icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

zuuzankka
12. jún 2012

@hviezda22 prosim vas kde ste kupili tu podlozku?a cena?dakujem 🙂

lucula73
12. jún 2012

@zuuzankka možeš vypodložiť tie nožičky,zvnútraa strčíš do toho priestoru pod nožičkkami daky vankušik alebo deku a celá tá časť sa nadvihne a nožičky mu visieť nebudú.... 😉
a hviezda tie podložky šije,kuk tu na koníku ma inzeráty 😉

tilly
13. jún 2012

@zuuzankka hviezda ich sije, su uzasne, stoja 15€ + posta a fakt stoja za to, ja mam od nej jednu podlozku uz 2 roky a stale je pekna
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/slzw/pod...

renisco
13. jún 2012
tilly
13. jún 2012

@renisco ked ho zrovnas s fusionom, co je lepsie?
resp. hod recenziu na oba

darksky
13. jún 2012

@tehula Ahoj. chcela by som sa opytat,ktory kocik by bol pre mojho synceka najlepsi?Myslis,ze by som ho mohla kludne vozit v BJCM ked bude mat 4,5 mesiaca?Nieje to operadlo pre tak male dieta velmi makke?A ako to je s opierkou na nohy?Viem,ze sa to neda zdvihnut,tak ako by si to riesila ty?Nechcem aby mal pri spani spustene nozky dole 🙂 Dakujem za vsetky rady

tehula
13. jún 2012

@darksky a teraz mas aky kocik? Lebo ak ti maly neprotestuje, tak by bola vhodna este vanicka rozhodne.
MNe mala protestovala na zac 5mes, tak som ju dala do sportaka, ale do ABC Designu, co mam 2kombinaciu, tak tam bola v lahu v korytku a tvarou ku mne
Na 4,5mes dieta mi BJMC pride dost skoro. Inak opierka je tvrda, baby tu riesili, ze niektore nemali tvrde a museli dokupovat si taku vypodlozku na chrbat za nejakych 7eur. Pri tak malom dietati by tie nohy nevadili, lebo ked ho posunies hore, tak nohy ani pretrcat nebudu. Ale fakt by som este s BJMC pockala tak do 7-8mes.
Nohy mozes inak vypodlozit v tom priestore dekou, alebo vankusikom

lucula73
13. jún 2012

@tilly a prečo mňa stála podložka 17 eur? 😠 😠 plus pošta samozrejme....som sa chcela jej opýtať,ale nechala som to tak,akože podložka je super,ale neviem podľa čoho určuje cenu

darksky
13. jún 2012

@tehula Asi mi nebudes verit,ale maleho vozim uz skoro mesiac v polosede v mojom kociku,lebo je strasne zvedavy a nechce lezat.Musi uz teraz vsetko vidiet.Viem,ze je pre neho priskoro sediet,tak ho davam do takej polohy,aby aspon trosku nieco videl,jeho chrbatik nebol zatazeny a je uplne spokojny.tu je link z mojho kocika... http://www.poloniagloucester.co.uk/content/oglo... ...som s nim uplne spokojna,len mi trosku vadia jeho objemne nafukovacie kolesa.V auguste letime s malym na Slovensko,tak by som chcela najst nejaky sportovy na leto.Myslis,ze by mohol v BJCM tiez napoly lezat,alebo s tym mam este pockat?A ako sa tam da v tom kociku pod nahy dat nejaky vankus alebo deka?To myslis pod tu latku,alebo priami pod nohy?

tehula
13. jún 2012

@darksky a nebude mu vadit, ze v BJMC nemoze byt tvarou k tebe?
No ide do lahu, takze v tom problem nevidim. To vypodlozenie pod tu latku som myslela, nie pod nohy priamo. Niekde na prvych stranach to niekto ma odfotene.

tehula
13. jún 2012

@darksky na 18tej strane pozri

darksky
13. jún 2012

@tehula mas mozno nejake dobre linky z youtube z tohto kocika? neviem ci mu nebude vadit sediet opacne,musim vyskusat na starom kociku 🙂

tehula
13. jún 2012

@darksky vyskusaj, lebo niektorym detom to vadi, nevidiet na matku. Ak bude ok, tak potom mozes vyberat farby 😅

renisco
14. jún 2012

@tilly to je těžko - každý kočárek má něco a každému zase vadí něco jiného...

concord - má nastavitelnou podnožku na nožky a je možné kama upnout fusak v lehu. U BJ to nejde, jen v sedu.
Mám raděj pěnové madla, jako má concord, to gumové na BJ mi vadí.
já měla všechny kočárky upravené podle svého gusta, takže jsem byla spokojená se všema. S BJ jsem ještě téměř nic nenajezdila a hlavně - s concordem jsem jezdila jen v zimě, takže vím, že se mi tam malá vlezla i s dvěma fusaky (měla jsem tam Jane a v něm ještě kaarsgaren a nebyla jak sardinka). S BJ nás zima teprve čeká (pokud zas nevyměním), takže nevím, jak je na tom s prostorností. Ale malé bylo 1,5 roku.

