icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

lucula73
5. aug 2012

@wvwvw
@katrenka111 kočky,ja si myslím,že do miernej,takej mestskej zimy v pohode,ale ak by bolo viac snehu,neviem si to predstaviť 😕 ,ja som ho pred zimou vlani predala,.......

katrenka111
5. aug 2012

@lucula73 a prečo???nevyhovoval ci???a co je lepsie 3kolka alebo 4kolka???? mne sa strasne páci ta nová 3kolka cierna so sedými pásmi....

lucula73
5. aug 2012

@katrenka111 ja som ho v zime nemala,ale mne sa karoval dobre iba na úplne rovnej ceste,to bola pohodička,ale akonáhle bol krivý chodník,kočík som mala problém udržať..........mala som trojkolku a myslím,že 4kolka by bola pre mojho krpca určite lepšia,keby ešte raz,tak 4kolku vyskúšam...... 🙂
a baby síce písali,že v zime v pohode,ale cez kopu snehu tú trojkolku neviem,neviem 😕 😕 ........ale nechcem ťa odhovárať,to je len moj názor a skúsenosť.... 🙂
a ešte jedna vec,ak si nižšej postavy,tak možeš mať problém s karovaním,lebo ručka sa nedá polohovať...to tu písali viaceré kočky 😒

katrenka111
5. aug 2012

@lucula73 no ja som vyšia takže to by nebol problem...takže hovorís že ked tak radšej 4kolka????

lucula73
5. aug 2012

@katrenka111 ja som mala veľmi podobný kočík,4kolku a nebol žiadny problém....tak preto usudzujem,že by bola lepšia 🙂
najlepšie by bolo vyskúšať aj s drobcom a uvidíš.......

lucula73
5. aug 2012

@katrenka111 teraz som pozrela,ty máš takého drobčeka ešte,to chceš pre neho kočík?na zimu?

katrenka111
5. aug 2012

@lucula73 no my sme mali Casualplay s4, ale nezmestil sa do vanicky, tak sme ho predali, lebo sportak sa nedal pretocit a v nom bol ako utopený, tak teraz mame sportak Jane MUUM, je fajn, ale BJCM sa mi strasne paci a chcela by som ho ako golfík ked bude malý vätsí...teraz urcite nie, lebo este potrebujem na neho vidiet.... 🙂

renisco
5. aug 2012

@katrenka111 rozhodně 4 kola

katrenka111
6. aug 2012

@renisco len skoda že ten je cisto cierny....viac sa mi paci ten 3

renisco
6. aug 2012

@katrenka111 dáte různé doplňky a bude to OK. na jízdu je lepší 4 kolka a co jsem i někde četla, tak se 3 kolce sekají kola nebo co (ale to nemám podloženo). Já jsem 4 kolová, koupila jsem GT a jsem z toho nešťastná....

katrenka111
6. aug 2012

@renisco prečo nestastna???? mne sa paci este nova versa ale ta je draha a ked už tak o nieco lacnejsi neskor.....okolo 200euri 🙂

katrenka111
6. aug 2012

@renisco no doplnky mam už aj teraz mam Jane MUUM cierny a mam tam zelenkavu podložku a tasku 😉

lucula73
6. aug 2012

@renisco a prečo ,to GT nie je dobré?

@katrenka111 ja som videla u nás v meste 4kolku aj červený,mne sa veľmi páčil.....ale čierny je zas uni.... 🙂

xlea
6. aug 2012

@renisco ja som mala aj 4kolku aj 3 x trojkolky a osobne mam radsej trojkolky. ani na jednej trojkolke mi koliecka nesekali, mala som aj BJCM a teraz mam GT - keby som mala mensiu malu tak este vyskusam Versu ale kedze mame takmer 2 roky tak uz mi je taky kociar nepotrebny

boska79
6. aug 2012

@renisco preco nestastna? Ved gt je super!

renisco
7. aug 2012

@boska79
@katrenka111 protože je to 3 kolka...

