Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@renisco ale ved aj versa ide do lahu... a je to korýtkove co je ževraj aj na chrbticu dobre...
@drobec33 no tak porad,tak radšej versa???už len koli tomu otoceniu ktore je pre mna doležite tak sa asi viac priklonim k nej 😉 aj ked mini je tiež perfis 🙂
@katrenka111 jde do lehu, ale dítko má nožky pořád nahoře, není v rovině, takže stejně pořád sedí...
jestli je to dobré, nevím - mě osobně to vadí a nikdy jsem po tom netoužila... jde i o to, jestli se to bude líbit prckovi - některým to nevadí
@renisco ale ved nožicky sa daju polohovat....no aj moj si stale vyklada hore nohy o madlo...
@katrenka111 kdyby to nebylo korýtko, tak jdu rozhodně do versa, ale s gelovýma kolama... tuším tu někdo dával, že se letos budou prodávat s nimi, ale jestli, to netuším....
nožičky se polohovat dají, ale zádová opěrka ne... je pravda, že některé dítka si rády dávají nožky nahoru na madlo, takže těm toto sezení-ležení nevadí. moje holky tohle rády neměly, takže já bych neuspěla...
@renisco akože nei, ved sa da dat do niekolkých poloh chrbatik nie???Kolieska gelove??? to su ake???
@renisco ta versa ma take iste ako mini kolieska nie???
@katrenka111 Versa nema polohovanie chrbatika, ani noziciek. Je to rovnaky princik, ako je napr. Bugaboo. Inak povedane, predstav si ze sedis na stolicke a tu ti niekto nakloni do lahu. Je to to iste 🙂 Pozri, ja na tvojom mieste by som asi urobila toto. Ked mozes pockat do oktobra/novembra tak by som pockala. Akonahle dorazia kociky isla by som do obchodu kde ho budu mat a vyskusala si ho aj s Minickom. Som si ista, ze Versa zmizne ako teple parky a amici maju z dodavkami veeelky problem. Nestiha im vyroba 🙄 Aspon sa budes moct na mieste rozhodnut. Skusanie v obchode s krpcom by som velmi ako smerodatne nebrala, vela deticiek v obchode place a ked je kocik, alebo nieco ine doma tak su uuuplne v pohode. Dokonca aj mne samej sa to stalo. Mladsia mi v obchode v kociku velmi plakala nechcela v nom byt. Ked nam ho doviezol kurier, nemohla som ju z kocika dostat von a je to tak dodnes. Miluje ho 🙂
Ja som uz cakat tak dlho nemohla, totiz Versa tu uz mala byt pred 2ma mesiacmi a do oktobra som uz cakat nemohla.
Co sa tyka korytkoveho sedenia, 3,5 roka som s takym sedenim "bojovala" no nakoniec som usudila, ze to asi fakt detom nevadi. Ide skor o subjektivny pocit rodica. Lebo aj tak, ked uz ma dieta aspon rok, tak opierku noh ma uz skor dole, ako hore. A zasa dieta predsa nepresedi v kociku v kuse hodiny, aby to malo mat nepriaznivy vplyv na chrbticu. Takze nakoniec by sme brali aj korytkove sedenie 🙂 Je to na tebe, ako sa rozhodnes 😉 Ako som pisala, ja by som este pockala.
@katrenka111 nedá - sklopíte celou sedačku... záda se samostatně polohovat nedají... to je jako by jste seděla na židli a někdo Vás s tou židlí položil na zem - pořád budete v poloze sedu, ale budete ležet na zádech - já nevím, jak to popsat. prostě si představte, že sedíte na židli a v této poloze pak i ležíte...
červený jsou plastové kola jako na mini
černý má gelové jako nové GT
@drobec33 nechapem s tým polohovanim chrbatika a nožiciek...ved potom ako sa to da dat do lahu, na videu a foto je to zobrazene a nožicky tiež, da sa to zdvihnut hore a dole....tak nerozumiem tomu
@renisco aha no už chapem, len som tomu nerozumela, ale do lahu aj do polosedu sa dat da to je hlavne......a tie nožicky sa daju tiež pekne polohovat....
No myslím že tie kolieska to je asi v podstate pre mna jedno, ide mi hlavne o to aby boli vse odpružene a versa ich ma....
baby kuknite a hlavne ten velký chlapec v nom 😀
http://strollerqueenreviews.blogspot.sk/2012/07...