monda17
14. jún 2012

@lucula73
tak prečo to tu teraz riešiš ( bez @hviezda22 )a nespýtala si sa jej, že prečo ... !?! Ja som tiež platila 17, lebo mam dlhšiu, tak asi aj ty ...

tilly
14. jún 2012

@lucula73 asi si mala vacsiu 😉 ale ja mam u hviezdy protekciu 😉 mam od nej viac veci a pozname sa aj osobne, je to kamoska...

tilly
14. jún 2012

@renisco hmm, mne zas naopak vyhovuje skor gumove madlo, mas pravdu, tazko sa to recenzuje... ja mam fusiona asi uz predaneho a elite nikde nemaju 😠 tak mi zostava asi len gt....

hviezda22
14. jún 2012

@lacula73 toto nemyslíš važne? 😕 @tilly @monda17

konkretne tejto mamine som šila do maclarenu, mala sovičkovu latku z dovozu, ktora bola drahšia ako ostatné, na mieru som robila novy strih, na druhu stranu som objednavala latku podľa jej vyberu, dierok bolo 7!, hore boli suché zipsy. A myslím si, že som si mohla vypytať aj 18.
15 euro je za zakladnu podložku, maličku, dlhu 72-74cm, napr. do Nuny

Než podložku ušijem, musím objednať latky, kde platím aj poštovné, každu jednu vyprať, vyžehliť (aby sa potom praním latka nezbehla), vystrihnut, doma bordel, každ den vysavam, snažím sa všetko rychlo ušiť, este rychlejšie poslať, a to už vobec nehovorím o komunikacii, pri ktorej travim asi polovicu času.
Toto fakt nebolo fér! Stačilo sa opytať, mne by to nevadilo 😉

tilly
14. jún 2012

@hviezda22 ja viem, mne nevysvetluj 😉 😵
ja ta len odporucam, ja tu podlozku s flisovym zadom uz skoro dva roky kazdy tyzden periem a stale drzi krasny tvar, jasne, ze farby vybledli, ale tvar ma stale a stale sluzi... 😉

hviezda22
14. jún 2012

@tilly dakujem, ved ja viem, že vieš 🙂 😉

xlea
14. jún 2012

@hviezda22 ja mam tiez podlozku od teba - a maximalna spokojnost 🙂 fakt expresne usita, dodana - pri veciach co baby siju som este fakt nezazila take expresne dodanie ako od teba a to uz par veci sitych na mieru mam 🙂

monda17
14. jún 2012

@hviezda22 mne len prišla ta poznamka od lacula73 sprosta (mala písat tebe) ..., tak som rada, že si sa k tomu vyjadrila a uviedla veci (ceny) na spravnu mieru. Prajem vela spokojných zakazníčiek, ku ktorým patrím aj ja 😉

lucula73
14. jún 2012

@hviezda22 ahoj,ja som ťa odporučila už viacerým,ale nikdy som sa nikoho nepýtala,koľko platil za podložku...mne sa podložka páči,toto mi proste vyletelo z hlavy v ten moment....ja sa ani nehnevám a nemienila som tu rozprúdiť žiadnu diskusiu 🙂

hviezda22
14. jún 2012

@xlea @monda17 dakujem, ste zlaté
@lacula73 ok, ani ja sa nehnevam, skor ma to prekvapilo. Ale aj moja chyba, dam tam cenu od 15 euro, može to myliť. Ja som napr. za podložku do bugaboo bee plus pytala 20 euro, lebo bola velka a pracna

tinkalinka
14. jún 2012

Dobrý večer Maminečky, prosím neměla by některá z majitelek GT náhodou chvilku změřit délku zádové opěrky??

petacz
14. jún 2012

@hviezda22 Ja som dalsia z velkeho mnozstva vasich spokojnych zakazniciek. Vasu srdieckovu podlozku mame v kociku non stop a stale je krasna - uzasne vypracovana, stale farby, vyborne drzi tvar, nekrci sa. Objednala som si este jednu od jednej sikovnej pani z Ciech a ta sa s vasou neda porovnat (je v nej vatelin a stale sa nam smyka a vobec nedrzi tvar). Este raz moc dakujeme a nech sa vam dari 🙂 Mozem iba odporucit.

boska79
15. jún 2012

Mate niekto novy baby jogger cm gt? Aky je?

tilly
Odpoveď bola odstránená
boska79
16. jún 2012

@tilly to madlo je aj na mini?