renisco
7. aug 2012

@lucula73 já neřekla, že GT není dobré... jen mi absolutně nevyhovují 3 kola...
a co se týče BJCM 4 kola a 3kola, tak mezi nimi bych rozhodně volila 4 kola.

katrenka111
7. aug 2012

@renisco no ťažko povedat ja som mala 3kolku Casualplay a dobre sa mi s nim islo a teraz mam 4kolku a tiež sa mi ide fajne , podla mna to je len zvyk, no neviem ako to je u tohoto kocika.... 😕

boska79
7. aug 2012

@renisco tak to je len o zvyku

lihi
7. aug 2012

Mam city mini rok a pol. Kupili sme ho, pretoze byvame na tretom poschodi bez vytahu a hladali sme nieco, co je lahke a rychlo sa sklada. Zijem v krajine, v ktorej je velmi teple podnebie a tiez v meste s kvalitnymi chodnikmi. Podla mna to je kocik, ktory nie je vhodny do chadnejsieho prostredia a tiez nie je vhodny na iny teren ako je hladka asfaltova cesta alebo chodnik. Myslim, ze do zimy na Slovensku sa velmi nehodi. V hlbokom kociku je strecha robena len z nepremokavej sustakovej latky, ktora je vsak ku kociku pripevnena len suchym zipsom. V sportovom kociku je podobny problem. Ked ulozis dietatko lezat, tak zo zadu je len sietka, ktora sa prekryje sustakovou latkou. Je to postacujuce na miesta, kde teplota neklesa v zime pod +10 stupnov, ale naozaj si neviem predstavit prezit s takym kocikom zimu na Slovensku.

Vyhody - lahky (okolo 7.5 kg), uzasne lahke skladanie, lahko sa perie, hlboky kocik je vysoky, takze sa netreba velmi zohynat, strecha sa da odopnut a zrolovat, takze sa da dietatko ulozit na brusko a moze sa pozerat dopredu.

Nevyhody - kedze je to trojkolka, je trochu nestabilny, nohy sa nedaju polohovat, sportovy kocik sa neda otocit smerom k tlaciacemu, sedenie je podla mna dost nepohodlne. Tu u nas je tych kocikov strasne vela a este som nestretla skoro nikoho, kto by do city mini nevkladal este nejaku podlozku alebo matrac, aby sa dietatku nesmykalo.

majamat
7. aug 2012

@lihi my mame CM asi 1,5-2m a malej sa tam nesmyka. sedi uplne v pohode. casto mi v nom zaspi. v zime som ho este nemala a mozno to bude tazsie, ale predtym sme mali kocik s gumennymi kolieskami 20-25cm. predne boli mensie, ale bola to 4-kolka. takze v tych kolesach velky rozdiel nebude. tusim, ze sku trochu uzsie. ked bolo extremne vela snehu, potrapila som sa, ale to sa trapili aj mamicky s velkymi nafukovacimi kolesami. a co sa tyka chodnikov, mame miestami aj dost rozbite chodniky a nemam s kocikom ziadny problem. az take zle to nie je. tento kocik ma na prvy pohlad viac nevyhod, ale to len preto, ze je robeny pre vacsie deti. takze aj ta sietka, zakryta sustakovinou nie je nic hrozne, ked je v kociku dieta, ktore ma viac ako 18m. to su deti co uz dost behaju a vozia sa malo, takze musia byt oblecene tak, aby im nebola zima. ked sa daju do kocika, mozno by stacila aj nejaka podlozka a deka a zima im nebude.

lihi
7. aug 2012

Je to skvely kocik, ale keby som kupovala znova, tak kupim nieco, coho sportovy kocik sa da otocit v obidva smery. Pre mna to bola dost velka nevyhoda, na ktoru som pri kupe nemyslela.
Co sa tyka toho hlbokeho kocika, tak som videla, ze na Slovensku predavaju aj ten lepsie chraneny carrycot http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... ), tak ten moze byt celkom vhodny aj do zimy.
Inac, na sport ako napr. rychlu chodzu je super. Da sa s nim aj bezat, ale tam uz treba davat vacsi pozor.

