa vola ten konkretny model

matapeto81
17. máj 2012

@elly2009 Ahoj prosím písala som ti IP,ak máš kočík ešte aktuány.dík 😀 😀 😀

elly2009
17. máj 2012

Hej,mám len nafotim az cez víkend. Nikdy neni svetlo ked prídem domov. Má chybicku krasy

tehula
17. máj 2012

@tstatianka kukni do temy B-agile, neni tam vela popisaneho, ale je tam linknuty odkaz na rozdiely u tychto dvoch kocikoch.

Co sa tyka zadnych kolies a vytahu. Ak si dobre pamatam, rozpatie bolo 63cm, mne krasne vojde do mini sidliskovych a panelakovych vytahov, cize no stress

matapeto81
18. máj 2012

@elly2009 Ahojky ok..dík máš Ip mailík..budem velmi rada... 🙂 🙂

tstatianka
18. máj 2012

tehula dakujem,nejde mi to ale zobraziť...no myslím,že už mám dosť informácií.už mi chýba len vidieť ten kočík...škoda,že ho u nás nemajú...dnes idem do predajne a skúsim ich presvedčiť,aby ho zaobstarali 😉

tstatianka
18. máj 2012

@dosa kukala som video a tem BJCM GT vyzerá byť ešte vyšší a zdá sa mi,že tá rúčka sa dá dať len vyššie...čo je u mňa zbytočné:(

dosa
18. máj 2012
xlea
20. máj 2012

tak baby - novy BJCM GT cakam v utorok alebo stredu - bude konecne doma 🙂 tesime sa

janka46
20. máj 2012

@xlea ahoj a môžem sa spýtať odkial si objednávala 😉
ja sa stale neviem rozhodnuť medzi Maclerenom a BJCM.... 😕

6mia6
20. máj 2012

@xlea čakám referencie. Ďakujem

xlea
20. máj 2012

@6mia6 urcite budu 🙂 aj porovnavacie... kedze BJCM obycajny sme mali tiez... tak sa tesime 🙂

xlea
20. máj 2012

@janka46 na nase tereny McLeren by bola cista pomsta 🙂 mne na vsetkych kocikoch chybala taka strecha ako ma BJ - aj preto som si zobrala uz druhy na leto, bo ta strieska je na nezaplatenie...

janka46
20. máj 2012

@xlea vdaka za postreh, kedže bývam na dedine, kde chodníky mám kade-tade ako tankodrom...asi budem teda upúšťať od Mclerenu...ale aj BJCM má malé kolieska...zase neskutočná výhoda spojenej rúčky a strieška, tá je jasné perfektná....no uvidím ako sa nakoniec rozhodnem, objednávala si z UK 😕 či SR

xlea
20. máj 2012

@janka46 objednavala som na SR, z UK by sa mi to moc neoplatilo samej 🙂 ale GT ma lepsie kolieska ako klasika BJCM tak som teda zvedava.... i ked aj BJCM zvladol tieto nase tankodromy i ked koliecka dostali zabrat...

lucula73
20. máj 2012

@janka46 ahoj ja som mala minulý rok bjcm a teraz mám doma dva dni maclaren,.....bola som vonku síce len dva krát s ním,ale......... bjcm som predala práve kvoli našim otrasným cestám,čo tu máme,lebo som nechcela zničiť tie kolieska....a s týmto maclarenom sa mi ide o moc lepšie ako s bjcm....kolieska má odpružené ,čo je super,bjcm má len predné a s tým sa mi nechodilo až tak dobre,samé panelové cesty ,nie rovnako vysoké...
Uvidím,ako sa mi bude ďalej pozdávať tento mc 😉

inak bjcm je na leto super kočík,tá strecha bola na nezaplatenie...ale aj tento má super strechu a lepšie kolečka,možno viac hrkajú,ale sú to golfky 🙂

lucula73
20. máj 2012

@janka46 až teraz som sa dočítala že bývaš na dedine....................tak bjcm si nekupuj.....tie kolečka zničíš 😝
@tamichloe vymenila bjcm za baby jogger elite,práve kvoli tomu,že býva na dedine......