Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@lucula73 vytesujem, uz som bola aj na prechadzke, maly zaspal bez natriasania 🙂 co je dobre....je dokonaly ten kocik, az na to ze sa nedaju polohovat nozicky...
hej, mohla, ale nevadi, kaslat na to...aj tak by som tie peniazky rozflakala.... a zase by som musela cakat na cierny do augusta...
@lucula73 vytesujem, uz som bola aj na prechadzke, maly zaspal bez natriasania 🙂 co je dobre....je dokonaly ten kocik, az na to ze sa nedaju polohovat nozicky...
hej, mohla, ale nevadi, kaslat na to...aj tak by som tie peniazky rozflakala.... a zase by som musela cakat na cierny do augusta...
@bebaa aj my sme otestovali,len tú pláštenku ísť kúpiť,dala som z concordu,ale nesedela dobre, do mesta sa mi nechcelo v tomto počasí 😠 .A to madlo je super,malý celý čas bol na ňom zavesený,on je tak zvyknutý,ani som ho nemusela pripasovať,pekne sedel,mm prišiel domov a kukal ako puk 😠 😀

este otazocka mam fusak od emitexu neviete ci bude pasovat do joggeru?nemate niekto skusenost.dakujem