@renisco Versa ma polohovanie noziciek? 😨 To som si vobec nevsimla...Ale tie kolesa to musi byt nejaka novinka, lebo ja som doteraz videla iba tie klasiky, ako su na cervenej Verse. Tie druhe vidim 1x. To je super!
@katrenka111 no podla mna su kolieska dost dolezite. Vodela som nejeden Britax s potrhanymi kolesami. A to boli max. 8 mes. pouzivane kociky 😖
@drobec33 cože?? a to je ako možne??? a myslís že kolieska na BJ su kvalitne????
@xlea no na polohovanie asi pre menise babätka aj ja preto a velka sedacka no aby sa mi tam dieta zmestilo a aby som nemusela kupovat už dalsi sportak...
@katrenka111 mensie babatko je take male ze mu to polohovanie fakt netreba 🙂 moja mala bola v BJCM od 7 mesiacov a polohovanie nam fakt nebolo treba a nie je nam ho treba ani teraz na GT-cku 🙂
@xlea na tom polohovani som aj ja dost lipla, lebo sa mi nezdalo byt zrovna ok, ak rocnemu dietatu vysia nozky z kocika ☹ Predsa len, este sedkaju tak, ze si nozky podopieraju v sede a je to lepsie aj na chrbticu. Teda je stabilnejsia chrbtica. Ale je malo takych kocikov, kde je opierka noziciek prilis kratka 🙂 A vanicka? No podla mna, ked si vezmes kolko vela druhov kocikov je, niekedy mas ozaj problem dieta vozit vo vanicke aspon 5 mesiacov. Lebo je uz prisli kratka, alebo uzka. Teda hlavne pre zimne deticky. A kolko kocikov ma kvalitne sportiaky? Mne je smutno ked vidim drobcov ani nie 6 mesiacov stare, ako sedia skrcene v sportiakoch, lebo sa nedaju spravne polohovat opierky chrbatika a smykaju sa im ritky dole 😖
@katrenka111 ja sa nestazujem, ja ho mam a myslim ze su kvalitne 🙂
@xlea a preco ste ho vymenili za GT???
@drobec33 no presne moj nazor aj na tie vanicky a aj moj sportak ma 3polohy a je tak na hovno že tiež je niekedy chuda vykrivený ale co mam robit ked ležkat stale nechce a nadvihuje hlavku a chce vse vidiet....
@drobec33 ja mam novembrove dietko a vo vanicke chcela byt do aprila, potom ju tam uz neudrzalo nic, bo ona chcela vidiet vonka, takze hoc v nej bolo este dost miesta, tak som ju vymenila za sportak. moja mala je taky maly obratny tvor, ona neobsedi, musi na vsetko vidiet, pozorovat. potom po roku mala zase obdobie ze vobec sa nechcela vozit v kociku, tak sme aj sportak s vanickou predali, kupili dalsi... takze u nas napriklad vanicka mala vyuzitie fakt 5 mesiacov kedy to dietko zdaleka nema nejakych 80+- dajake cm hore dole... ono je to individualne. a od pol roka mi mala spavala v minicku uplne v pohode, miesta tam mala dost. teraz si obcas zdriemne v GTcku a tie nepolohovatelne nozicky jej absolutne nevadia.
@katrenka111 pretoze radi skusame nove veci 🙂 a hlavne do terenov ktore s nim absolvujeme je GT-cko vhodnejsie 🙂 teraz budeme testovat Summit XC chvilku 🙂
@katrenka111 mne osobne sa versa velmi paci, ale pre nas uz bola draha, lebo my uz kocik velmi nevyuzijeme. inak moja ma velmi rada vylozene nozicky na paplone, alebo na mne pri spani, takze by to nemusel byt taky problem, ale zas sa tam neda asi spinkat ako v normalnom sportaku.
@katrenka111 aky mas teraz kocik?
@majamat preco myslis???? ved sa da dat aj do lahu...
@drobec33 Jane MUUM 2012
@xlea takže maniacka na kociky

@katrenka111 my hovor. Ja len dufam, ze nebudem lutovat ze ho nemam... 😕 To video som este nevidela. Vidim, ze ich pribuda..