icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

klaudis
4. júl 2011

este otazocka mam fusak od emitexu neviete ci bude pasovat do joggeru?nemate niekto skusenost.dakujem

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 mozno mi ho ani nedonesu dnes.....ale ona mi jasne napisala ze to bude v pondelok :(

lucula73
4. júl 2011

@bebaa no však uvidíš,chceli sme ísť von,ale veď zas prší 😝

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 ja som maleho uspala vo vnutri, ale iba pol hodinku spal, a to zvykne aj dve, von sme nesli, v sobotu som zmokla a prechladli mi prsia, bolia ma, tak sme dnes radsej vo vnutri.

lucula73
4. júl 2011

@bebaa ☹ ,tak sa radšej lieč 😉 ,tu leje ešte viac a treba mi do obchodu,mm príde až večer,ach jaj ☹

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 Uz prisiel...je uzasny 🙂 sestra so svagrinou sli hned kocikovat 🙂 🙂

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 Sla som sa kuknut na stranku originalbabyshop a co tam nevidim??????????? kociky stoja 240 + madlo, a plastenka zdarma!!!!!!!!!! skoro ma drblo...ale tak cierny uz neni....moj bol posledny...ach jaj. a ja som platla 265 aj s dopravou. a teraz ze doprava zdarma...no des.

lucula73
4. júl 2011

@bebaa super,že ho už máš doma,sa vytešuješ,čo?
Inak tie akcie museli dnes nahádzať,lebo ešte v sobotu neboli,to som kukala...no vidíš,v piatok ti mohla dať teda za akciovú cenu,ale čo už,aspoň že máš farbu čo si chcela,lebo čierny trojklesový už vypadol z ponuky 😒

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 vytesujem, uz som bola aj na prechadzke, maly zaspal bez natriasania 🙂 co je dobre....je dokonaly ten kocik, az na to ze sa nedaju polohovat nozicky...
hej, mohla, ale nevadi, kaslat na to...aj tak by som tie peniazky rozflakala.... a zase by som musela cakat na cierny do augusta...

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 vytesujem, uz som bola aj na prechadzke, maly zaspal bez natriasania 🙂 co je dobre....je dokonaly ten kocik, az na to ze sa nedaju polohovat nozicky...
hej, mohla, ale nevadi, kaslat na to...aj tak by som tie peniazky rozflakala.... a zase by som musela cakat na cierny do augusta...

lucula73
4. júl 2011

@bebaa aj my sme otestovali,len tú pláštenku ísť kúpiť,dala som z concordu,ale nesedela dobre, do mesta sa mi nechcelo v tomto počasí 😠 .A to madlo je super,malý celý čas bol na ňom zavesený,on je tak zvyknutý,ani som ho nemusela pripasovať,pekne sedel,mm prišiel domov a kukal ako puk 😠 😀

bebaa
4. júl 2011

@lucula73 matko je este maly na madlo, nedociahne... mm tiez kukal 😀 😀

lucula73
4. júl 2011

@bebaa 🙂

inak mám infošku z toho original baby shopu,lebo som jej písala poďakovanie,tak čierne sú total vypredané na celom SK,až do polovice augusta,možno až konca augusta,majú jeden jediný kus 4-kolesový 😉 ,kto by chcel.... 😀

bebaa
5. júl 2011

@lucula73 aj ja som jej pisala mail, ze DIKY BRONA...a tak som jej chcela napisat, ze PS: dobra akcoska je teraz...

lucula73
5. júl 2011

@bebaa no to si jej mohla napísať 😠

bebaa
5. júl 2011

@lucula73 aaale, uz kaslem na to, mam doma cierny a som spokojna 😀 😀 😀

lucula73
5. júl 2011

@bebaa to je doležité 😉

myzma
5. júl 2011

@klaudis my mame city select a fusak emitex mi sedel do sportovej verzie 🙂

klaudis
6. júl 2011

@mape ahoj chcem len pre info kolko vide tento kocik v UK?dakujem za odpoved

mape
6. júl 2011

@klaudis my sme trafili akciu a kupili sme ho za 190 libier + plastenka zdarma. Tu ceny na strankach neudavaju musis si zavolat a ked si dobre pamatam som obvolavala spolocnosti tak boli ceny v rozmedzi od 210 do 260 libier.

lucula73
6. júl 2011

@mape možno blbá otázka,ale nenmám predstavu,to je koľko na eurá,nevieš?dík. 😉

zajo79
6. júl 2011

@lucula73 krat 1,2 -1,3 mozes ratat...

lucula73
6. júl 2011

@zajo79 dík,tak to lacnejšie ani nevyjde 😕

bebaa
6. júl 2011

Tak pridavam foto mamickam, ktore sa este nerozhodli...kocik je uzasnyyyyyy, Matko sa v nom krasne vyspi, vcera sme boli hodiny po nakupoch, on spokojny len kukal...lahko sa sklada...pridavam aj foto.

bebaa
6. júl 2011

foto som zabudla otocit, tak este raz

lucula73
6. júl 2011

@bebaa nejaký mi je povedomý 😀

bebaa
6. júl 2011

@lucula73 😉 😉

lucula73
6. júl 2011

a tu je náš aj s opičkou 😀

zajo79
6. júl 2011

@bebaa bez tych polohovatelnych noziciek pre 6 mesacne dieta...no neviem....

nepozerala si po bjc elite?

bebaa
6. júl 2011

@zajo79 preco???? ved detickam vysia nohy, je na tom nieco zle????elite, ten bol uz drahy...

zajo79
6. júl 2011

@bebaa mas ho ako jediny kocik?

no vysia..ale trosku starsim.

ale ked je v nom spokojny..tak potom ok.