Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
tak super, hlavne že si spokojnná
aha, to asi na tých tvojich fotkách skresluje farby lebo mne sa zdá modrý. idem asi fakt spať 😀 a akej teda farby to je??
Kocky, ake mate fusaky? Nieco prechodne, nIe zimne...
a zabudla som napisat, je to womar. len sa mi neda prevliest hore ta gumicka, co je na fusaku.
@monda17 ja mam plastenku emitex, sedi dokonale a nanoznik som si nechala usit aj podlozku s kittinkou. Davala som tu aj foto.
@boska79 😵 😵 😵 😵 😵 😵 paradny. Ja z teba skapem cica, mna by uz muz z domu vysmaril, keby som tolko kocikov pomenila. Myslis, ze ostanes tuna verna do zimy? Je to predsa este pol roka 😀
Chcem volaco tensie- ako je buggysnuggle- len ten sami farebne nehodi....
Cakala som na neho dost dlho, a uz ho nemam zaco vymenit 😎
Dnes sme testovali, teren, dazd, fukalo- paraaada. Len to co tu baby pisali, ze davaju nieco pod nozicky- pod operadlo, musim vymysliet co tam budem davat...
ja nemam nic prechodne. zakryjem dekou a ked bude chladdnejsie, tak uz fusak. pouzivam ho aj na spodok kocika a vrch s neho odzisujem a na spodku vznikne s neho akoby podlozka. keby prsalo, tak dam plast. uvidime, ako bude. mala sa mi uz az tak moc vozit nechce a pokial sa da, necham ju behat.
ja na prechodne obdobie deky len striedam a fusak origos,ale mne sa nezda teda tenky,taky ako vacsina fusakov,ale da sa rozzipsovat vnutro vybrat a potom ostane len ten vrch,akoze tak by mal byt prechodny,ale pouzivala som ho len ako zimny.inak mne sa ten original fusak v kociku smykal,a celkovo nebol pre mna minulu zimu moc dobry,lebo je dlhy,robeny na vacsie deti,mojmu malemu koncili nohy v polke fusaku.
hello, nemate niektora foto elite a buggysnuggle?
Ahojte nevadi detom ze nemaju nozick polohovanie?
@solnicka_nr mojej nie, ale uz je velka, no v city mini som videla aj 5m dieta. opierka bola uplne dole a dieta bolo posunute trosku vyssie a vobec mu netrcali nozicky. navyse sa to da urobit pod nozickami tak, aby to bolo trochu vyssie - podlozis si to dekou, alebo vankusikom.

@6mia6 odvazit- ved pozri v tabulkach co pisu...ale oproti elite je lahuckyy, zlozim jednou rukou, v jednej ruke maly, v druhej kocik a pohodaaa. 😵