Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
Sit
@boska79 to je dobry napad. nalepit na vankus a na kocik.
@boska79 viem, ze kosik konci trochu dalej, ale keby tam bol poriadne hruby vankusik, alebo taky podlhovasty a zlozeny na polovicu, snad by to bolo dost hrube a zachytilo by sa to tam. alebo ten pidlhovasty by sa sdal tak, ze by sa len polovica dala pod nozicky a druha vy isla ponad ten pasik a kosik. to by sa dalo aj s dekou. neskusala som to a ani nebudem, lebo to nepotrebujeme. musis vyskusat. potom napis, co sa ti podarilo. pomoze to aj inym maminam a aj ja som zvedava. mozno raz to budem potrebovat riesit.
po dovolenke, po 20.8. budem nase gt predavat, tak kto bude mat zaujem, posuniem... info cez ip.
sa nam necakane vyskytli doma jedny goflky.. budu stacit 😎
teda jedine zeby som si ho zamilovala dovtedy, ale ja ho mam len kvoli dovce, potrebujem aby sa mi tam stredny syn mohol vyspat, ked budeme cely den mimo hotela, a pre najmensieho mam zippy 😵
Caute baby chcem sa opýtat da sa používat tento kocik aj v zime??? a ked sa da do lahu nie je to moc labilne????
DIEVCATA PORADITE MI?MAM SPORTOVU CAST CITY MINI...PASUJE DO TOHO VANICKA ZO CITI SELECT?A ADAPTER MI TAM ASI TIEZ TREBA ZE?
@katrenka111 pravdaze aj v zime...sice nie je to terenak co prejde vsetko,ale da sa s nim. sla som celkom dobre po cca 15-20 cm snehu, aj po clapkanici. ja mam 4kolku, neviem ako to je s 3kolkou.
V lahu nie je vobec labilny, aspon ja som nic nezaregistrovala🙂
@kaja79 a je podla teba aj pre mensie deticky tak od pol roka????
@katrenka111 to asi nie, sed je mäkký, nestabilny a trocha prehnuty dozadu a chrbtova opierka je u niektorych BJCM tiez mäkka - da sa sice dokupit doska na spevnenie. je to skor kocik pre deti, ktore uz vedia sediet sami.
@kaja79 ale takeho 8-10mesacneho napríklad už som v tom mohla nosit nie??
@katrenka111 ja som ho kupila tusim ak mal drobec 11mesisacov. Tak od tych 10 mesiacov hadam aj ano. To uz bude vediet sam sediet. Ale su tu aj baby, co predsa len dali deturence skor do kocika. Mala by si sa este aj ich opytat, ako to drobci zvladli.
@katrenka111 ja myslim ze uplne v pohode. Nechces gt? Moj davam do sveta...
@boska79 no vidim žesi vystriedala už vela kocikov??? to ti manžel toleroval??? 😀 😀
No ja chcem potom neskor ked bude malý trosku väčší nieco lahsie, ciže city asi BJCM 🙂
@katrenka111
On ma svoje konicky... A teda nakladnejsie ;)
@boska79 no tak to mas potom supeer.... a osvedcil sa ti BJ???
@katrenka111 osvedcil, ale uz chystam miesto- v septembri ma byt novinka od stokke...mam doma dva kociky, jeden musi ist prec.
@katrenka111 my ked sme kupovali 3-kombinaciu, tak som sa moc v kocikoch nevyznala a brio bol tusim este dost drahy. ako samostatny sportak sa neoplati, ked stoji okolo 550e a 3 komb. sa tusim teraz da aj za 700e. ak bude druhe, mozno raz vysksam, ked aj z bazaru.
ahojte baby joggerky 😉 chcem sa vam spytat ci BJ CM pouzivate aj v zime? ja si zatial neviem predstavit ako sa s nim bude dat chodit po chodnikoch ked bude snehu. vdaka...
Ahojte, chcem sa spytat vsetky majitelky, ci sa im nezacinala trhat guma na rucke. Prosim IP
Ahoj,na stránke emimino.cz o tom trhaní sa rúčky píšu.U mna je to nastastie Ok 🙂
ahojte baby.chcela by som kupit bjcm tak ak by ste chceli niektora predat tak sa prosim ozvite cez ip.naj cierna farba. dakujem 😉
@wvwvw to aj mna by zaujímalo ci je do zimy, lebo tiež svažujem že ked golfác tak tento.... 🙂

@boska79 aj ja navrhujem jednu pasku este nasit, rozmyslam, ako si to upravit, ci suchym zipsom, ci cvok narazit, ale na BJMC su tie pasy akoby dva idu od rohov, cize nevypadava mi to, len ak mala kope do toho, tak sa to vyduva von trochu