Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@zuuzankka hviezda ich sije, su uzasne, stoja 15€ + posta a fakt stoja za to, ja mam od nej jednu podlozku uz 2 roky a stale je pekna
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/slzw/pod...
@tehula Ahoj. chcela by som sa opytat,ktory kocik by bol pre mojho synceka najlepsi?Myslis,ze by som ho mohla kludne vozit v BJCM ked bude mat 4,5 mesiaca?Nieje to operadlo pre tak male dieta velmi makke?A ako to je s opierkou na nohy?Viem,ze sa to neda zdvihnut,tak ako by si to riesila ty?Nechcem aby mal pri spani spustene nozky dole 🙂 Dakujem za vsetky rady
@darksky a teraz mas aky kocik? Lebo ak ti maly neprotestuje, tak by bola vhodna este vanicka rozhodne.
MNe mala protestovala na zac 5mes, tak som ju dala do sportaka, ale do ABC Designu, co mam 2kombinaciu, tak tam bola v lahu v korytku a tvarou ku mne
Na 4,5mes dieta mi BJMC pride dost skoro. Inak opierka je tvrda, baby tu riesili, ze niektore nemali tvrde a museli dokupovat si taku vypodlozku na chrbat za nejakych 7eur. Pri tak malom dietati by tie nohy nevadili, lebo ked ho posunies hore, tak nohy ani pretrcat nebudu. Ale fakt by som este s BJMC pockala tak do 7-8mes.
Nohy mozes inak vypodlozit v tom priestore dekou, alebo vankusikom
@tehula Asi mi nebudes verit,ale maleho vozim uz skoro mesiac v polosede v mojom kociku,lebo je strasne zvedavy a nechce lezat.Musi uz teraz vsetko vidiet.Viem,ze je pre neho priskoro sediet,tak ho davam do takej polohy,aby aspon trosku nieco videl,jeho chrbatik nebol zatazeny a je uplne spokojny.tu je link z mojho kocika... http://www.poloniagloucester.co.uk/content/oglo... ...som s nim uplne spokojna,len mi trosku vadia jeho objemne nafukovacie kolesa.V auguste letime s malym na Slovensko,tak by som chcela najst nejaky sportovy na leto.Myslis,ze by mohol v BJCM tiez napoly lezat,alebo s tym mam este pockat?A ako sa tam da v tom kociku pod nahy dat nejaky vankus alebo deka?To myslis pod tu latku,alebo priami pod nohy?
@tilly to je těžko - každý kočárek má něco a každému zase vadí něco jiného...
concord - má nastavitelnou podnožku na nožky a je možné kama upnout fusak v lehu. U BJ to nejde, jen v sedu.
Mám raděj pěnové madla, jako má concord, to gumové na BJ mi vadí.
já měla všechny kočárky upravené podle svého gusta, takže jsem byla spokojená se všema. S BJ jsem ještě téměř nic nenajezdila a hlavně - s concordem jsem jezdila jen v zimě, takže vím, že se mi tam malá vlezla i s dvěma fusaky (měla jsem tam Jane a v něm ještě kaarsgaren a nebyla jak sardinka). S BJ nás zima teprve čeká (pokud zas nevyměním), takže nevím, jak je na tom s prostorností. Ale malé bylo 1,5 roku.
@lacula73 toto nemyslíš važne? 😕 @tilly @monda17
konkretne tejto mamine som šila do maclarenu, mala sovičkovu latku z dovozu, ktora bola drahšia ako ostatné, na mieru som robila novy strih, na druhu stranu som objednavala latku podľa jej vyberu, dierok bolo 7!, hore boli suché zipsy. A myslím si, že som si mohla vypytať aj 18.
15 euro je za zakladnu podložku, maličku, dlhu 72-74cm, napr. do Nuny
Než podložku ušijem, musím objednať latky, kde platím aj poštovné, každu jednu vyprať, vyžehliť (aby sa potom praním latka nezbehla), vystrihnut, doma bordel, každ den vysavam, snažím sa všetko rychlo ušiť, este rychlejšie poslať, a to už vobec nehovorím o komunikacii, pri ktorej travim asi polovicu času.
Toto fakt nebolo fér! Stačilo sa opytať, mne by to nevadilo 😉
@xlea @monda17 dakujem, ste zlaté
@lacula73 ok, ani ja sa nehnevam, skor ma to prekvapilo. Ale aj moja chyba, dam tam cenu od 15 euro, može to myliť. Ja som napr. za podložku do bugaboo bee plus pytala 20 euro, lebo bola velka a pracna
Dobrý večer Maminečky, prosím neměla by některá z majitelek GT náhodou chvilku změřit délku zádové opěrky??
@hviezda22 Ja som dalsia z velkeho mnozstva vasich spokojnych zakazniciek. Vasu srdieckovu podlozku mame v kociku non stop a stale je krasna - uzasne vypracovana, stale farby, vyborne drzi tvar, nekrci sa. Objednala som si este jednu od jednej sikovnej pani z Ciech a ta sa s vasou neda porovnat (je v nej vatelin a stale sa nam smyka a vobec nedrzi tvar). Este raz moc dakujeme a nech sa vam dari 🙂 Mozem iba odporucit.
Mate niekto novy baby jogger cm gt? Aky je?
Ahoj.Prečítaj si
http://www.emimino.cz/diskuse/baby-jogger-city-...

@hviezda22 prosim vas kde ste kupili tu podlozku?a cena?dakujem 🙂