majamat
7. aug 2012

@lihi vsak jasne. my sme mali normalne 3kombinaciu. BjCM sme kupili len nedavno a mala bude mat 19m, takze nam vyhovuje. mali sme 2 moznosti, kupit golfky do auty, pripadne na leto, alebo kupit sportak vhodny aj do auta a 3-komb. mozeme predat. druha moznost sa mi viac pacila, lebo 1 kocik zabera menej miesta. na dvor kocik nepotrebujeme, do obchodu chodime chvilu peso, chvilu v kociku a aj do auta uz nie je taky potrebny, lebo mala uz dobre beha. len pre istotu na dlhsie trasy treba. takze na taketo pouzivanie je fajn. keby mam moznost a potrebujem od narodenia, tak by som brala asi Versu. to sa mi tiez paci. inak sa mi paci aj Brio go, ale ten ma tie predne kolieska strasne male. my nechodime moc do narocneho terenu, ked neratam nase chodniky a sneh, takze aj to by sa dalo.

majamat
7. aug 2012

ozaj a otocnu sedacku sme nikdy nemali. mala je v sportaku od ukonceneho 5m a strasne sa jej pacilo, ked sme ju v nom zacali vozit. mala zrazu vyhlad na vsetko. vo vanicke mi uz aspon 2t strasne revala, lebo nic nevidela.

renisco
8. aug 2012

@lihi já jen napíšu něco k tomu sezení... už nevím, které to byly kolekce a typy, ale některé BJ nemají vystuženou sedací část a některé zádovou (ta zádová deska se dokupuje zvlášť), tak je možné, že máte zrovna tuhle kolekci a vím, že se na to už poukazovalo v některých diskusích...

lihi
9. aug 2012

Este ma napadlo par vyhod a nevyhod.

Vyhody - uzasne lahko sa s nim pohybuje v preplnenych priestoroch, ma velku strechu, ktora je vyborna na tienenie.

Nevyhody - guma na rucke sa roztrhla 9 z 10 ludi, ktorych poznam. dalsou nevyhodou je skladanie "do vonku". Ked sa zlozi, priestor, v ktorom dietatko sedi, je smerom vonku, takze, ked sa s kocikom cestuje letecky a kocik sa dava do batozinoveho priestoru, casto vyjde v hroznom stave.

Dosku na chrbat mame, ale aj tak sa mi tam sedenie nezda byt velmi pohodlne, hoci teraz v roku a pol je to uz dobre. Mam aj Peg perego P3 a tam je sedenie ovela pohodlnejsie, dietatko moze sediet v pravom uhle, v city mini je operadlo tak trochu sklopene. Neda sa tam nastavit operadlo na 90 stupnov. Na druhej strane, tlacit peg perego to je ako za trest v porovnani so city mini. City mini ide sam.

lihi
9. aug 2012

@renisco Sedaciu cast naozaj nemame dostatocne vystuzenu.

majamat
9. aug 2012

@lihi s tym skladanim to je dobry postreh. to som si vsimla aj ja, hoci my nosime kocik len v aute, ale ani tam nie je ten kufor az tak cisty. nosi sa v nom vselico a auto sme kupovali pouzivane. aspon som mm poucila, nech ho polozi tak, ze je to polozene na tej casti, co je na nohy. jedine riesenie je, zohnat, alebo dat si usit nejaku tasku. stacilo by to aj z tenkej sustakoviny a aby sa dal kocik odniest ako normalne, moze tam byt otvor na to putko na skladanie. pripadne nieco lepsie a moze sa zavesoit aj na plece.
u nas do auta to nema vyznam, lebo keby som ho mala stale vyzliekat a obliekat, ked ideme na nakupy autom, tak by ma asi porazilo.

majamat
9. aug 2012

ozaj a co je sranda, ani na jednom videu, co koluju na nete, nie je skladanie s madlom. to uz nie je take pohodlne, ale samozrejme nic strasne to nie je. my si zvykneme madlo dat co najvyssie a potom rukou idem popod madlo, ked ho chcem poskladat. je aj taka moznost, dat ho dole.

boska79
9. aug 2012

@lihi gtju ma dost vystuzenu